Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='przeszlus']Ja nie napisałem że gadasz głupoty bo od kilku JH wiem żę tak jest (tak jak piszesz)
tylko napisałem że Gabi nie ma racji z tym że w JH ocenia sie także psa.
[/QUOTE]
Jasne-jasne:)
Co do oceny samego psa na JH, to myslę, że sędziowie w tej konkurencji zwracają uwagę na to, jakiej "jakości" (sorki za określenie) jest dany pies. Oraz na taki fakt, że jesli np. w gr. młodszej jest 5 grzywaczy, to to nie jest dobrze;) Lepiej jak jest różnorodność.
Chociaz tutaj to akurat nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Gdy jest więcej niż 2 psów tej samej rasy, to ZAWSZE jeden z nich odpadnie, to nie zawsze ten gorszy "jakościowo". W tym przypadku ważne jest "obycie" sędziego z daną twarzą na JH. Osoba bardziej rozpoznawalna przejdzie dalej...
To taka trochę smutna rzeczywistość w JH... niestety...

[quote name='przeszlus']Ja sądzę inaczej :)
Na pewno zapyta się ile trzeba mieć CWC aby mieć tytuł Championa np. w Jugosławii :diabloti:[/QUOTE]
Hahaha, dobre! Tego to chyba najstarsi Górale nie wiedzą...;)

Pzdr.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']Jasne-jasne:)
Co do oceny samego psa na JH, to myslę, że sędziowie w tej konkurencji zwracają uwagę na to, jakiej "jakości" (sorki za określenie) jest dany pies. Oraz na taki fakt, że jesli np. w gr. młodszej jest 5 grzywaczy, to to nie jest dobrze;) Lepiej jak jest różnorodność.
Chociaz tutaj to akurat nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Gdy jest więcej niż 2 psów tej samej rasy, to ZAWSZE jeden z nich odpadnie, to nie zawsze ten gorszy "jakościowo". W tym przypadku ważne jest "obycie" sędziego z daną twarzą na JH. Osoba bardziej rozpoznawalna przejdzie dalej...
To taka trochę smutna rzeczywistość w JH... niestety...

Hahaha, dobre! Tego to chyba najstarsi Górale nie wiedzą...;)

Pzdr.[/QUOTE]

No niestety, wygrywają nie raz ci "bardziej znani"... ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']...opiekunem...?

Pzdr.[/QUOTE]

Możliwe, chociaż nie widzę Kasi w roli mojej "opiekunki" :lol::lol::lol:

[quote name='przeszlus']Właśnie ciekawi mnie to :)[/QUOTE]

;)

[quote name='LadyK']Twoją tajną agentką oszołomku :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

I co będziesz robic, moja Tajna Agentko ? :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='przeszlus']To Kasia wpisz mnie na listę :)
paparazzi :p[/QUOTE]

Taa pewnie... :D
A w sumie jeśli nie [U]paparazzi[/U] to może być. :)
A ja się pochwalę, że dostałam dzisiaj [B]5 z fizyki za odpowiedź.[/B] Jestem dumna z siebie. ;)

Posted

brawo, 5 z fizyki :D
ja z koleżanką mamy takie szczęście że byłyśmy obie już 4 razy pytane, a niektórzy ani razu. Moje oceny z pytania: 3, 4, 5, 5 xD ja mam nr w dzienniku 9, a moja kumpela 11. :|
xD

Posted

[quote name='przeszlus']dla mnie to nie powód do dumy :)
ja miałem zawsze piątki :p
na końiec semstru i roku przez 2 lata :)[/QUOTE]

Wiesz, może nie wszyscy uczą się tak jak ty? Może nie zawsze miałam 5? Może to ze dostałam 5 to jest super i jestem z siebie dumna?! :roll:

[quote name='limonka97']brawo, 5 z fizyki :D
ja z koleżanką mamy takie szczęście że byłyśmy obie już 4 razy pytane, a niektórzy ani razu. Moje oceny z pytania: 3, 4, 5, 5 xD ja mam nr w dzienniku 9, a moja kumpela 11. :|
xD[/QUOTE]

Dziękuję. :loveu:
O, gratulacje ładnych ocen. :)
A ja mam nr 16 ;)

Posted

a, to jesteś poza tą częścią dziennika najczęścij pytaną :placz:
tak sobie ostatnio myślałam że w 1 i 2 gim myślę że wystarczą czwóry, przynajmniej z tych niektórych przedmiotów ... no bo kto będzie patrzył po maturze na twoje oceny z plastyki z pierwszej gim? :diabloti: ja tutaj nikogo nie demotywuje, żeby nie było! :diabloti:

jej, człowiek się nawet nie może ucieszyć we własnej galerii :roll:

Posted

[quote name='limonka97']a, to jesteś poza tą częścią dziennika najczęścij pytaną :placz:
tak sobie ostatnio myślałam że w 1 i 2 gim myślę że wystarczą czwóry, przynajmniej z tych niektórych przedmiotów ... no bo kto będzie patrzył po maturze na twoje oceny z plastyki z pierwszej gim? :diabloti: ja tutaj nikogo nie demotywuje, żeby nie było! :diabloti:

[B]jej, człowiek się nawet nie może ucieszyć we własnej galerii :roll:[/B][/QUOTE]

No, nawet. :P

Taa.. chciałam się podzielić wiadomością, ucieszyć, ale obiecałam sobie, że [U]nikt[/U] nie zepsuje mi humoru bo jak zepsuje to.. :roll:

Posted

[quote name='GaBi12']Mmm. *.* Zgaadzam się. :loveu: hahaha :D[/QUOTE]
Dopytaj się o warunki finansowe...

[quote name='GaBi12']Taa pewnie... :D
A w sumie jeśli nie [U]paparazzi[/U] to może być. :)
A ja się pochwalę, że dostałam dzisiaj [B]5 z fizyki za odpowiedź.[/B] Jestem dumna z siebie. ;)[/QUOTE]
Brawo!!!!
Ja fizykę zawsze b.lubiłam:)

[quote name='limonka97']brawo, 5 z fizyki :D
xD[/QUOTE]
Jakieś pechowe jesteście z tymi numerkami...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dopytaj się o warunki finansowe...

Brawo!!!!
Ja fizykę zawsze b.lubiłam:)

Jakieś pechowe jesteście z tymi numerkami...

Pzdr.[/QUOTE]

To było tak na żarty, z tą menagerką. :D
Dziękuję, dziękuję. :loveu: :).

Posted

[quote name='Asiaczek']Moja odpowiedź to tez żart...:)

pzdr.[/QUOTE]

;)

[quote name='przeszlus']Ale ja i tak jestem omówiony :)
dobra dobra ta cała gadka to propaganda aby nas od zdjęć odięgnąc[/QUOTE]

[quote name='przeszlus']Co to jakaś taka propaganda jest czy co ? :o
skoro była gadka o ocenach to powiedziałem o swoich z fizy i tyle.[/QUOTE]

Że co ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: