gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cavy napisał(a):haha, o takie coś się obraziłaś? :lol: nieźle jej "pojechałaś" Gośka. :evil_lol: Ja nie miałam takiego zamiaru :( cholernie spodobało mi się pranie i tyle... nigdy nie widziałam takiego zdjęcia! Każdy wiesza pranie w innym miejscu dlatego zdjęcia mogą wychodzić różnorodne i innowacyjne! Pomyśl o tym! Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Naprawdę jesteście żalosne, tyle mam do powiedzenia! I tak btw - JEST ZAWIECHA!!!!!!!!! Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 wiki4 napisał(a):Żałosna jesteś Ty i nikt więcej :D Tak, pewnie. Same jesteście żalośne :/ I JEST ZAWIECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wiki4 napisał(a):Żałosna jesteś Ty i nikt więcej :D Dobrze powiedziane! :D Quote
wiki4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Tak, pewnie. Same jesteście żalośne :/ I JEST ZAWIECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słonko....powtarzasz się.... Nas jest 3, a Ty jedna :D Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Gabi chciałam bardzo serdecznie podziękować Ci za motywacje! Od dziś moje życie się zmieni... ja, pranie i aparat! Będzie super... Dziękuje ;* Quote
Cavy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Takie obrażanie się jest co najmniej dziecinne. Nie znasz się na żartach czy jak? I nie masz prawa nas obrażać. ;) :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Powiem jedno - Odchodzę z dogomanii. Może kiedyś wróce. Powod - moze kiedys go podam. Quote
Cavy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Powiem jedno - Odchodzę z dogomanii. Może kiedyś wróce. Powod - moze kiedys go podam. To przez nas? O jejciu, ale nam jest przykro, naprawdę! Poprawimy się. :placz: Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Powiem jedno - Odchodzę z dogomanii. Może kiedyś wróce. Powod - moze kiedys go podam. Gabiiii nieeeeee aaaaa nie odchodź!!!!! :placz::placz::placz: Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Ostatni raz pisze : Przykro.. tsaa.. pewnie :/ A wy nie jestescie powodem...:roll: Prawdopodobnie nigdy nie wróce;) Pa! Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Ostatni raz pisze : Przykro.. tsaa.. pewnie :/ A wy nie jestescie powodem...:roll: Prawdopodobnie nigdy nie wróce;) Pa! Gabi proszę :placz: zostań z nami ;( Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Pa :/ Gosiulla - nie zostane. Prawde powiedziawszy, nie chce.. na razie.. :roll: Quote
Kama & Diana Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Masz racje. Brak słow, ALE NA TWÓJ KOMENTARZ!!!!!!!!! :/ Więcej zdjęc nie będzie nigdy w tej galerii! Chyba, że osoby, które lubie mnie poproszą! Lubią, poprszą? Nie nadymaj się tak bo pękniesz. GaBi12 napisał(a):Naprawdę jesteście żalosne, tyle mam do powiedzenia! I tak btw - JEST ZAWIECHA!!!!!!!!! Żałosne my wszystkie? Spójrz proszę na siebie i te zdjęcia z praniem. Trzeba myśleć jak robić zdjęcia. A czemu tylko jedno z Ciapkiem, a tyle tego nieba? Coś mu się stało, że więcej już nie wkleiłaś jego zdjęć? Podejrzane..... ____________ Nie Gabi chociaż Ciapka zostaw, będę bardzo tęsknić....:-(:-( Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Moje przyjaciółki.. Koleżanki.. A nawet nie, dam im na GG i juz. Podejrzane? Nic mu się nie stało. Poprostu Jeździłam z kuzynka na wycieczki to robilam :roll: A Ciapka jedno, bo caly czas siedze oprócz wycieczek to siedze w domu. Nie mówię, że ty jesteś zalosna, nie ze cala dogomania, tylko one! Ale nie ważne :roll: Tęsknić? :lol: Za czym? :hahaha: Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Moje przyjaciółki.. Koleżanki.. A nawet nie, dam im na GG i juz. Podejrzane? Nic mu się nie stało. Poprostu Jeździłam z kuzynka na wycieczki to robilam :roll: A Ciapka jedno, bo caly czas siedze oprócz wycieczek to siedze w domu. Nie mówię, że ty jesteś zalosna, nie ze cala dogomania, tylko one! Ale nie ważne :roll: Tęsknić? :lol: Za czym? :hahaha: Gabrysiu... jestem żałosna tak? Quote
Kama & Diana Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Moje przyjaciółki.. Koleżanki.. A nawet nie, dam im na GG i juz. Podejrzane? Nic mu się nie stało. Poprostu Jeździłam z kuzynka na wycieczki to robilam :roll: A Ciapka jedno, bo caly czas siedze oprócz wycieczek to siedze w domu. Nie mówię, że ty jesteś zalosna, nie ze cala dogomania, tylko one! Ale nie ważne :roll: Tęsknić? :lol: Za czym? :hahaha: No wiesz jest dużo osób które dadzą im to co ty możesz im dać. No ale zobacz teraz odpisujesz na posty równie dobrze możesz teraz porobić kilka fot i wkleić ale ty nie wolisz niebo. niebo jest wszędzie takie same... A co one Ci niby zrobiły. Nawet Cię nie dotknęły. Za Ciapkiem. Nie myślałaś chyba, że za rzeczami które ty robisz i wgl za Tobą.? Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 gosiulaa napisał(a):Gabrysiu... jestem żałosna tak? Na początku... byłam zdenerwowana, ale teraz już mi troche przeszło i tak nie uważam :) Quote
gosiulaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Na początku... byłam zdenerwowana, ale teraz już mi troche przeszło i tak nie uważam :) To weź że się zastanów co Ty mówisz... Czy ja Cię wyzywam? Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Kama - wiem, moge zrobic Ciapkowi, ale narazie nie chce mi się. może później jakieś zrobie.. albo jak pójdę na spacer. gosiulla - no sorry. nie. przepraszam :lol: Quote
Nikola & Tina Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Kama - wiem, moge zrobic Ciapkowi, ale narazie nie chce mi się. może później jakieś zrobie.. albo jak pójdę na spacer. gosiulla - no sorry. nie. przepraszam :lol: ciągle ci sie niechce :D masz jakomś depresje, heh ;) slońce świeci zrob kilka fot nawet 2 mogą być, ale psiaka .. :P Bo to wsumie jest dogomania a nie niebomania :):eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Nikola & Tina napisał(a):ciągle ci sie niechce :D masz jakomś depresje, heh ;) slońce świeci zrob kilka fot nawet 2 mogą być, ale psiaka .. :P Bo to wsumie jest dogomania a nie niebomania :):eviltong: No wiem, że mi się nie chce :D Depresji nie mam :eviltong: Moze później zrobię kilka Ciapka :D Quote
Kama & Diana Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 GaBi12 napisał(a):Na początku... byłam zdenerwowana, ale teraz już mi troche przeszło i tak nie uważam :) Czym się tu denerwować to, że dziewczyny żarta małego zrobiły? Weź się ogarnij. GaBi12 napisał(a):Kama - wiem, moge zrobic Ciapkowi, ale narazie nie chce mi się. może później jakieś zrobie.. albo jak pójdę na spacer. gosiulla - no sorry. nie. przepraszam :lol: i teraz przepraszasz.? Trochę chyba cię słońce przygrzało Nikola & Tina napisał(a):ciągle ci sie niechce :D masz jakomś depresje, heh ;) slońce świeci zrob kilka fot nawet 2 mogą być, ale psiaka .. :P Bo to wsumie jest dogomania a nie niebomania :):eviltong: to prawda zawsze masz jakąś wymówkę może tak 2 zdjęcia będą dziennie, to chyba nie dużo? Quote
Recommended Posts