lilith27 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 nie ma za co tak na prawdę mail mi przypomina, że ogłoszenie się zakończyło;) Quote
danka1234 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ciezko teraz z domkami,zastój jakis sie zrobił. Quote
funia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Będę jechac z Zyta do weta bo coś jej nie przechodzi . Quote
bianka0 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 W sobotę byłaś z Zytą u weta, dalej bierze antybiotyk? Quote
bianka0 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 W tym tygodniu były dwa telefony w sprawie Zytki. Pierwszy - miła pani zapytała czy Zyta jest powyżej, czy poniżej kolana. Na moją odpowiedź, że piesek jest poniżej kolana, a łepek powyżej stwierdziła że nie pasuje. Całe szczęście, bo nie wiem do czego miałaby pasować :mad: Drugi telefon, totalny niewypał :shake: Rozbudził tylko moją nadzieję. Inwigilacja ludzi ujawniła, kobietę niezrównoważoną psychicznie i menela, który po alkoholu traktuje psy ,,z buta ''. Zytka poczekaj jeszcze to nie były twoje domki:-( Quote
bianka0 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dzisiaj prosiłam Reksia21 żeby zobaczyła wątek Zytki, czy nadaje się do adopcji do domku do Niemiec. Domek chciał Fridę z banerka w moim podpisie, czyli suczkę wesołą, bezproblemową, łagodną do ludzi i zwierząt. Niestety szczekliwość i tendencja do ucieczek Zyty zdyskwalifikowała ją.:shake: Quote
funia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A to ,ze zmieniła gusta i nie je gaci Mietka ? Zjadła Kryśce majtki ,ona tak poważnie mi to mówiła a ja mało sie nie posikałam ze śmiechu . Zyta zmieniła obiekt zainteresowania i przeniosła sie na opiekunke , Zyta tobie trzeba kumpla Haskiego on by cie zalatał na smierc .......Nie mialabys czasu gaci zjadac Quote
bianka0 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Widzę, że przygotowując adopcję Zyty muszę dowiedzieć się jaką bieliznę noszą przyszli domownicy i przygotować wyprawkę składającą się z zapasu dessous potencjalnych właścicieli. Lepiej to przewidzieć niż otrzymać zwrotkę Zytki z pogryzionymi majtalachami.:razz: Dzisiaj miałam bardzo dobry telefon :p Miła pani z okolic Zamościa potrzebuje suczki na podwórko, wesołej, szczekliwej, pilnującej obejścia, łagodnej do ludzi i dzieci. Spodobała jej się Zyta. Ma duży, ogrodzony teren, dwa domowe pekińczyki, dwójkę dzieci. Dom oddalony od innych zabudowań. Na podwórku jest też piesek wzięty z azylu, który uciekł i wyprowadził za sobą poprzednią suczkę. Szukali psiaków i czekali na nich 3 tygodnie, piesek wrócił, sunia zaginęła. Kontakt z ogłoszeń ali123, za co bardzo jej dziękuję :loveu: Ala przesłała pani na maila zdjęcia z DT Zyty i czekamy na odpowiedź. Pani chce zobaczyć Zytę, my chcemy zobaczyć nowe miejsce do życia dla Zytki. Pani zgodziła się na to. Trzymajcie kciuki,czekamy na telefon. Quote
bianka0 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dziękuję lilith :loveu: A my czekamy na telefon :crazyeye: Quote
ala123 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 widzę,że cisza na wątku czyli pani zainteresowana Zytą nie odezwała się po otrzymaniu zdjęć? nic ,to szukamy dalej i dalej ogłaszamy.domek gdzieś czeka na pewno :lol: Quote
bianka0 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Tak Alu, cisza. Czyli Zytka nadal szuka swojego domku. Quote
ala123 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 bianka0 napisał(a):Tak Alu, cisza. Czyli Zytka nadal szuka swojego domku. no ,szuka bo to ma byc ten wymarzony domek,który może jeszcze o niej nie wie:lol: Quote
bianka0 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Zyta dlaczego nikt o ciebie nie pyta ! Pani odpisała na maila do Ali, że się odezwie jak pomyśli.;) Boję się, że nie wszystkim myślenie służy. Jeszcze trochę, jak się domek dla Zytki znajdzie, to zacznie się kłopot z Krysią. Ona tak się przywiązuje do zwierząt, że chyba będzie ją trzeba uśpić, żeby Zytę odebrać :cool3: Quote
bianka0 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dzisiaj ktoś o Zytkę zapytał :p Dzwoniła całkiem konkretna pani,mieszkająca pod Lublinem, szukała pieska na podwórko, łagodnego do dzieci, żeby pilnował posesji. Ale podwórko jeszcze w całości nieogrodzone. Po za tym, jeszcze dom w budowie i przebywa tam jakaś osoba popołudniami i w nocy. To nie dla Zyty, obawiam się, że mogłaby uciec. :shake: Odesłałam ją do hoteliku u Murki. Quote
bianka0 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Zytka dla swojego dobra i dotychczasowej opiekunki, z przyczyn obiektywnych musi jak najszybciej opuścić DT.:-( Bardzo Was proszę o informację, gdzie będzie można ją umieścić.( DT lub hotel ) Potrzebna jest opieka osoby umiejącej pracować z trudnymi psami. W tym stanie Zyta ma nikłe szanse na jakąkolwiek adopcję.:shake: Quote
bianka0 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Ciągle mam nadzieję, że Zytka jest normalnym pieskiem po przejściach, nie mogę uwierzyć w jej zwichniętą psychikę. Myślę, że po pracy z nią w gronie innych psów, będzie się jednak nadawała do adopcji:roll: Quote
ala123 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 bianka0 napisał(a):Ciągle mam nadzieję, że Zytka jest normalnym pieskiem po przejściach, nie mogę uwierzyć w jej zwichniętą psychikę. Myślę, że po pracy z nią w gronie innych psów, będzie się jednak nadawała do adopcji:roll: Na pewno nie jest tak źle,Zyta nadaje się do adopcji tylko jak to bywa,musi znaleźć odpowiedniego człowieka i ona własnie na niego czeka. Quote
bianka0 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Dziękuję po raz kolejny Lilith. W poniedziałek prawdopodobnie zmienią się namiary na Zytę. Zytka będzie przebywała w hoteliku u funi. Ale na razie może zostać mój nr telefonu, dopiero jak to będzie pewne:p Quote
bianka0 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Dziękuję funiu, kamień z serca mi spadnie:roll: Quote
bianka0 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Funiu, kiedy Zytę zabierasz do siebie ? Quote
funia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zyta już u mnie . Wszystko przebiegło spokojnie .Zyta biega ,skacze i cieszy się .Troszke posmutniała zamknieta w boksie . Zobaczymy jutro ,jwszystko musi sie ułozyć Quote
Recommended Posts