Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja własnie zrobiłam stawke dogów i mnie przytkało w paru miejscach :evil_lol: , trzeba było się zgłosić bo w pośredniej nie ma ani jednego psa :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Agama']magda przeciez bedziesz w KRAKOWIE-chyba chcesz foty ze SZCZECINA:lol:[/QUOTE]

:wallbash: :wallbash: :wallbash:
oczywiscie masz racje ;) :lol:

Posted

[quote name='karenina']A to dużo czy mało ?[/quote]

to bardzo malutko ! dla miedzynarodowek do tej pory bylo norma 30-40 psow, choc teraz w Lesznie pojawilo sie tylko 11 ... moze to wina zaprasanych sedziow ? :roll:

Posted

[quote name='Alyshia']muszę się powtórzyć..
[B]czy ktoś mógłby pożyczyć mi pieska na MP w niedzielę?[/B][/quote]

Wprawdzie wystawaiamy sie w sobotę, ale jestem w stanie podjechać i moge Ci pożyczyć anglika na MP :cool3:

Posted

[quote name='donya']To ja odpowiem - ten pan oceniał nas w Mlada Boleslav w Czechach :lol: :lol: :lol: Bardzo miły, rzetelny, dokładny :lol: Bimbo dostał CAC, CACIB, BOB :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Miły, rzetelny, dokładny - to się nazywa fachowiec :thumbs: [B]Donya [/B]dzięki za odpowiedź i do zobaczenia za tydzień :p

Posted

[quote name='warg2003warg']:lol: a ja się cieszę,że weterany coraz popularniejsze.Tzn. ich wystawianie.W szeltikach jest zgłoszonych 5 weteranków.W tym jeden mój.[/quote]
oj, szkoda, że nie wiedzialam ze jedzeisz..może bym się jaoś zabrala z Toba..a tak to mojej weteranki nie zglosilam:(

Posted

[quote name='warg2003warg']Nie wiem jak pojadę, prawdopodobnie pociągiem z 1 szeltikiem.ale w wakacje obowiązkowo już dwa.Szkoda,że się nie zobaczymy.[/quote]

no nastepnym razem nie przepuszcze:)

Posted

Ja też się wybieram do Krakowa:cool3:. Tym razem jadę tylko rekreacyjnie, bo już dawno nie miałam okazji kibicować od początku do końca swoim kochanym collaczkom:loveu:.

Posted

Na MP w niedzielę, dla lubiących wyzwania, mogę zaoferować Parson Russell Terriera. Uprzedzam, że nie jest to łatwy piesek w chodzeniu po ringu, potrzebuje silnej ręki, za to jest super w statyce.:)