Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie starsze pieski są doskonałe do mieszkań, bo już nauczone wszystkiego i strasznie przymilne, mam taką psinkę starszą NA DT, jest przekochana. takiej w bloku nie uprzykrzą życia sąsiedzi, ani jej wlaścicielce. TA MA TAK OGROMNY SMUTEK W OCZACH ŻE TRZEBA JEJ KONIECZNIE ZNALEŻĆ DOMEK ALBO CHOCIAŻ TYMCZAS ABY DOCZEKAŁA SWEGO JEDYNEGO DOMKU.

Posted

czy ten wzruszający piesek co za Celinką przyszedł jest też w przytulisku?? Czy maleńka suńka już jest też złapana?

Nie mam dla niej domku stałego ale raczej bardzo dobre warunki tymczasowe koło Gliwic, do czasu znalezienia domku stałego będzie w ciepełku bezpieczna. do waszych ogłoszeń dodamy starania tutaj i może jej jakoś stratę wynagrodzimy.

co o tym myślicie??

Posted

ja też będę w KRAKOWIE TO MOGŁABYM JĄ ZABRAĆ, ALE TO TAK ODLEGŁY TERMIN, NIE DA SIĘ NIC WCZEŚNIEJ?

Szkoda by tam marzła jak jest jakas lepsza szansa. TRANSPORT MOŻE BYĆ NIE TYLKO DO GLIWIC , TAKŻE KAŻDE MIASTO NA ŚLĄSKU.

Posted

z plakatem to dobry pomysł, zwłaszcza na KRAKOW. TAM TAKIE PIESKI CŻĘSTO IDĄ W DOBRE RĘCE STARSZYCH PAŃ ARYSTOKRATEK. ja taki plakacik prosty robię sama. Kopiuje zdjęcie najładniejsze, i dokładam piękny, wzruszający opis.
to nie musi być wielki plakat, a4 starczy w zupełności. wszystko przy pomocy kopiarki HP i drukuję paręnaście kopii kolorowych.Tu w naszej okolicy też troche zrobię. może się uda.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
ja też będę w KRAKOWIE TO MOGŁABYM JĄ ZABRAĆ, ALE TO TAK ODLEGŁY TERMIN, NIE DA SIĘ NIC WCZEŚNIEJ?

Szkoda by tam marzła jak jest jakas lepsza szansa. TRANSPORT MOŻE BYĆ NIE TYLKO DO GLIWIC , TAKŻE KAŻDE MIASTO NA ŚLĄSKU.

wcześniej to musiałabym jechać specjalnie. Ferie zaczynają sie po 15 I i wtedy planuję wyjazd do mamy na 3- 4 dni.Mąż tez ma wtedy wolne, to kawał drogi. Do mamy 140 km, do wiśniowej 50 km a do Boguchwały jeszcze chyba z 30 km. Na tej trasie to 200km w jedną stronę. Transport byłby za darmo- chcę zrobić bazarek i drogę Biecz- Boguchwała tak pokryć

Posted

No to coś sie klaruje. A wszystko co będzie wcześniej, mile widziane. Super zaangażowane cioteczki. Tak trzymać plakaciki można rozlepiać odrazu, niezależnie od tego gdzie jest sunia. Jak sie znajdzie ds to zawsze z każdego miejsca jej zapewnimy transport.

Posted

Ciotki kochane witajcie w Nowym Roku!!!
TRoche mnie nie było a tu tyle się dzieje.

Bardzo szybko cztałam, jak cos źle zrozumiałam to mnie poprawcie.
TYmczas w Gliwicach miałby być- płatny czy nie?

Wtatara zapytam p.Justynki czy potzrebuja kocy, bo mi nie raz opowiadała, że psiaki wszystkie koce i kołderki który miały do tej pory , szybko niszcza, drą w strzępy, jeżeli ni etam to napewno przydadzą się koce w mieleckim schronie, do którego tez jeździmy, a psiaków tam jest zatrzęsienie...

Czarno-biały psiak podobno jakoś zwiał i słuchajcie...jest wciąż blisko przytuliska i pilnuje tej drugiej malutkiej i dzikiej...To wieści ze środy , może do dziś już udało ich się złapać. Jutro będe dzwonić pytać jak sytuacja i napewno na dniach pojadę go obfocić i poznać.

Jeżeli chodzi o dowóz Celinki do Krakowa to ja ją moge wieźć....w razie czego jest po bazarku na Boguchwalskie psiaki jeszcze ponad 200 zł gdyby jakies koszty były...

Posted

JEŚLI BYŚ MOGŁA JA PRZYWIEŻĆ WCZEŚNIEJ BYŁOBY SUPER.
u MNIE W kRAKOWIE MOGŁABY SIĘ ZATRZYMAC DO MOMENTU zabrania do Gliwic. Tak ze nie trzeba by było łączyć transportu tego samego dnia.
Moje psiaki przyjmują pieski. Mam 2 ale takie kochane.
Co do kocy to ja kupuję w ciuchach po 2zł za kg. Do Mielca już niedawno wysłałam dużą pakę do Yoko.
Jak uzbieram to się zastanowimy gdzie dać.

Posted

Ciotki poczekajmy pare dni jeszcze , bo były zapytania o Pigwę ( malucha z Orzechowiec ) z Krakowa, gdyby coś z tego wyniknęło to pojechałyby za jednym zamachem oba psiaki...Poza tym nie wiem czy Celinke juz zaszczepiono i odrobaczono, była troszkę zapchlona....W razie czego poczekamy kilka dni aby to załatwić.