bianka0 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tak, nie wiem również dlaczego, nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Ale ja tak mam z każdym psem. Quote
lilith27 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja nie zawsze mam czasem wiem........... czuje, że to to ale może nie ma co skreslać pana może okaze się super moze to i dobre warunki dla zytki to trudny piesek jak mi się wydaje chociaż nie czytuje wszystkich postów nie mam czasu mogłam coś przeoczyć a może masz przeczucie? był tam inny pies wcześniej? jak był co się z nim stalo? Quote
ala123 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='bianka0']Tak, nie wiem również dlaczego, nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Ale ja tak mam z każdym psem.[/QUOTE] Dorotka,skoro z każdym psem tak było,to może trzeba spróbować i tym razem. Tylko ta wizyta przedadopcyjna,kto ją zrobi... Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 chłopaki jak te lale ,stoja pokazują się jak na patelni ,a ty Bianko marudzisz .Tylko ksiądz przykrył sie sutanną .ja bym zaryzykowała i szukala tam jakiegos dogomanika posłac Quote
bianka0 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Nie marudzę, cieszę się że Zytką jest zainteresowanie.:loveu: Przemaglowałam pana chyba z pół godziny, prześlę mu na maila jej ,, port folio'' może mu się spodoba. No i jest myśliwym, musiał zdać relację w jakim kole i ostrzegłam go że w razie czego mi nie umknie, odnajdę go.:mad: Dałam mu do zrozumienia, że dostanie psa z którym były związane pewne koszty, więc będzie go musiał szanować. Mam nadzieję że się nie wystraszył:shake: Quote
bianka0 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='lilith27']ja nie zawsze mam czasem wiem........... czuje, że to to ale może nie ma co skreslać pana może okaze się super moze to i dobre warunki dla zytki to trudny piesek jak mi się wydaje chociaż nie czytuje wszystkich postów nie mam czasu mogłam coś przeoczyć a może masz przeczucie? był tam inny pies wcześniej? jak był co się z nim stalo?[/QUOTE] Lilith miał suczkę amstafkę, wet powiedział mu że dobrze żeby chociaż raz miała szczeniaki ( znamy tę bajkę wszystkie), przy porodzie suczka zmarła. Potem miał ładnego ON-ka ale bardzo łagodnego, wsiadał do każdego otwartego samochodu, no i mu ukradli. Quote
lilith27 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='bianka0']Lilith miał suczkę amstafkę, wet powiedział mu że dobrze żeby chociaż raz miała szczeniaki ( znamy tę bajkę wszystkie), przy porodzie suczka zmarła. Potem miał ładnego ON-ka ale bardzo łagodnego, wsiadał do każdego otwartego samochodu, no i mu ukradli.[/QUOTE] czyli nie jest źle i właśnie.......dał maila prawdziwego - firmowego ślij kochana kogoś na wizyte, może rozwieje twoje wątpliwosci Quote
bianka0 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Szukamy już kilka dni i nie mamy w tamtej okolicy nikogo znajomego z dogo, nawet nie wiemy kto z tamtych okolic jest na dogo :shake: Quote
ala123 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bianka pisałaś,że opócz Matrioszki jest jeszcze Plastelina i Teresz10. matrioszka może i nie wie,gdzie jest ta miejscowość, ale to nie problem przecież,na mapie można wszystko znaleźć,odległosć od Lubartowa ok.38km a z Lublina, tak jak już pisałam jest ok.60km,może ktoś z Lublina zechciałby pomóc Quote
bianka0 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Będę Alu pytała, ale tamte dziewczyny lepiej zna funia, chociaż sprawdzałam im domek w Janowie dla haszczaka( właściwie nie trzeba było sprawdzać, bo mnie wystarczyło tylko nazwisko chętnego żeby go zdyskwalifikować ). Na razie przesłałam zdjęcia na maila i czekamy. Właśnie skończyłam nowy bazarek dla Lizki: http://www.dogomania.pl/threads/179576-DLA-ELIZY-symfonia-smaku-ze-spiA-arni-Do-23-02-2010?p=14069925#post14069925 Quote
funia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zyta zeżarła Krystynie buty,tylko nie zrozumiałm już czy to wyjściowe czy domowe .To już trzecia para .Była autentycznie załamana bo jak mówi były bardzo wygodne . Zyta zbieraj ty sie do nowej chałupy . Quote
ala123 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 funia napisał(a):Zyta zeżarła Krystynie buty,tylko nie zrozumiałm już czy to wyjściowe czy domowe .To już trzecia para .Była autentycznie załamana bo jak mówi były bardzo wygodne . Zyta zbieraj ty sie do nowej chałupy . a co miała zeżreć skoro Mietka spodnie już wcześniej załatwiła? Quote
bianka0 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 funia napisał(a):Zyta zeżarła Krystynie buty,tylko nie zrozumiałm już czy to wyjściowe czy domowe .To już trzecia para .Była autentycznie załamana bo jak mówi były bardzo wygodne . Zyta zbieraj ty sie do nowej chałupy . Czy ta piekielna Zyta musi zżerać ludzką garderobę :shake: Boję się,że żaden dom tego nie wytrzyma, chyba trzeba dać ją do ciepłych krajów, jak zje przepaskę na biodra to nie będzie duża strata.;) Quote
ala123 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dom z ogrodzonym terenem wokól to jest to,co Zycie najbardziej potrzebne na cito. Quote
bianka0 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 I bez dużej ilości garderoby przyszłych właścicieli, najlepiej jakby mieli tylko po jednej parze butów i gatek. Z nich by Zyta nie zdarła i nie pogryzła :evil_lol: Quote
danka1234 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 widze że Zyta znowu narozrabiała.:roll: Quote
bianka0 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Taka już ona jest, ta piekielna Zyta :angryy: Quote
bianka0 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Qrczę, niedługo nic jej w domu nie zostanie :shake:. Czy nie może wybrać znowu coś z garderoby Miecia, chyba to wolę. Nikt nie dzwoni, na maila nie ma odpowiedzi. :shake: Quote
funia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Też wolalam gacie Mietka jak jadła ale co moze jej się smak zmienił ? Quote
bianka0 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Szkoda że tylko smak a nie natura :roll: Quote
bianka0 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Danusiu, część ogłoszeń Zyty wygasła. Nadal nikt nie dzwonił, brak odpowiedzi na maila, chyba pan zrezygnował.:shake: Quote
funia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jak tylko drogi zrobia sie bardziej przejezdne ,pojade zrobic zdjecia Zycie Quote
bianka0 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Jak będą ładniejsze zdjęcia, to poproszę lilith27 o zrobienie jej allegro wyróżnionego, może tak ktoś wypatrzy piekielnicę :roll: Quote
Recommended Posts