Sylwia K Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='asinek5']A dziś było tak: Borys zrobił kupę, odszedł parę kroków, po czym usiadł na zadku i pojechał po trawie z górki wycierając sobie pupę. Bardzo czysty chłopak[/QUOTE] może ma gruczoły zapchane? Quote
asinek5 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Nie ma zapchanych, tydzień temu miał czyszczone u weta, z kupą coś mu nie szło, zmienił pozycję a potem w opisany sposób zakończył sprawę. Był ostatnio dwukrotnie odrobaczany więc nie sądzę, żeby miał robale. Chyba poczuł, że nie do końca załatwił sprawę. A w ogóle to spuszczany ze smyczy na łące pilnuje się i drepce niedaleko mnie. Byłoby mu lżej, gdyby ciut podchudł, ale cóż-apetycik ma świetny, a do tego Pani piecze takie pyszne ciasteczka z wątróbką dla wszystkich swoich piesków.. Miodzio, nie sposób o nie nie zabiegać Quote
Sylwia K Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 to rzeczywiście najwyraźniej sobie dupcię wyczyścił -hehe jaki spryciarz mogę mu zrobić allegro tylko podajcie mi tel i maila jaki tam wpisać Quote
lilk_a Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 do oceny :) [video=youtube;tn4DWpxt60c]http://www.youtube.com/watch?v=tn4DWpxt60c&feature=channel[/video] Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pamiętam o Borysku i po 17 coś dla niego na pewno powyklejam ;) Quote
asinek5 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Na ogłoszenia i ew zapytania o psiaka można podać moje namiary, bo jest u mnie od miesiąca i trochę zdążyłam go poznać, jest spragniony kontaktu z człowiekiem, najchętniej układa się w pobliżu swojego ludzia, jest bardzo spokojny i cichy, na spacerach pilnuje się mnie i ładnie reaguje na swoje imię. Dziś po raz pierwszy dał się sprowokować do gonitwy z moją suką, wcale nieźle mu to szło, a w ogóle to staramy się, by mały odzyskał zgrabną figurę. Na pewno jest już mniej-jak było napisane-pękatyi i nigdy nie będzie miał urody charta, ale ma dużo wdzieku, wspaniały charakter i wielkie psie serce otwarte na człowieka. To pies dla kogoś wrażliwego, kto chce mieć zwierzaka niezwykle oddanego i wdzięcznego-psy po przejściach kochają najmocniej. Mój tel 518 451 169 e-mail [email][email protected][/email] Quote
asinek5 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a tak nawiasem mówiąc to Borysek na ostatnich zdjęciach robionych przez Kaasika na trawce w ruchu już wypiękniał-sierść mu się błyszczy, jej kolor to piękna gorzka czekolada, a idąc w zieleni przypomina małego niedźwiadka wąchającego kwiatki. W tej chwli śpi na koju w pokoju-hi,hi..kołami do góry, biały brzuch na wierzchu, łapy porozkładane.. :roll: Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='lilk_a']do oceny :) [video=youtube;tn4DWpxt60c]http://www.youtube.com/watch?v=tn4DWpxt60c&feature=channel[/video][/QUOTE] [B]lilk_a [/B]- dziękuję za film :) Ty to masz talent - tylko pozazdrościć... Wysłałam Ci maila Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Pamiętam o Borysku i po 17 coś dla niego na pewno powyklejam ;)[/QUOTE] No kochana Ja już dni odliczam do tego 17 maja :) Ciekawe co tym razem wymyślisz :) Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Wysłałam maila do [B]Selengi [/B]w sprawie tekstu do ogłoszeń na Borysa. Mam nadzieję że wkrótce pojawi się na wątku i pozwoli nam zapoznać się z propozycją swojego tekstu. Jeśli wszystko będzie ok, ruszymy z ogłoszeniami Borysa na całego ([B]Sylwia K-[/B]pamiętam o Allegro :)) Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Asinek my to sie musimy dorwac wreszcie na spacerze , ten tydzien troche spokojniejszy bede miala to Was dorwe w swoje szpony :evil_lol: Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Kochani 10 maja już jutro - musimy zebrać fundusze. Bardzo proszę o wpłaty na rzecz Borysa. Do piątku chciałabym rozliczyć się z Asią za dt. Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='NiJaSe']Asinek my to sie musimy dorwac wreszcie na spacerze , ten tydzien troche spokojniejszy bede miala to Was dorwe w swoje szpony :evil_lol:[/QUOTE] A rwij [B]NiJaSe[/B] na maksa - po całości :) Asia mocno stęskniła się za Twoim towarzystwem i całej Twojej gromadki. Wypatruje, podpytuje, tęskni ... Nie zapomnij tylko zabrać ze sobą na spacer telefonu - liczymy na kolejny fajny filmik z Borysem w roli głównej :) Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 hehe no bo ostatnio to tylko moj TZ sie paletał , mi czasu brakowalo na podrapanie sie po zadku nawet , ale nadrobie , nadrobie :) Quote
lilk_a Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='kosu32'][B]lilk_a [/B]- dziękuję za film :) Ty to masz talent - tylko pozazdrościć... Wysłałam Ci maila[/QUOTE] odp na maila : ok:) ale będzie jutro :) Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='lilk_a']odp na maila : ok:) ale będzie jutro :)[/QUOTE] [B]lilk_a[/B] I LOW JU :) :) :) Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='NiJaSe']hehe no bo ostatnio to tylko moj TZ sie paletał , mi czasu brakowalo na podrapanie sie po zadku nawet , ale nadrobie , nadrobie :)[/QUOTE] Wierzę kochana, wierzę :) Ja zostawiam Was na chwilę i skaczę do wanny, ale wrócę tu jeszcze dzisiejszego wieczora :) Quote
asinek5 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nigdy w życiu nie potrafiłabym zrobić takiego cudeńka, jak ten filmik o Borysku. To wyższa szkoła jazdy, podziękowania w imieniu psiaka i moim Quote
Selenga Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 na prośbę kosu32 zajmę się przeredagowaniem tekstu do ogłoszeń postaram się żeby był jutro, ale na 100% nie mogę obiecać Quote
kosu32 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Selenga']na prośbę kosu32 zajmę się przeredagowaniem tekstu do ogłoszeń postaram się żeby był jutro, ale na 100% nie mogę obiecać[/QUOTE] Spokojnie :) zaczekamy Nikt z nas chyba nie lubi poniedziałków, więc redagowaniem tekstu dla Borysa można zająć się chwilkę później :) Quote
lilk_a Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 poprawiony z nowymi zdjęciami :) [video=youtube;IvzH1UVigsQ]http://www.youtube.com/watch?v=IvzH1UVigsQ[/video] Quote
Agmarek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [B]Lilka [/B]filmik cudo :loveu: [B]Kosu [/B]jak chcesz kase to podaj mi jeszcze numer konta na które mam ją wpłacić :evil_lol: Quote
kosu32 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [B]lilk_a[/B] Piękny film - dziękuję. Proszę o przesłanie danych do przelewu. Quote
kosu32 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Agmarek'][B]Lilka [/B]filmik cudo :loveu: [B]Kosu [/B]jak chcesz kase to podaj mi jeszcze numer konta na które mam ją wpłacić :evil_lol:[/QUOTE] [B]Agmarku[/B] Numer konta podeślę Quote
Recommended Posts