bianka0 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Z ludźmi nigdy nic do końca nie wiadomo. Chyba już nic nas ta tym forum nie zaskoczy:shake: Quote
bianka0 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zyta pojechała do domu :multi::multi::multi: Pan zadzwonił, uprzedził funię i o 18- tej Zytka wskoczyła do samochodu i pojechała ze swoimi ludźmi. Resztę pewnie opisze funia. Quote
funia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us zyta byla zadowolona bardzo .Pan z synem rowniez pokazal mi jaki piekny kojec jej zrobil .jestem zaproszona w odwiedziny Quote
bianka0 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zyta grzybowa panienka nareszcie w domu :loveu: Nie mogę w to uwierzyć, po tylu miesiącach. Dziękuję funiu za opiekę nad suczką :lol: Dziękuję dance1234 , ali123 oraz lilith27 za ogłoszenia . Oraz wszystkim osobom zaglądającym na wątek Zyty i pomoc w podnoszeniu go :multi: Ze zmianą tytułu poczekam parę dni. Quote
danka1234 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Oj nareszcie ta pannica poszła do swojego domu,wszystkiego dobrego zyczymy Zycie w nowym domku. Quote
bianka0 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Wiadomości od funi , dzwonił nowy pan i przekazał telefonicznie : Zyta nawet w nowym, profesjonalnym kojcu znalazła dziurkę , poszerzyła i....zwiała. Ale na jedno polecenie powrotu, natychmiast wróciła. Pięknie, głośno i groźnie obszczekuje wszystkich przechodzących obok domu, niestety mamę pana również. Będzie ją musiała przekupić smakołykami :evil_lol: Pan jest zadowolony, Zyta też:loveu: Quote
bianka0 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Jeszcze nie zmieniam tytułu, poczekam..... Quote
Recommended Posts