Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ala123 napisał(a):
mapy dokładnie pokazują,że jest to odległość 32km,ale to przecież nie ważne, skoro i tak rezygnujesz z domku. Bianko, jeżeli masz jeszcze namiary na ten domek to przekaż je mnie lub funi,może jednak głęboka wieś okaże się domem dla innej bidy oczekującej na domek...

Zaraz przekażę smsem, czy oddacie bez wizyty przedadopcyjnej ?

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka0 napisał(a):
Zaraz przekażę smsem, czy oddacie bez wizyty przedadopcyjnej ?

no skądże ,bez wizyty nigdy nie oddajemy psów,tym razem tez kogos poprosimy

Posted

Bardzo dziękuję lucySxy za wizytę przedadopcyjną w niedoszłym domku Zyty.:loveu:

Niestety to był totalny niewypał.:shake:
Nie ma ogrodzenia, Buda sklecona z czterech desek, bardzo przewiewna, o ociepleniu zapewne w ogóle nie słyszeli.
Pani raczej pod wpływem alkoholu, grzeczna, ale na właścicielkę jakiegokolwiek psa się nie nadaje.

Wobec tego robię funiu przelew na następny miesiąc dla Zyty.

Posted

Zyta wczoraj...

Dziewczyna strasznie lubi rozdawać buziaki...gdy tylko kucnęłam, by zrobić jej zdjęcie natychmiast podbiegała i w ten sposób pozbawiła się wielu zdjęć :evil_lol:.
Skakała po mnie i próbowała lizać po twarzy.
Była mało przyjazna w stosunku do 2 szczeniąt, które wczoraj przywiozłyśmy do hoteliku...myślę, że wynikało to z zazdrości. Zyta lubi skupiać na sobie uwagę. Jednak kiedy została przywrócona do porządku, natychmiast pokorniała i gorąco przepraszała :)

Posted

Dziękuję za ogłoszenia dla Zytki.:loveu:
Czekamy na dom, Elizka go znalazła, to i Zytka się doczeka. Fabianek też.
Zyta nie jest zbyt fotogeniczna, na żywo jest dużo ładniejsza.

Posted

Tak sobie myslę ......Zyta i Fabian to para idealna ,oni się kochają i uwielbiaja spedzać czas ze soba .Robia to w sposób piekny ich zabawy to naprawdę niezły spektakl .Niedługo to nagram i wstawię na watek .Więc moze to tylko marzenie ,ale chciałabym aby poszli razem do domku fajnie by im razem było .....To dwa kochane psiaki

Posted

:crazyeye::crazyeye:
Jak zobaczyłam wspólne zdjęcia, też tak pomyślałam.
To idealna para kumpli do pilnowania dużego terenu, im nic by nie umknęło.

• 2 weeks later...
Posted

Na konto Zyty wplywa 220zł ,które po podziale kwoty 440zł przypada jej w połowie .Druga połowe na hotelowanie otrzymuje Fabian .Pieniądze pozostały na koncie po wyadoptowanej z hoteliku Elizce .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Młoda, ładna, zdrowa, bez agresji i zahamowań. Zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana tylko domu jej brak. A tak bardzo lgnie do ludzi i potrzebuje człowieka.
Od ponad pół roku ma komplet ogłoszeń na całą Polskę i lokalne.

• 2 weeks later...
Posted

Cisza tu Az strach ....
Zyta własnie meczy Lilkę ..Uwielbia to robić .Nawet w upały nie daje za wygraną .Nie wiem ,czy jest coś co by ja zmęczyło .
Nie ma wogóle odzewu w sprawie Zyty .Zero .
Jejku jest juz tak dlugo ....

Posted

Oto rozliczenie zyty .
Zyta miala oplacony hotelik do 16 czerwca włacznie .
Jeśli nie jest to problem Dorotko to prosze o wyrównanie do konca czerwca ( 14 dni )140zł .
A juz pózniej od pierwszego do pierwszego .Gubię się w tych róznych datach rozliczeniowych .JEśli to nie problem ,bylabym wdzięczna .
CZyli za lipiec ( 31 dni ) 310 zł .Zgadza się ?

Posted

funia napisał(a):
Oto rozliczenie zyty .
Zyta miala oplacony hotelik do 16 czerwca włacznie .
Jeśli nie jest to problem Dorotko to prosze o wyrównanie do konca czerwca ( 14 dni )140zł .
A juz pózniej od pierwszego do pierwszego .Gubię się w tych róznych datach rozliczeniowych .JEśli to nie problem ,bylabym wdzięczna .
CZyli za lipiec ( 31 dni ) 310 zł .Zgadza się ?

Funiu,140 zł za czerwiec + 310 zł za lipiec to 450 zł. Po Elizce pozostało 220 zł, czyli mam dopłacić 230 zł.Jeżeli się wszystko zgadza zaraz to zrobię ;)
Zytka czas na kolejny bazarek dla ciebie, widzę że u funi ci tak dobrze, że nie chcesz iść do domu.:shake: