bianka0 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ala123 napisał(a):mapy dokładnie pokazują,że jest to odległość 32km,ale to przecież nie ważne, skoro i tak rezygnujesz z domku. Bianko, jeżeli masz jeszcze namiary na ten domek to przekaż je mnie lub funi,może jednak głęboka wieś okaże się domem dla innej bidy oczekującej na domek... Zaraz przekażę smsem, czy oddacie bez wizyty przedadopcyjnej ? Quote
ala123 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 bianka0 napisał(a):Zaraz przekażę smsem, czy oddacie bez wizyty przedadopcyjnej ? no skądże ,bez wizyty nigdy nie oddajemy psów,tym razem tez kogos poprosimy Quote
bianka0 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Bardzo dziękuję lucySxy za wizytę przedadopcyjną w niedoszłym domku Zyty.:loveu: Niestety to był totalny niewypał.:shake: Nie ma ogrodzenia, Buda sklecona z czterech desek, bardzo przewiewna, o ociepleniu zapewne w ogóle nie słyszeli. Pani raczej pod wpływem alkoholu, grzeczna, ale na właścicielkę jakiegokolwiek psa się nie nadaje. Wobec tego robię funiu przelew na następny miesiąc dla Zyty. Quote
funia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Widocznie jeszcze przed nia ten własciwy .....No cóz poczekamy .Zyta zadowolona i zwariowana jak zwykle pozdrawia ciotki . Quote
bianka0 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 lilith27 napisał(a):wznowiłam.................... Bardzo Ci dziękuję:loveu: Quote
Marinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Zyta wczoraj... Dziewczyna strasznie lubi rozdawać buziaki...gdy tylko kucnęłam, by zrobić jej zdjęcie natychmiast podbiegała i w ten sposób pozbawiła się wielu zdjęć :evil_lol:. Skakała po mnie i próbowała lizać po twarzy. Była mało przyjazna w stosunku do 2 szczeniąt, które wczoraj przywiozłyśmy do hoteliku...myślę, że wynikało to z zazdrości. Zyta lubi skupiać na sobie uwagę. Jednak kiedy została przywrócona do porządku, natychmiast pokorniała i gorąco przepraszała :) Quote
Marinka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A co tu taka cisza :shake: Nowiutkie ogłoszenie dla Zytki: http://www.ogloszenia.audytrzeszow.pl/ogloszenie,20100527142516,zyta.html Quote
bianka0 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Dziękuję za ogłoszenia dla Zytki.:loveu: Czekamy na dom, Elizka go znalazła, to i Zytka się doczeka. Fabianek też. Zyta nie jest zbyt fotogeniczna, na żywo jest dużo ładniejsza. Quote
funia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Tak sobie myslę ......Zyta i Fabian to para idealna ,oni się kochają i uwielbiaja spedzać czas ze soba .Robia to w sposób piekny ich zabawy to naprawdę niezły spektakl .Niedługo to nagram i wstawię na watek .Więc moze to tylko marzenie ,ale chciałabym aby poszli razem do domku fajnie by im razem było .....To dwa kochane psiaki Quote
bianka0 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 :crazyeye::crazyeye: Jak zobaczyłam wspólne zdjęcia, też tak pomyślałam. To idealna para kumpli do pilnowania dużego terenu, im nic by nie umknęło. Quote
funia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Na konto Zyty wplywa 220zł ,które po podziale kwoty 440zł przypada jej w połowie .Druga połowe na hotelowanie otrzymuje Fabian .Pieniądze pozostały na koncie po wyadoptowanej z hoteliku Elizce . Quote
ala123 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zyta nie obrazi się, jeżeli na jej wątku zaproszę na bazarek dla Lili i Barnaby? nie obrazi się ,prawda? http://www.dogomania.pl/threads/187945-Wielki-bazar-z-ciuchami-oslodzony-miodem-i-nalewką-dla-Lili-i-Barnaby-do-30.06. Quote
agusiazet Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Taka ładna dziewczyna i jeszcze bez domu, niepojęte! Quote
bianka0 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Młoda, ładna, zdrowa, bez agresji i zahamowań. Zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana tylko domu jej brak. A tak bardzo lgnie do ludzi i potrzebuje człowieka. Od ponad pół roku ma komplet ogłoszeń na całą Polskę i lokalne. Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Zamojska Jeta (Pędzelek), która była u mnie na tymczasie, też ponad pół roku czekała na dom, a tu był szczeniak, w końcu poszła do adopcji zagranicznej! Quote
funia Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cisza tu Az strach .... Zyta własnie meczy Lilkę ..Uwielbia to robić .Nawet w upały nie daje za wygraną .Nie wiem ,czy jest coś co by ja zmęczyło . Nie ma wogóle odzewu w sprawie Zyty .Zero . Jejku jest juz tak dlugo .... Quote
funia Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Oto rozliczenie zyty . Zyta miala oplacony hotelik do 16 czerwca włacznie . Jeśli nie jest to problem Dorotko to prosze o wyrównanie do konca czerwca ( 14 dni )140zł . A juz pózniej od pierwszego do pierwszego .Gubię się w tych róznych datach rozliczeniowych .JEśli to nie problem ,bylabym wdzięczna . CZyli za lipiec ( 31 dni ) 310 zł .Zgadza się ? Quote
ala123 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zyta zaprasza na bazarek dla Pilota,który jedzie do domu i potrzebuje kaski na ten cel http://www.dogomania.pl/threads/189173-Bazarek-rozmaito%C5%9Bci-dla-Pilota-do-dnia-25-lipca-br. Quote
bianka0 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 funia napisał(a):Oto rozliczenie zyty . Zyta miala oplacony hotelik do 16 czerwca włacznie . Jeśli nie jest to problem Dorotko to prosze o wyrównanie do konca czerwca ( 14 dni )140zł . A juz pózniej od pierwszego do pierwszego .Gubię się w tych róznych datach rozliczeniowych .JEśli to nie problem ,bylabym wdzięczna . CZyli za lipiec ( 31 dni ) 310 zł .Zgadza się ? Funiu,140 zł za czerwiec + 310 zł za lipiec to 450 zł. Po Elizce pozostało 220 zł, czyli mam dopłacić 230 zł.Jeżeli się wszystko zgadza zaraz to zrobię ;) Zytka czas na kolejny bazarek dla ciebie, widzę że u funi ci tak dobrze, że nie chcesz iść do domu.:shake: Quote
funia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Oczywiscie ,ze 230 zł ( nie odjęłam 220 zł za Elize ):oops::oops: Quote
funia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Uploaded with ImageShack.us Oto Zyta sie przypomina . Quote
bianka0 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Wygląda groźnie, jak wilczyca. Przestraszyć się jej można :crazyeye: Quote
Recommended Posts