Kama & Diana Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Kama - może później jakieś zrobie.. albo jak pójdę na spacer. Tylko nie myśl, że ja o te zdjęcia proszę, /tylko uprzedzam/ Quote
wiki4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dOgLoV napisał(a):o wow ale ciekawa wymiana zdań :evil_lol: Hahahaa, baa :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Może nie mam czasu? Może nie chce mi się? A nawet jeśli mam czas, może mam fotki. Może chce dać później? :roll: Quote
łamAga Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kurcze dziewczyny , juz się tak nie sprzeczajcie , zostawcie to politykom :eviltong: Quote
wiki4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dOgLoV napisał(a):Kurcze dziewczyny , juz się tak nie sprzeczajcie , zostawcie to politykom :eviltong: To się zwie DIALOG Quote
łamAga Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wiki4 napisał(a):To się zwie DIALOG bardzo skromny dialog z wstawkami nerwowego uniesienia :evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dOgLoV napisał(a):bardzo skromny dialog z wstawkami nerwowego uniesienia :evil_lol: Typowo babski, bo o pranie :evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wiki4 napisał(a):Typowo babski, bo o pranie :evil_lol::evil_lol: buahahahahhaha dobre :ylsuper: ale ja tam za równouprawnienien jestem :evil_lol: Quote
Kama & Diana Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Może nie mam czasu? Może nie chce mi się? A nawet jeśli mam czas, może mam fotki. Może chce dać później? :roll: jak byś wstawiła nie było by kłótni. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 i co Gabi zamierzasz?? bo tak sobie czytam i czytam i słyszałam że odchodzisz a jednak cie widzę online :razz: a tak poza tym nie masz o co sie gniewać mi sie np bardzo podoba to zdjęcie na którym jest yyy roślina?! a "ostrość " (jeżeli mozna to nazwac ostroscia )pada na opone samochodową o_O to zdjęcie jest bardzo pomysłowe ;) widzisz każdy teraz od ciebie czerpie pomyśly gosiulla na zdjęcie swojego prania a ja na zdjęcie roślinki na tle samochodu :razz: jak tylko takie zrobie to wstawie albo pokaze ci na gg ;) Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):i co Gabi zamierzasz?? bo tak sobie czytam i czytam i słyszałam że odchodzisz a jednak cie widzę online :razz: a tak poza tym nie masz o co sie gniewać mi sie np bardzo podoba to zdjęcie na którym jest yyy roślina?! a "ostrość " (jeżeli mozna to nazwac ostroscia )pada na opone samochodową o_O to zdjęcie jest bardzo pomysłowe ;) widzisz każdy teraz od ciebie czerpie pomyśly gosiulla na zdjęcie swojego prania a ja na zdjęcie roślinki na tle samochodu :razz: jak tylko takie zrobie to wstawie albo pokaze ci na gg ;) narazie zostanę :) taa.. :( ironia.. ironią :(:(:( juz nigdy nie pokazę takich zdjęc :( nie chce waszego wyśmiewania :( :roll: tylko jakieś Ciapka... Daga - baaaardzo ciekawe :lol: Quote
wiki4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 E to zawieszona? :razz: Niespodziankę musimy przełożyć z peeewnych powodów, o których wiedzieć nie możesz :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 no dobra więc przyszedł czas na szczerość :diabloti: czy Tobie zdjęcia które wstawiasz się podobają ?? ( prosze od odpowiedz na to pytanie:p) bo sie zastanawiam ... czy ty myślisz ze jak wstawisz zamazane kwiatki z doniczki to że ktoś ci napisze "ładne zdjecie" lub będzie sie nimi zachwycać? po kiego grzyba mi jakieś zamazane kwiatki,niebo,lub twoje pranie (co ja gaci nie widziałam? ) Ja chce oglądać Ciapka i jeżeli masz jakieś ładne zdjęcie makro czy coś to sie pochwal ale bez przesady że ty więcej wstawiasz "różności" niż Ciapka chyba że załóż sobie jakiś oddzielny wątek "zdjęcia gabi " i tam wstawiaj te wszystkie różności :eviltong: i nie mówie tego żeby ci zrobić przykrość , tylko wypadałoby żeby ktoś ci wkońcu powiedział prawde ( co prawda zrobiło to 10 dziewczyn przede mną :evil_lol: ale musiałaś to wiedzieć jeszcze ode mnie :D) Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no dobra więc przyszedł czas na szczerość :diabloti: czy Tobie zdjęcia które wstawiasz się podobają ?? ( prosze od odpowiedz na to pytanie:p) bo sie zastanawiam ... czy ty myślisz ze jak wstawisz zamazane kwiatki z doniczki to że ktoś ci napisze "ładne zdjecie" lub będzie sie nimi zachwycać? po kiego grzyba mi jakieś zamazane kwiatki,niebo,lub twoje pranie (co ja gaci nie widziałam? ) Ja chce oglądać Ciapka i jeżeli masz jakieś ładne zdjęcie makro czy coś to sie pochwal ale bez przesady że ty więcej wstawiasz "różności" niż Ciapka chyba że załóż sobie jakiś oddzielny wątek "zdjęcia gabi " i tam wstawiaj te wszystkie różności :eviltong: i nie mówie tego żeby ci zrobić przykrość , tylko wypadałoby żeby ktoś ci wkońcu powiedział prawde ( co prawda zrobiło to 10 dziewczyn przede mną :evil_lol: ale musiałaś to wiedzieć jeszcze ode mnie :D) bwahuhaua :evil_lol: co prawda to prawda... ale zdjęcie prania genialne! :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no dobra więc przyszedł czas na szczerość :diabloti: czy Tobie zdjęcia które wstawiasz się podobają ?? ( prosze od odpowiedz na to pytanie:p) bo sie zastanawiam ... czy ty myślisz ze jak wstawisz zamazane kwiatki z doniczki to że ktoś ci napisze "ładne zdjecie" lub będzie sie nimi zachwycać? po kiego grzyba mi jakieś zamazane kwiatki,niebo,lub twoje pranie (co ja gaci nie widziałam? ) Ja chce oglądać Ciapka i jeżeli masz jakieś ładne zdjęcie makro czy coś to sie pochwal ale bez przesady że ty więcej wstawiasz "różności" niż Ciapka chyba że załóż sobie jakiś oddzielny wątek "zdjęcia gabi " i tam wstawiaj te wszystkie różności :eviltong: i nie mówie tego żeby ci zrobić przykrość , tylko wypadałoby żeby ktoś ci wkońcu powiedział prawde ( co prawda zrobiło to 10 dziewczyn przede mną :evil_lol: ale musiałaś to wiedzieć jeszcze ode mnie :D) Tam gdzie jest "pranie" to fotografowałam, bo ... a zreszta, źle wykadrowałam i już :roll: Ciapka... a jak nie mam zdjęć Ciapka, a chcecie? Dobra... nie chcecie innych rzeczy to nie będę wstawiać... Mooże dzisiaj znajdę czas i zrobię fotki Ciapkowi - chcecie? (pewnie nie) Wiki a jak powiem, że się wgl nie zgadzam? :diabloti: :evil_lol: Quote
Kama & Diana Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 GaBi12 napisał(a):Wstawie... Aha. wstawisz? Tak to ja poczekam, tylko nie pisz jakiś wymówek bo są bez sensu. Normalnie napisz, że np. aparat wpadł Ci do wody, albo Ciapkę jest chory, coś sensownego a nie "może później jakieś zrobie.. albo jak pójdę na spacer." tak napisałaś na poprzedniej stronie. I co i byłaś na tym "może" spacerze? Czy może jednak byłaś ale aparatu nie wzięłaś? GaBi12 napisał(a):Tam gdzie jest "pranie" to fotografowałam, bo ... Bo co? Bo pomysłu nie miałaś. GaBi12 napisał(a):Ciapka... a jak nie mam zdjęć Ciapka, a chcecie?....- chcecie? (pewnie nie) No już Ci HuSkYy-Paulina-94 napisała, że chce przeczytałaś? HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Ja chce oglądać Ciapka GaBi12 napisał(a):Dobra... nie chcecie innych rzeczy to nie będę wstawiać... No od czasu do czasu możesz wstawić, ale nie 12 zdjęć pod rząd. Quote
Ciapkowa. Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 No sorry nie musisz mnie tak krytykować :/ A po pierwsze aparatu nie mam, a Ciapek nie jest chory :/ Quote
Kama & Diana Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 GaBi12 napisał(a):No sorry nie musisz mnie tak krytykować :/ A po pierwsze aparatu nie mam, a Ciapek nie jest chory :/ Nie krytykuje, a stwierdzam fakty. Po pierwsze to jak lady robisz zdjęcia..? Quote
Ciapkowa. Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Normalnie :roll: Nie mam zamiaru prowadzić tej dyskusji. Więc jak chcesz, sobie dyskutuj z sobą :roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a): czy Tobie zdjęcia które wstawiasz się podobają ?? ( prosze od odpowiedz na to pytanie:p) pozwole sobie zacytować samą siebie bo nie widze odpowiedzi :roll: Quote
Ciapkowa. Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):pozwole sobie zacytować samą siebie bo nie widze odpowiedzi :roll: Jak na komórkę są dobre. Nie mam zamiaru więcej kontynuować tej dyskusji. :roll: Quote
Kama & Diana Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 GaBi12 napisał(a):Normalnie :roll: Nie mam zamiaru prowadzić tej dyskusji. Więc jak chcesz, sobie dyskutuj z sobą :roll: Samą sobą. Wiesz skoro ty tak robisz to twoja sprawa. Nie będę z sobą dyskutować bo mam przyjaciół i rodzinę i mam z kim gadać. GaBi12 napisał(a):Nie mam zamiaru więcej kontynuować tej dyskusji. :roll: No już to napisałaś 2 razy. Czy wiesz, że się powtarzasz? Quote
Recommended Posts