Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dt bezpłatny. jeśli byłaby możliwość przetrzymania aż dotrę albo Florentynka to super. widać dobrze się dzieje. jesteśmy w kontakcie!!!

No to już wiem kto wykupuje te koce.!! ja też kupuję, a także wełniane niemieckie plaszcze bardzo wielkie i bardzo ciepłe dla przytuliska w Harbutowicach. DZIEWCZYNY W CIUCHOLANDACH MOŻNA POPYTAĆ BO CZASEM DAJĄ TO CO IM SIE NIE PRZYDA ZA FRIKO. DOSTAJĘ CAŁE GÓRY WSPANIAŁYCH RZECZY NA ŚLĄSKU. W KRAKOWIE JESZCZE NIE PYTAŁAM.

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak sie ogarne i w miare pogoda do jazdy będzie ( chociaż mi nie straszna pogoda ) to jutro podjadę do Boguchwały i zobaczę jak Celinka i reszta jej gromaki, gdyby to wszystko było na 100% pewne, to mogłabym ją u siebie parę dni przetrzymać, żeby niunia nie marzła, tylko musi to być ( ten DT ) 100% pewności, bo przecież jak nie wypali to jak mogłbym ja z powrotem odwieźć ( a zostawić u siebie nie dam rady...:( )

Posted

Tereso, napisz coś więcej o tym DT proszę, ja to się zawsze strasznie martwię psiakami, a poza tym będe musiała w Boguchwale zostawić info dziewczynom gdzie sunia jest.
Postaram sie jutro, najdalej pojutrze wpaść do przytuliska i zorientować w sytuacji, tzn jak reszta z Celinkowej gromadki sie miewa i jak ze szczepieniem i odrobaczeniem...
Dziękuje bardzo wszystkim za obecność i pomoc:loveu:

Posted

Majuska - jak przywieziesz Celinkę to zapewniamy obiad, deser, kawę...i parówki, rzecz jasna. Zależnie od tego kiedy psina przyjedzie możemy ją do Gliwic odtransportować od razu, albo przenocować u nas.

Posted

wtatara napisał(a):
mam prośbę. Czy ktoś mógłby zrobic mi plakat- chcę rozklejać w Krakowie ogłoszenia. Może tu znajdzie się domek

Jesli nikt sie jeszcze nie zgłosił to ja się zgłaszam.

Posted

Byłam dziś u psiaczków, Czarno-biały piesek i czarna dzika sunia zwiały przez siatkę z wybiegu i mieszkaja 10 m od tego terenu przewidzianego na przytulisko, schowane w takim kąciku, maja zadaszenie tam, trochę słomy i kocyki, Celinka cwaniara tez sie tam jakoś przedostała, ale dziś jak przyjechałam wybiegła mi na powitanie, mrucząc, merdając resztką ogonka, strasznie się cieszyła, wzruszyła mnie bardzo. Wzięłam ją na ręce i wniosłam na ogrodzony wybieg a ona od razu wio przez dziurę w siatce i do swojej ekipy, ale ewidentnie mnie tam wołała...więc zaopatrzona w parówki polazłam za nią. I co ? czarnobiały psiaczek przestraszony i wycofany, ale nie tak bardzo, podkarmiłam go parówkami i troszkę śmielszy był, ale na ręce nie dał się wziąć, warczał, chciał mnie pogryźć, czarna sunia zwiała na bezpieczna odległość, ale parówki wcinała. Myślę, że czarno-biały się niebawem oswoi , a czarnulce zejdzie dłużej...
Wklejam fotki, które udało mi się dziś popstrykać:

Posted

Trzeba wymyśleć imie dla czarno-białego psiaka i dzikiej suni, pomóżcie. Z tego co sie zorientowałam, to psiak ma juz trochę lat, ma trochę zniszczone zęby, jakies 8 - 10 lat pewnie ma.

Posted

Ale Celinka jest bardzo człowiekolubna, i ona przyłazi od razu , na rączki można brać, jak się zawoła to przybiega, jest cudowna, a żarłok z niej niesamowity , musiałam nieźle małego potworka pilnować, aby reszta psiaków zjadła parówek.No ale chyba nikogo to nie dziwi, przeciez to rasowa paróweczka, więc apetycik musi mieć.
I c.d. fotek:

Przyjaciele: