Asiaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='przeszlus']Ja nie napisałem że gadasz głupoty bo od kilku JH wiem żę tak jest (tak jak piszesz) tylko napisałem że Gabi nie ma racji z tym że w JH ocenia sie także psa. [/QUOTE] Jasne-jasne:) Co do oceny samego psa na JH, to myslę, że sędziowie w tej konkurencji zwracają uwagę na to, jakiej "jakości" (sorki za określenie) jest dany pies. Oraz na taki fakt, że jesli np. w gr. młodszej jest 5 grzywaczy, to to nie jest dobrze;) Lepiej jak jest różnorodność. Chociaz tutaj to akurat nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Gdy jest więcej niż 2 psów tej samej rasy, to ZAWSZE jeden z nich odpadnie, to nie zawsze ten gorszy "jakościowo". W tym przypadku ważne jest "obycie" sędziego z daną twarzą na JH. Osoba bardziej rozpoznawalna przejdzie dalej... To taka trochę smutna rzeczywistość w JH... niestety... [quote name='przeszlus']Ja sądzę inaczej :) Na pewno zapyta się ile trzeba mieć CWC aby mieć tytuł Championa np. w Jugosławii :diabloti:[/QUOTE] Hahaha, dobre! Tego to chyba najstarsi Górale nie wiedzą...;) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Jasne-jasne:) Co do oceny samego psa na JH, to myslę, że sędziowie w tej konkurencji zwracają uwagę na to, jakiej "jakości" (sorki za określenie) jest dany pies. Oraz na taki fakt, że jesli np. w gr. młodszej jest 5 grzywaczy, to to nie jest dobrze;) Lepiej jak jest różnorodność. Chociaz tutaj to akurat nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Gdy jest więcej niż 2 psów tej samej rasy, to ZAWSZE jeden z nich odpadnie, to nie zawsze ten gorszy "jakościowo". W tym przypadku ważne jest "obycie" sędziego z daną twarzą na JH. Osoba bardziej rozpoznawalna przejdzie dalej... To taka trochę smutna rzeczywistość w JH... niestety... Hahaha, dobre! Tego to chyba najstarsi Górale nie wiedzą...;) Pzdr.[/QUOTE] No niestety, wygrywają nie raz ci "bardziej znani"... ;) Quote
LadyK Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gabi ja będę Twoim managerem na JH :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='LadyK']Gabi ja będę Twoim managerem na JH :diabloti:[/QUOTE] Że co ? :D Quote
LadyK Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='GaBi12']Że co ? :D[/QUOTE] Twoją tajną agentką oszołomku :diabloti::diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Asiaczek']...opiekunem...? Pzdr.[/QUOTE] Możliwe, chociaż nie widzę Kasi w roli mojej "opiekunki" :lol::lol::lol: [quote name='przeszlus']Właśnie ciekawi mnie to :)[/QUOTE] ;) [quote name='LadyK']Twoją tajną agentką oszołomku :diabloti::diabloti:[/QUOTE] I co będziesz robic, moja Tajna Agentko ? :diabloti: :loveu: Quote
LadyK Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Będę Cię umawiać na sesje zdjęciowe i konferencje prasowe , hahaha :D:D Quote
Ciapkowa. Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='LadyK']Będę Cię umawiać na sesje zdjęciowe i konferencje prasowe , hahaha :D:D[/QUOTE] Mmm. *.* Zgaadzam się. :loveu: hahaha :D Quote
przeszlus Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To Kasia wpisz mnie na listę :) paparazzi :p Quote
Ciapkowa. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='przeszlus']To Kasia wpisz mnie na listę :) paparazzi :p[/QUOTE] Taa pewnie... :D A w sumie jeśli nie [U]paparazzi[/U] to może być. :) A ja się pochwalę, że dostałam dzisiaj [B]5 z fizyki za odpowiedź.[/B] Jestem dumna z siebie. ;) Quote
przeszlus Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 dla mnie to nie powód do dumy :) ja miałem zawsze piątki :p na końiec semstru i roku przez 2 lata :) Quote
limonka97 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 brawo, 5 z fizyki :D ja z koleżanką mamy takie szczęście że byłyśmy obie już 4 razy pytane, a niektórzy ani razu. Moje oceny z pytania: 3, 4, 5, 5 xD ja mam nr w dzienniku 9, a moja kumpela 11. :| xD Quote
Ciapkowa. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='przeszlus']dla mnie to nie powód do dumy :) ja miałem zawsze piątki :p na końiec semstru i roku przez 2 lata :)[/QUOTE] Wiesz, może nie wszyscy uczą się tak jak ty? Może nie zawsze miałam 5? Może to ze dostałam 5 to jest super i jestem z siebie dumna?! :roll: [quote name='limonka97']brawo, 5 z fizyki :D ja z koleżanką mamy takie szczęście że byłyśmy obie już 4 razy pytane, a niektórzy ani razu. Moje oceny z pytania: 3, 4, 5, 5 xD ja mam nr w dzienniku 9, a moja kumpela 11. :| xD[/QUOTE] Dziękuję. :loveu: O, gratulacje ładnych ocen. :) A ja mam nr 16 ;) Quote
limonka97 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 a, to jesteś poza tą częścią dziennika najczęścij pytaną :placz: tak sobie ostatnio myślałam że w 1 i 2 gim myślę że wystarczą czwóry, przynajmniej z tych niektórych przedmiotów ... no bo kto będzie patrzył po maturze na twoje oceny z plastyki z pierwszej gim? :diabloti: ja tutaj nikogo nie demotywuje, żeby nie było! :diabloti: jej, człowiek się nawet nie może ucieszyć we własnej galerii :roll: Quote
Ciapkowa. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='limonka97']a, to jesteś poza tą częścią dziennika najczęścij pytaną :placz: tak sobie ostatnio myślałam że w 1 i 2 gim myślę że wystarczą czwóry, przynajmniej z tych niektórych przedmiotów ... no bo kto będzie patrzył po maturze na twoje oceny z plastyki z pierwszej gim? :diabloti: ja tutaj nikogo nie demotywuje, żeby nie było! :diabloti: [B]jej, człowiek się nawet nie może ucieszyć we własnej galerii :roll:[/B][/QUOTE] No, nawet. :P Taa.. chciałam się podzielić wiadomością, ucieszyć, ale obiecałam sobie, że [U]nikt[/U] nie zepsuje mi humoru bo jak zepsuje to.. :roll: Quote
Ciapkowa. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Sylwia K']gratuluję 5 z fizyki:)[/QUOTE] Dziękuję. :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='GaBi12']Mmm. *.* Zgaadzam się. :loveu: hahaha :D[/QUOTE] Dopytaj się o warunki finansowe... [quote name='GaBi12']Taa pewnie... :D A w sumie jeśli nie [U]paparazzi[/U] to może być. :) A ja się pochwalę, że dostałam dzisiaj [B]5 z fizyki za odpowiedź.[/B] Jestem dumna z siebie. ;)[/QUOTE] Brawo!!!! Ja fizykę zawsze b.lubiłam:) [quote name='limonka97']brawo, 5 z fizyki :D ja z koleżanką mamy takie szczęście że byłyśmy obie już 4 razy pytane, a niektórzy ani razu. Moje oceny z pytania: 3, 4, 5, 5 xD ja mam nr w dzienniku 9, a moja kumpela 11. :| xD[/QUOTE] Jakieś pechowe jesteście z tymi numerkami... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Dopytaj się o warunki finansowe... Brawo!!!! Ja fizykę zawsze b.lubiłam:) Jakieś pechowe jesteście z tymi numerkami... Pzdr.[/QUOTE] To było tak na żarty, z tą menagerką. :D Dziękuję, dziękuję. :loveu: :). Quote
przeszlus Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ale ja i tak jestem omówiony :) dobra dobra ta cała gadka to propaganda aby nas od zdjęć odięgnąc Quote
przeszlus Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Co to jakaś taka propaganda jest czy co ? :o skoro była gadka o ocenach to powiedziałem o swoich z fizy i tyle. Quote
Ciapkowa. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Moja odpowiedź to tez żart...:) pzdr.[/QUOTE] ;) [quote name='przeszlus']Ale ja i tak jestem omówiony :) dobra dobra ta cała gadka to propaganda aby nas od zdjęć odięgnąc[/QUOTE] [quote name='przeszlus']Co to jakaś taka propaganda jest czy co ? :o skoro była gadka o ocenach to powiedziałem o swoich z fizy i tyle.[/QUOTE] Że co ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts