kosu32 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Nikus napisał(a):No to piszę co już ustalone:) Nijase ma na tymczasie Nikona. potrzeba troszkę kasy by zrobić mu usg i potem kastrację..to nie są astronomiczne kwoty.Później szybko Nortonowi domek,W tym czasie pozbieramy tutaj troszkę kasy i jak Norton pojedzie do nowego życia to Nijase dostanie Boryska na płatny tymczas...to był mój plan>Nijase go akcpetuje...to co łączymy te cele? myslę,że warto bo u niej naprawdę psy maja pełną socjalizację...:) Dla mnie bomba !!! Jedziemy z tym koksem - jak nic. Nikus (wybacz Livka), NiJaSe - Aj low ju :) :) :) Quote
Nikus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no...to plan dzialania jest:) nawet jakieś deklaracje są już)..działamy:) cioteczki prosimy o zwarcie szyków:) i do przodu:):):) Quote
kosu32 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Niech NiJaSe dowie się w jakiej kwocie zamkną się te oba zabiegi (kastracja + usg). Z wątku Miszki zostało jeszcze trochę kasy więc wspomożemy "śpiewaka" Nikona. Jeny - jak On będzie dawał czadu jak dorwą się do Jego drugiego jajka !!! Ciekawe czy efekt śpiewu będzie podobny jak u kastratów. Quote
Nikus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 oki:) z tego co pisała Nijase usg to 80-100 zł. więc od razu róbmy to bo w zależności od wyniku dopiero będzie wiadomo co dalej z kastracją. Quote
NiJaSe Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 haha Nikus specjalista od reklamy :D:D dokladnie , cene za kastracje bede znala jak bede miala usg , kastracje napewno bede miala troche taniej , ale jaka to bedzie suma jeszcze nie jestem w stanie powiedziec Quote
NiJaSe Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Borysek na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/9974/gallery/album/5/138 Quote
kosu32 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='NiJaSe']Borysek na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/9974/gallery/album/5/138 Dzięki kochana :) Quote
NiJaSe Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kosu ile on moze miec lat ? i czy jest juz wykastrowany ? Quote
Awit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Noooo NiJaSe:-) Wchodzę, czytam i oczom nie wierzę:-) Quote
L/Olka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 no, to się Boryskowi trafiło - że się Kosu rzucil w oczy :) Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Wy się ze mnie nabijacie, a w Celestynowie jest tyle psich piękności... Tam każda adopcja jest na wagę złota a psiaków cały ogrom. Dlatego staram się im tak jak potrafię pomagać. Szkoda tylko że mieszkam tak daleko i nie mogę być na miejscu tak często jak bym chciała. Całego świata nie zbawimy, ale kolejny pies grzejący dupkę w odpowiedzialnym i kochającym domku to ogromna radość i satysfakcja. Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 NiJaSe napisał(a):Kosu ile on moze miec lat ? i czy jest juz wykastrowany ? Borys ma około 3 lat i nie jest wykastrowany. Kastrację można załatwić w schronisku po uprzednim poinformowaniu. Jutro zadzwonię i zapytam o szczegóły. Quote
L/Olka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Awit napisał(a):Szczęściarze ci od spojrzenia Kosu:-) słuchajcie, na nas też popatrzyła :) może to dobra wróżba na nowy rok... Quote
kaasik91 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 L/Olka napisał(a):słuchajcie, na nas też popatrzyła :) może to dobra wróżba na nowy rok... Ja myślę, że na pewno!:cool3: Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Jak miło :) Widzę że Borys ma więcej fanów :) A wy się śmiejcie - całe szczęście że Was lubię ... Quote
Awit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 L/Olka napisał(a):słuchajcie, na nas też popatrzyła :) może to dobra wróżba na nowy rok... Dobrze taką Kosu znać:-) Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Kosu sama nic nie zrobi - zawsze pomocna jest pomoc innych z Dogo i nie tylko. Quote
L/Olka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 kosu32 napisał(a):Kosu sama nic nie zrobi - zawsze pomocna jest pomoc innych z Dogo i nie tylko. wszyscy na siebie patrzyliśmy, więc będzie dobrze :) (przepraszam, mam jakiś dobry humor) a poważniej - do Boryska małego też wszyscy zaglądamy, więc też będzie dobrze. Wspólnymi siłami musi się udać! Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Przecież żartuję - wiesz jak jest. Im nas więcej, tym lepiej - w "kupie" zawsze raźniej :) Quote
kosu32 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 sleepingbyday napisał(a):borys to klasyczna parówa :-) Sama słodycz :) Quote
Recommended Posts