Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzice napisał(a):
:lol: no hej. Szkoda że nie mogłam pojawić się w Bydgoszczy poznałybyśmy się osobiście . Ja również gratuluję wygranej w gazecie - a jak było na wystawie - domyślam się że złoto ? Były jakieś syczki w klasie otwartej ?

Nie było nikogo ani w pośredniej ani w otwartej. Sama młodzież.

Posted

chciałabym umieścić inne zdjęcia ale nie wiem jak ? Pomożecie? Udało mi się tylko w podpisie - gdzie mam wejść żeby wstawić większe w wiadomość ?

Posted

rodzice napisał(a):
chciałabym umieścić inne zdjęcia ale nie wiem jak ? Pomożecie? Udało mi się tylko w podpisie - gdzie mam wejść żeby wstawić większe w wiadomość ?

Wyślij mi mailem, wstawię :D Mail podaję ci na pw

Posted

:lol: O rany - super że tyle weszło . Teraz widzicie jak miałam i mam wesoło . Ta druga suczka to Hana - posokowiec bawarski , obydwie opiekują się szczeniętami .Hana tak rozbudziła swoje uczucia że dostała cieczkę po 4 miesiącach od poprzedniej i obecnie jest przy nadziei .Bardzo dziękuję za wklejenie fotek - aż mnie zatkało jak zobaczyłam tę ilość - mam nadzieję że nikomu to nie przeszkadza .

Posted

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy Terierów Tybetańskich.
GENIA DLA CIEBIE stawki pozostałej młodzieży z wystawy z Bydgoszczy

psy klasa młodzieży
LOKATA 1 . ZWYC. MŁODZIEŻY NPwR -A`KARU KIPU KHYIM
LOKATA 2 APOLLO SAM MAGNETYZM

suki klasa młodzieży
LOKATA 1 ,BOB ,-ARTREMIDA SAM MAGNETYZM
LOKATA2 -BAINNA MASINIAL

Posted

Maya&Alex napisał(a):
Bognik, dlaczego nie podeszłaś??? To byłyśmy my. A na wystawie było w sumie pięć tybetków :D

Nie miałam czasu bo byłam tylko z tatą porozmawiać z Panią Ewą Besarabą od lhasa apso !!! Odbieram Lharę za tydzień lub dwa.
Pamiętasz dziewczynę w jasnej kurtce i czapce, która była z mężczyzną i zapytała się jaka to rasa te Wasze pieski, a mężczyzna podszedł i obejrzał je z bliska ??? To byłam ja z tatą !!! Było to około 11:15.
Chciałam podejść ale szłam porozmawiać z P. Ewą i przy okazji spotkałam inne dwa tybety (chyba lunadina).

Posted

[quote name='Ki-wi']Hej dziewczyny,

Bognik to kiedy odbierasz swoja sunie...a tak w ogole to sliczna ta malenka..z ciekawosci..mowilas,ze mialas TT a teraz zdecydowals sie na LA....dlaczego???Bo u mnie bylo na odwrot..najpierw caly czas bylam przy LA ale zdecydowalam sie na TT.

Moja mama chciała takiego psiaczka jak TT, ale mniejszego.
Potem miał być TT, ale jak mama zobaczyła że są rzeczywiście o połowę większe od lhasaków to zdecydowała że ma być tylko lhasak. Ale i tak strasznie się cieszę !!!!!
[quote name='rodzice']

Witam Pani Ulo !!!!!! Wstawiłabym Pani zdjęcia, ale nie umiem zmniejszać :cry: . Niech Pani wejdzie na www.foto.onet.pl i założy swój album. Wtedy skopiuje we właściwościach adres URL i wklei na dogomanię. Powodzenia !!!! :D
http://foto.onet.pl/upload/19/21/_419356_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...