Jump to content
Dogomania

Borys - poharatany pysk nie jest już sam. Ma swojego "ludzia" - Beatę

Recommended Posts

Posted

Nikus napisał(a):
No to piszę co już ustalone:) Nijase ma na tymczasie Nikona. potrzeba troszkę kasy by zrobić mu usg i potem kastrację..to nie są astronomiczne kwoty.Później szybko Nortonowi domek,W tym czasie pozbieramy tutaj troszkę kasy i jak Norton pojedzie do nowego życia to Nijase dostanie Boryska na płatny tymczas...to był mój plan>Nijase go akcpetuje...to co łączymy te cele? myslę,że warto bo u niej naprawdę psy maja pełną socjalizację...:)

Dla mnie bomba !!!
Jedziemy z tym koksem - jak nic.
Nikus (wybacz Livka), NiJaSe - Aj low ju :) :) :)

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech NiJaSe dowie się w jakiej kwocie zamkną się te oba zabiegi (kastracja + usg). Z wątku Miszki zostało jeszcze trochę kasy więc wspomożemy "śpiewaka" Nikona.
Jeny - jak On będzie dawał czadu jak dorwą się do Jego drugiego jajka !!! Ciekawe czy efekt śpiewu będzie podobny jak u kastratów.

Posted

haha Nikus specjalista od reklamy :D:D
dokladnie , cene za kastracje bede znala jak bede miala usg , kastracje napewno bede miala troche taniej , ale jaka to bedzie suma jeszcze nie jestem w stanie powiedziec

Posted

Wy się ze mnie nabijacie, a w Celestynowie jest tyle psich piękności...
Tam każda adopcja jest na wagę złota a psiaków cały ogrom.
Dlatego staram się im tak jak potrafię pomagać. Szkoda tylko że mieszkam tak daleko i nie mogę być na miejscu tak często jak bym chciała.

Całego świata nie zbawimy, ale kolejny pies grzejący dupkę w odpowiedzialnym i kochającym domku to ogromna radość i satysfakcja.

Posted

NiJaSe napisał(a):
Kosu ile on moze miec lat ? i czy jest juz wykastrowany ?

Borys ma około 3 lat i nie jest wykastrowany. Kastrację można załatwić w schronisku po uprzednim poinformowaniu. Jutro zadzwonię i zapytam o szczegóły.

Posted

kosu32 napisał(a):
Kosu sama nic nie zrobi - zawsze pomocna jest pomoc innych z Dogo i nie tylko.

wszyscy na siebie patrzyliśmy, więc będzie dobrze :)
(przepraszam, mam jakiś dobry humor)
a poważniej - do Boryska małego też wszyscy zaglądamy, więc też będzie dobrze. Wspólnymi siłami musi się udać!