Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Naprawdę szkoda się Tobą przejmować :lol: Chcemy sie normalnie dowiedzieć, a ty już od razu wielkie halo robisz i obrażasz się. Dziecinada i tyle. ;-)

Posted

Cavy napisał(a):
Naprawdę szkoda się Tobą przejmować :lol: Chcemy sie normalnie dowiedzieć, a ty już od razu wielkie halo robisz i obrażasz się. Dziecinada i tyle. ;-)

A ja normalnie odpowiadam. :lol:

Posted

Jestem pełna podziwu bo w końcu ujrzałam normalne zdjęcia Ciapka. Właśnie o to chodzi Gabi. Musisz robić zdjęcia wyraźne i w miarę ostre. Wiem że czasami się nie da bo dysponujesz tylko komórką, ale jak ktoś chce to potrafi. Kadr to druga kwestia. Czasami nie wiem co przedstawia dane zdjęcie. Wiem że zaczęłam tą wojnę i dlatego chcę ją skończyć. Będziesz miała nauczkę za te wszystkie wymówki i niechlujne zdjęcia. Ja od kłótni się odłączam, bo teraz to już nie ma dla mnie sensu. Nie oznacza to bowiem że od tej chwili jestem z Tobą czy coś w tym rodzaju... różnie możesz to odebrać. Nie. Po prostu przestaję drążyć głupi temat.

Kama&Diana - nie ma nic do Ciebie... ale poirytował mnie fakt, że jeśli miałaś coś do Gabi nie napisałaś jej tego wcześniej. Wykorzystałaś sytuację myśląc że Cię poprzemy, lecz wcale tak nie będzie. Teraz radź sobie sama. I jeśli coś jeszcze zaintrygowało Cię w zdjęciach Gabi lub jej zachowaniu napisz. Z pewnością rozważymy Twoją wypowiedź i odpowiednio się wypowiemy.

[EDIT]

Zapomniałam dopisać, że dziewczyny też bez powodu nie chciały nikogo gnoić. Działałyśmy wspólnie i przyznam że trochu się nabijałyśmy z Ciebie ale na tym polegać miała kara :eviltong: Czy dziewczyny się z Tobą dogadają nie wiem. Pogadaj z nimi ładnie przeproś a może coś wskórasz.

Posted

gosiulaa napisał(a):
Jestem pełna podziwu bo w końcu ujrzałam normalne zdjęcia Ciapka. Właśnie o to chodzi Gabi. Musisz robić zdjęcia wyraźne i w miarę ostre. Wiem że czasami się nie da bo dysponujesz tylko komórką, ale jak ktoś chce to potrafi. Kadr to druga kwestia. Czasami nie wiem co przedstawia dane zdjęcie. Wiem że zaczęłam tą wojnę i dlatego chcę ją skończyć. Będziesz miała nauczkę za te wszystkie wymówki i niechlujne zdjęcia. Ja od kłótni się odłączam, bo teraz to już nie ma dla mnie sensu. Nie oznacza to bowiem że od tej chwili jestem z Tobą czy coś w tym rodzaju... różnie możesz to odebrać. Nie. Po prostu przestaję drążyć głupi temat.

Kama&Diana - nie ma nic do Ciebie... ale poirytował mnie fakt, że jeśli miałaś coś do Gabi nie napisałaś jej tego wcześniej. Wykorzystałaś sytuację myśląc że Cię poprzemy, lecz wcale tak nie będzie. Teraz radź sobie sama. I jeśli coś jeszcze zaintrygowało Cię w zdjęciach Gabi lub jej zachowaniu napisz. Z pewnością rozważymy Twoją wypowiedź i odpowiednio się wypowiemy.

Proszę. Macie zdjecia Ciapka, jutro może też kilka zrobię. Czyli, ze juz nie bedziecie rozpoczynać co nowych kłótni? Wiem, nie jesteś za nikim. Jasne. A co do Kamy&Diany, nie bedę się wypowiadać :roll:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Edytowałam mój post wcześniejszy. Także sobie doczytaj.

Doczytałam.
Byłam świadoma, ze się nabijałyscie :roll: :roll:
Z Wiki chyba sobie wyjaśniłam,a z Cavy nie wiem jak będzie :roll:
A z Toba? Mam wyjaśnione?

Posted

GaBi12 napisał(a):
Doczytałam.
Byłam świadoma, ze się nabijałyscie :roll: :roll:
Z Wiki chyba sobie wyjaśniłam,a z Cavy nie wiem jak będzie :roll:
A z Toba? Mam wyjaśnione?

Ze mną nie trzeba niczego wyjaśniać, bo to ja miałam Ci wyjaśnić. Myślę że wszystko już rozumiesz i teraz inaczej będzie sprawa wyglądała.

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ze mną nie trzeba niczego wyjaśniać, bo to ja miałam Ci wyjaśnić. Myślę że wszystko już rozumiesz i teraz inaczej będzie sprawa wyglądała.

No.. mam robić lepsze zdjęcia (jeśli takie można komórką :roll: ) i kadrować lepiej.

Posted

gosiulaa napisał(a):

Ty nawet nie wiesz co ja myślę i już piszesz, że niby czekałam/czekam że mnie poprzecie. Cały czas sobie radzę sama i jest z tym dobrze. To o Gabi chodzi o jej wypowiedzenia się bo najpierw wszystko jest dobrze później gdy wy coś mi odpisujecie to Gabi zaczyna robić to co wy.
GaBi12 napisał(a):
A co do Kamy&Diany, nie bedę się wypowiadać :roll:

Właśnie mi o to mniej więcej chodzi. Ty teraz mnie tu ochrzaniasz a ona sam spójrz.

I takie jeszcze małe coś, nie rozumiem do końca Wiki i Cavy? Piszą do mnie na gg, że niby chcę do waszej "grupy" dołączyć czy coś w tym stylu. Ale mi na tym w ogóle nie zależy. To że wyrażam swoje zdanie na temat fotek i o Gabi to już nie mogę? A wy co? To według Was to był żart, kara? Nie wyglądało to na to.

A i mogę prosić byście nie pisały Kamy&Diany? Myślę, żeby wygodniej byłoby Kama. :p

Posted

GaBi12 napisał(a):
No.. mam robić lepsze zdjęcia (jeśli takie można komórką :roll: ) i kadrować lepiej.

Ja wiem że komórka nie robi dobrych zdjęć, ale zdjęcia do góry nogami lub bez ostrości nie nadają się do oglądania.

Kama & Diana napisał(a):
Ty nawet nie wiesz co ja myślę i już piszesz, że niby czekałam/czekam że mnie poprzecie. Cały czas sobie radzę sama i jest z tym dobrze. To o Gabi chodzi o jej wypowiedzenia się bo najpierw wszystko jest dobrze później gdy wy coś mi odpisujecie to Gabi zaczyna robić to co wy.

Właśnie mi o to mniej więcej chodzi. Ty teraz mnie tu ochrzaniasz a ona sam spójrz.

I takie jeszcze małe coś, nie rozumiem do końca Wiki i Cavy? Piszą do mnie na gg, że niby chcę do waszej "grupy" dołączyć czy coś w tym stylu. Ale mi na tym w ogóle nie zależy. To że wyrażam swoje zdanie na temat fotek i o Gabi to już nie mogę? A wy co? To według Was to był żart, kara? Nie wyglądało to na to.

A i mogę prosić byście nie pisały Kamy&Diany? Myślę, żeby wygodniej byłoby Kama. :p

Słuchaj jak wiem jak to jest. Każdy chce się bronić. Zachowania żadnej z nas nie da się usprawiedliwić. To co myśli sobie Gabi zupełnie mnie nie interesuje. Ja wpadam do galerii zobaczyć co u Ciapka. Nie wchodzę w jakieś dziwne relacje z właścicielem galerii. Jeśli chodzi o naskakiwanie na Gabi, na pewno sama byś tego nie zrobiła. Nie odważyłabyś się i o to właśnie mi chodzi.

Tak na marginesie to nie ma żadnej grupy. Ja robiłam sobie z dziewczynami jaja i to wszystko.

Posted

Zażartowały sobie, ok. "Wybaczylam'' im, wyjaśniłyśmy i nic już do nich nie mam a Ty się zaczynasz czepiac. I mogłybyśmy to zakończyć? Wyjaśniłyśm sobie - ok. Nic więcej.

Posted

Ja mam jeszcze takie jedno "ale". ;) Gabryśka, po co tu piszesz, skoro już kilka razy pisałaś, że zawieszasz galerię, może wreszcie wprowadzisz to w życie? :lol:
ja Cie nie zmuszam ani nie namawiam do opuszczenia forum, ale skoro coś mówisz to to rób, albo pierwsze się zastanów zanim coś powiesz. To tak na przyszłość Ci mówię, bo może Ci się przydać, bo ludzie nie lubią kłamstwa. :p

Posted

gosiulaa napisał(a):
Tak na marginesie to nie ma żadnej grupy. Ja robiłam sobie z dziewczynami jaja i to wszystko.

No to pogadaj z Nimi,
czekam na nową porcję zdjęć Ciapka :p kiedy mogę się ich spodziewać?

Posted

Cavy - po pierwsze nie lubie 'Gabryśka' , a po drugie zawiesiłam,ale pisaliscie, pytaliscie to odpowiadałam. I narazie nie będzie zawieszone. :roll:
Kama - prawdopodobnie jutro.
Nikola - nom :) skończmy te dyskusje :) Jutro chyba pójdziemy na spacerek jeśli pogoda dopisze ;)
A teraz idę. :)

Posted

wiki4 napisał(a):
Gabi żal mi Cię, a właściwie tej galerii, bo troszkę podupadła :lol:

To czekamy na zdjęcia :p

Dlaczego mnie?! :roll:
Jutro pójdę to dam. :eviltong:

Posted

Kama & Diana napisał(a):
No to pogadaj z Nimi,
czekam na nową porcję zdjęć Ciapka :p kiedy mogę się ich spodziewać?

Gadałam z dziewczynami i chodzi im o to co mi. O co chodzi już pisałam.

GaBi12 napisał(a):
Zdjęć nie będzie, bo od wczoraj leeje :roll: Chyba, że przestanie padać to pójdziemy na spacer :)

U nas też paskudna pogoda :(