lunadino Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Bognik szkoda że się nie ujawniłaś , ten biały i czarny to moje psiaki mam nadzieje ,że innym razem do nas podejdziecie i pogadamy. Nam poszło całkiem dobrze Aki lokata 1 , Bajka 2 ale mieliśmy naprawdę śliczną konkurentke- Artremide jutro wstawie jej zdjęcia .Wiki witaj ciesze się ,że w końcu się pojawiliście :lol:
Genia Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Po jakich rodzicach jest Twoja sunia ? W jakim jest wieku? Ale jestem wscibska !! :o
lunadino Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ki-wi jakoś sobie daje rade z moją 4 jeszcze nie osiwiałam ale czasami jestem tego bliska . Haski-e potrzebują dużo ruchu ale tego dostarcza im mój mąż ja jestem od przyziemnych spraw - :wink: Jeżeli czasami bywasz na zawodach psich zaprzęgów to możesz nas tam często spotkać , a jeżeli jeszcze nie byłaś to gorąco polecam - zwłaszcza zimowe zawody mają dużo uroku - nasza Luna jest świetnym zawodnikiem :lol: a Dino to duży misiu który zrobi wszystko ale tylko dla swojego pana więc biega tylko dla niego i nikogo innego nie pociągnie ale za to jest świetnym modelem :lol: ten numer ,,Mojego psa,, o ktory pytasz to lipiec 2004 i tam jest Dinek a Aki jest w numerze wrześniowym.
lunadino Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Tomka sunia jest super - zdrowo zamiesza na ringach to śliczna dziewczyna po doskonałych rodzicach
Wiki_TT Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Genia , Wiki jest po rodzicach z hodowli Martiny Machacowej "Od- Vilzonky" z Czech.
Wiki_TT Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Lunadino dzięki za tak przyjazny opis Wiki. Twoje Teriery Tybetańskie napewno będą championami.
lunadino Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote]Szkoda że nie mogłam pojawić się w Bydgoszczy poznałybyśmy się osobiście . Ja również gratuluję wygranej w gazecie - a jak było na wystawie - domyślam się że złoto ? Były jakieś syczki w klasie otwartej ?[/quote] Rodzinko jeszcze nieraz się spotkamy na wystawach :lol: ja mam gdzieś jeszcze zdjęcia twojej suni z wystawy we Wrocławiu 2003 dwa wstawiłam reszte wstawie jak je odnajde [quote]Ja również gratuluję wygranej w gazecie [/quote] :D śliczne dzięki [quote]a jak było na wystawie - domyślam się że złoto ?[/quote] po wystawie wykończeni jesteśmy okrutnie ale poszło całkiem dobrze :wink:
bognik Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Tak myślałam że to Ty lunadino !!!!!!! Widziałam Was dwóch i pieski !!!! Pokazywałam (ale się spieszyliśmy, więc szybko, szybko) mojemu tacie tybety, strasznie mu się podobają !!!!!! Gdyby nie były w klatkach, to bym się napewno zatrzyamała i je pogłaskała (pogłaskałam trochę przez klatkę pieski ,,Maya&Alex"). :wink: P.S. Dostałeś zdjęcia na e-maila ???
Genia Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 :P No tak Już wszystko wiem. Ale Martina ma psa zFinlandi iod P Maki i chyba 2 suki a po jakich rodzicach jest Twoja sunia? Nie wiedziałam,ze jest też import od Vilzonky? :D
rodzice Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Maya&Alex']Nieśmiało przyznam, że przyczyniłam się do adopcji jednego z nich :lol: Zdjęcia są cudne :D Ile psiaków jeszcze zostało??[/quote] zostały jeszcze te kremowe smyki - 2 suczki i 1 piesek . Sobolowa sunia czeka na zakończenie kwarantanny i jedzie do Warszawy
Genia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Tomku-już wiem .To sunia ur.25.04.04. Cały miot jest rewelacyjny-proporcje doskonałe i to czego nie ma większość TT dłuuuugie szyje!!! :P :P
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 RODZICE- Pracuje nad domkiem dla jednej suczki mam super kandydatke zajmuje się szkoleniem psów w ZKWP Wrocławskim , ale nic więcej nie powiem aby nie zapeszyć :lol: troszkę to potrwa zanim coś będę wiedziała bo zobaczymy się dopiero w sobote -
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 genia - napisz coś o sobie - masz oko do TT :wink: czy może i ty masz TT?
Genia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Cześc :P Mam TT i nie tylko.Inną rasę tez. :roll:
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 ale tajemnicza - powiedz coś więcej :angel:
rodzice Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 lunadino -duża kawa i ciacho za ten domek nawet jeśli nie wypali
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote]Tak myślałam że to Ty lunadino !!!!!!! Widziałam Was dwóch i pieski !!!! Pokazywałam (ale się spieszyliśmy, więc szybko, szybko) mojemu tacie tybety, strasznie mu się podobają !!!!!! Gdyby nie były w klatkach, to bym się napewno zatrzyamała i je pogłaskała (pogłaskałam trochę przez klatkę pieski ,,Maya&Alex"). P.S. Dostałeś zdjęcia na e-maila ??? [/quote] Mam tyły - ale właśnie odebrałam poczte- zdjęcia super bardzo podobny do mojego Akiego umieść jego zdjęcie na forum - to śliczny psiak a jak chcesz to sama go wstawie
Genia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 :roll: No tak.Znacie moje psy.-jeden z nich to czarno-biały imp. z Czech Miki Sengge. Kurcze -chciałam być dłużej tajemnicza ale nie udało się. :oops: :oops:
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Rodzice teraz łatwiej mi szukać domku jak cię znam,mam telefon i zdjęcia - bo jak KI-WI chciała malucha to nie miałam wtedy na was żadnych namiarów ani fotek dlatego Anie prosiłam o pomoc , a teraz zdjęć pod dostatkiem to i łatwiej zareklamować maluchy- czekam też ,aż Dhunga pojawi się z małą w przedszkolu dla szczeniaków bo ta osoba nad która pracuje prowadzi to przedszkole więc zależy mi aby zobaczyła rodzeństwo - tak więc Dhunda zbierajcie się i do przedszkola zapraszam razem popracujemy nad nowym domkiem dla malucha
rodzice Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 . Mam pytanie czy ktoś zna takiego tybeta jak moja Akira , z krótkim włosem . Zaden sędzia nie przyczepił się do długości włosa ,dostała nawet 2 x CWC , ale mnie niepokoi że włosy już nie rosną ,moja kierowniczka sekcji powiedziała że czytała że istnieją takie krótkowłose tybety . żal mi jak patrzę na takie cuda z długim kłakiem - może można coś na to zaradzić -chociaż genów chyba się nie przeskoczy .
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 tak czułam :smilecol: miło poznać tajemnicza do końca witam HOKSE-REX
Genia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Witam także RODZICÓW -razem tego samego dnia pojawiliśmy się na forum. :lol:
rodzice Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 witaj Jolu ! Ale się ukrywałaś ! No to teraz już jesteśmy w komplecie
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Doskonały pies i doskonałe pochodzenie ja pracowałam nad kupnem suczką ale ciężko było ją wydostać Pani Simona nie dała sie przekonać do sprzedaży jedynej dziewuchy
lunadino Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 oczywiście ma być -suczki a nie suczka .A swoją drogą taka cisza ostatnimi czasy była na TT a teraz prawie wszyscy w komplecie :lol:
Recommended Posts