Jump to content
Dogomania

Borys - poharatany pysk nie jest już sam. Ma swojego "ludzia" - Beatę

Recommended Posts

Posted

[quote name='asinek5']A dziś było tak: Borys zrobił kupę, odszedł parę kroków, po czym usiadł na zadku i pojechał po trawie z górki wycierając sobie pupę. Bardzo czysty chłopak[/QUOTE]

może ma gruczoły zapchane?

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma zapchanych, tydzień temu miał czyszczone u weta, z kupą coś mu nie szło, zmienił pozycję a potem w opisany sposób zakończył sprawę. Był ostatnio dwukrotnie odrobaczany więc nie sądzę, żeby miał robale. Chyba poczuł, że nie do końca załatwił sprawę. A w ogóle to spuszczany ze smyczy na łące pilnuje się i drepce niedaleko mnie. Byłoby mu lżej, gdyby ciut podchudł, ale cóż-apetycik ma świetny, a do tego Pani piecze takie pyszne ciasteczka z wątróbką dla wszystkich swoich piesków.. Miodzio, nie sposób o nie nie zabiegać

Posted

Na ogłoszenia i ew zapytania o psiaka można podać moje namiary, bo jest u mnie od miesiąca i trochę zdążyłam go poznać, jest spragniony kontaktu z człowiekiem, najchętniej układa się w pobliżu swojego ludzia, jest bardzo spokojny i cichy, na spacerach pilnuje się mnie i ładnie reaguje na swoje imię. Dziś po raz pierwszy dał się sprowokować do gonitwy z moją suką, wcale nieźle mu to szło, a w ogóle to staramy się, by mały odzyskał zgrabną figurę. Na pewno jest już mniej-jak było napisane-pękatyi i nigdy nie będzie miał urody charta, ale ma dużo wdzieku, wspaniały charakter i wielkie psie serce otwarte na człowieka. To pies dla kogoś wrażliwego, kto chce mieć zwierzaka niezwykle oddanego i wdzięcznego-psy po przejściach kochają najmocniej. Mój tel 518 451 169 e-mail [email][email protected][/email]

Posted

a tak nawiasem mówiąc to Borysek na ostatnich zdjęciach robionych przez Kaasika na trawce w ruchu już wypiękniał-sierść mu się błyszczy, jej kolor to piękna gorzka czekolada, a idąc w zieleni przypomina małego niedźwiadka wąchającego kwiatki. W tej chwli śpi na koju w pokoju-hi,hi..kołami do góry, biały brzuch na wierzchu, łapy porozkładane.. :roll:

Posted

[quote name='lilk_a']do oceny :)

[video=youtube;tn4DWpxt60c]http://www.youtube.com/watch?v=tn4DWpxt60c&feature=channel[/video][/QUOTE]

[B]lilk_a [/B]- dziękuję za film :)
Ty to masz talent - tylko pozazdrościć...

Wysłałam Ci maila

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Pamiętam o Borysku i po 17 coś dla niego na pewno powyklejam ;)[/QUOTE]

No kochana

Ja już dni odliczam do tego 17 maja :)
Ciekawe co tym razem wymyślisz :)

Posted

Wysłałam maila do [B]Selengi [/B]w sprawie tekstu do ogłoszeń na Borysa.
Mam nadzieję że wkrótce pojawi się na wątku i pozwoli nam zapoznać się z propozycją swojego tekstu.
Jeśli wszystko będzie ok, ruszymy z ogłoszeniami Borysa na całego ([B]Sylwia K-[/B]pamiętam o Allegro :))

Posted

Kochani

10 maja już jutro - musimy zebrać fundusze.
Bardzo proszę o wpłaty na rzecz Borysa. Do piątku chciałabym rozliczyć się z Asią za dt.

Posted

[quote name='NiJaSe']Asinek my to sie musimy dorwac wreszcie na spacerze , ten tydzien troche spokojniejszy bede miala to Was dorwe w swoje szpony :evil_lol:[/QUOTE]

A rwij [B]NiJaSe[/B] na maksa - po całości :)
Asia mocno stęskniła się za Twoim towarzystwem i całej Twojej gromadki.
Wypatruje, podpytuje, tęskni ...

Nie zapomnij tylko zabrać ze sobą na spacer telefonu - liczymy na kolejny fajny filmik z Borysem w roli głównej :)

Posted

[quote name='kosu32'][B]lilk_a [/B]- dziękuję za film :)
Ty to masz talent - tylko pozazdrościć...

Wysłałam Ci maila[/QUOTE] odp na maila : ok:) ale będzie jutro :)

Posted

[quote name='NiJaSe']hehe no bo ostatnio to tylko moj TZ sie paletał , mi czasu brakowalo na podrapanie sie po zadku nawet , ale nadrobie , nadrobie :)[/QUOTE]

Wierzę kochana, wierzę :)
Ja zostawiam Was na chwilę i skaczę do wanny, ale wrócę tu jeszcze dzisiejszego wieczora :)

Posted

na prośbę kosu32 zajmę się przeredagowaniem tekstu do ogłoszeń
postaram się żeby był jutro, ale na 100% nie mogę obiecać

Posted

[quote name='Selenga']na prośbę kosu32 zajmę się przeredagowaniem tekstu do ogłoszeń
postaram się żeby był jutro, ale na 100% nie mogę obiecać[/QUOTE]

Spokojnie :) zaczekamy

Nikt z nas chyba nie lubi poniedziałków, więc redagowaniem tekstu dla Borysa można zająć się chwilkę później :)

Posted

[quote name='Agmarek'][B]Lilka [/B]filmik cudo :loveu:
[B]Kosu [/B]jak chcesz kase to podaj mi jeszcze numer konta na które mam ją wpłacić :evil_lol:[/QUOTE]

[B]Agmarku[/B]

Numer konta podeślę