TERESA BORCZ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dt bezpłatny. jeśli byłaby możliwość przetrzymania aż dotrę albo Florentynka to super. widać dobrze się dzieje. jesteśmy w kontakcie!!! No to już wiem kto wykupuje te koce.!! ja też kupuję, a także wełniane niemieckie plaszcze bardzo wielkie i bardzo ciepłe dla przytuliska w Harbutowicach. DZIEWCZYNY W CIUCHOLANDACH MOŻNA POPYTAĆ BO CZASEM DAJĄ TO CO IM SIE NIE PRZYDA ZA FRIKO. DOSTAJĘ CAŁE GÓRY WSPANIAŁYCH RZECZY NA ŚLĄSKU. W KRAKOWIE JESZCZE NIE PYTAŁAM. Quote
majuska Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Jak sie ogarne i w miare pogoda do jazdy będzie ( chociaż mi nie straszna pogoda ) to jutro podjadę do Boguchwały i zobaczę jak Celinka i reszta jej gromaki, gdyby to wszystko było na 100% pewne, to mogłabym ją u siebie parę dni przetrzymać, żeby niunia nie marzła, tylko musi to być ( ten DT ) 100% pewności, bo przecież jak nie wypali to jak mogłbym ja z powrotem odwieźć ( a zostawić u siebie nie dam rady...:( ) Quote
TERESA BORCZ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 u mnie zawsze wszystko jest na 100% więc do dzieła. dt bezpłatny i pewny. Quote
TERESA BORCZ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 zapomniałam, może dałoby się zrobic zdjecia psika też? i dzikuski ? Quote
majuska Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Tereso, napisz coś więcej o tym DT proszę, ja to się zawsze strasznie martwię psiakami, a poza tym będe musiała w Boguchwale zostawić info dziewczynom gdzie sunia jest. Postaram sie jutro, najdalej pojutrze wpaść do przytuliska i zorientować w sytuacji, tzn jak reszta z Celinkowej gromadki sie miewa i jak ze szczepieniem i odrobaczeniem... Dziękuje bardzo wszystkim za obecność i pomoc:loveu: Quote
Florentynka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Majuska - jak przywieziesz Celinkę to zapewniamy obiad, deser, kawę...i parówki, rzecz jasna. Zależnie od tego kiedy psina przyjedzie możemy ją do Gliwic odtransportować od razu, albo przenocować u nas. Quote
majuska Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Parówki ( oczywiście te Wasze ) to w zupełności wystarczą, w każdych ilościach...:) Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Trzymam kciuki zeby sie wszystko udało :thumbs: Quote
Momo Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Starsza pani musi zniknąć... ze schroniska. Kciuki za dt. Prześliczna bubunia. Quote
Dzika_Figa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wtatara napisał(a):mam prośbę. Czy ktoś mógłby zrobic mi plakat- chcę rozklejać w Krakowie ogłoszenia. Może tu znajdzie się domek Jesli nikt sie jeszcze nie zgłosił to ja się zgłaszam. Quote
Florentynka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja już zrobiłam tylko wysłać nie mogę. Ale zrób drugi, będzie do wyboru. Quote
Dzika_Figa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 NO prosze, chwile mnie nie było a tu takie newsy... Trzymam kciuki za Celinkę Quote
Florentynka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wtatara - wysłałam Ci plakacik, przepraszam, że tak bez słowa, ale mi się pisanie w poczcie zepsuło. Jakby coś było do przerobienia albo co, to daj znać. Quote
wtatara Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 oto jeden bazarek http://www.dogomania.pl/threads/176693-na-transport-suni-z-BoguchwaA-y-i-ogA-oszenia-pieskA-w-z-moich-wAE-tkA-w-do-15-XII-2010r?p=13799147#post13799147 Quote
wtatara Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/174644-na-ogA-oszenia-moich-pieskA-w-z-Dogo-i-transport-Celinki-do-10-I-do-godz-22?p=13597264#post13597264 na razie te 2 bazarki - zapraszam Quote
wtatara Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176701-nna-transport-suni-Celinki-i-ogA-oszenia-pieskA-w-z-moich-wAE-tkA-w-do-15-I-2010r-godz-22?p=13800057#post13800057 I TRZECI ZAPRASZAM Quote
Momo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Celinko, Celinko, Celinko ktoś napewno cię pokocha Quote
majuska Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Byłam dziś u psiaczków, Czarno-biały piesek i czarna dzika sunia zwiały przez siatkę z wybiegu i mieszkaja 10 m od tego terenu przewidzianego na przytulisko, schowane w takim kąciku, maja zadaszenie tam, trochę słomy i kocyki, Celinka cwaniara tez sie tam jakoś przedostała, ale dziś jak przyjechałam wybiegła mi na powitanie, mrucząc, merdając resztką ogonka, strasznie się cieszyła, wzruszyła mnie bardzo. Wzięłam ją na ręce i wniosłam na ogrodzony wybieg a ona od razu wio przez dziurę w siatce i do swojej ekipy, ale ewidentnie mnie tam wołała...więc zaopatrzona w parówki polazłam za nią. I co ? czarnobiały psiaczek przestraszony i wycofany, ale nie tak bardzo, podkarmiłam go parówkami i troszkę śmielszy był, ale na ręce nie dał się wziąć, warczał, chciał mnie pogryźć, czarna sunia zwiała na bezpieczna odległość, ale parówki wcinała. Myślę, że czarno-biały się niebawem oswoi , a czarnulce zejdzie dłużej... Wklejam fotki, które udało mi się dziś popstrykać: Quote
majuska Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Trzeba wymyśleć imie dla czarno-białego psiaka i dzikiej suni, pomóżcie. Z tego co sie zorientowałam, to psiak ma juz trochę lat, ma trochę zniszczone zęby, jakies 8 - 10 lat pewnie ma. Quote
Dzika_Figa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ajajaj, a już myslałam, że się udało ekipę złapac, a tu widze do tego jeszcze Celinka na wolności. Nie jestem szczególnie kreatywna jeśli chodzi o miona... Quote
majuska Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Ale Celinka jest bardzo człowiekolubna, i ona przyłazi od razu , na rączki można brać, jak się zawoła to przybiega, jest cudowna, a żarłok z niej niesamowity , musiałam nieźle małego potworka pilnować, aby reszta psiaków zjadła parówek.No ale chyba nikogo to nie dziwi, przeciez to rasowa paróweczka, więc apetycik musi mieć. I c.d. fotek: Przyjaciele: Quote
Recommended Posts