Kama & Diana Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 GaBi12 napisał(a):A miałam iśc robić zdjęcia, no cóż :roll: Może jutro.. jeśli będzie pogoda. Szkoda :[ mam nadzieje, że będą jutro :p Quote
Cavy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 dOgLoV napisał(a):Porób mu zdjęcia w domu :lol: Z tego co wiem to raczej niemożliwe, bo jeśli dobrze się orientuje, to Ciapek przebywa ciągle na podwórku ;-) Quote
łamAga Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cavy napisał(a):Z tego co wiem to raczej niemożliwe, bo jeśli dobrze się orientuje, to Ciapek przebywa ciągle na podwórku ;-) Moja propozycja a właściwie odpowiedz na nią miała właśnie mnie w tym upewnić :shake: ehhh Quote
Ciapkowa. Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Daga & Maks napisał(a):ma być coraz cieplej, a w weekend już upały po ponad 30 stopni Wiem;) dOgLoV napisał(a):Porób mu zdjęcia w domu :lol: dOgLoV napisał(a):Moja propozycja a właściwie odpowiedz na nią miała właśnie mnie w tym upewnić :shake: ehhh Ale o co chodzi?:roll: Cavy napisał(a):Z tego co wiem to raczej niemożliwe, bo jeśli dobrze się orientuje, to Ciapek przebywa ciągle na podwórku ;-) Taak...:roll: Dzisiaj pójdziemy prawdopodobnie na spacer, a jeśli nie to zrobię zdjęcia podwórkowe:lol: Quote
Shaunell Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 To czekamy na foty. U nas przedwczoraj lało, wczoraj było chłodno, ale nie padało, dzisiaj - piękna pogoda! Quote
Ciapkowa. Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 wiki4 napisał(a):Wiem, że już nie śpisz :D Wstawiaj fotki :D Ja już dawno nie śpie :D Pójdę zaraz pewnie na spacer, czeekajcie! Quote
łamAga Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 GaBi12 napisał(a): Ale o co chodzi?:roll: Chodzi o To że psiak powinien mieć wstęp do domu ;) zwłaszcza jak pada i jest zimno na dworze ;) Quote
Ciapkowa. Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 dOgLoV napisał(a):Chodzi o To że psiak powinien mieć wstęp do domu ;) zwłaszcza jak pada i jest zimno na dworze ;) Ja wiem, ale.. dziadkowie :roll: Ich nie przekona. Ale ma budę. Mam zdjęcia :D Maaało.. :/ Dam później, bo bylam na rowerach z kuzynką i jestem zmęczona :eviltong: Quote
Sylwia K Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ja tez w przeszłości miałam psa, który mieszkał tylko na podwórku. U mnie na jego wejście do domu nie zgadzała się mama. Quote
łamAga Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 GaBi12 napisał(a):Ja wiem, ale.. dziadkowie :roll: Ich nie przekona. Sylwia K napisał(a):ja tez w przeszłości miałam psa, który mieszkał tylko na podwórku. U mnie na jego wejście do domu nie zgadzała się mama. U mnie rodzice w ogóle nie zgadzali sie na psa więc postawiłam ich porzed faktem dokonanym :evil_lol: ale rozumiem , rozumiem ;) Quote
Ciapkowa. Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Sylwia K napisał(a):ja tez w przeszłości miałam psa, który mieszkał tylko na podwórku. U mnie na jego wejście do domu nie zgadzała się mama. No to mnie sama rozumiesz;) dOgLoV napisał(a):U mnie rodzice w ogóle nie zgadzali sie na psa więc postawiłam ich porzed faktem dokonanym :evil_lol: ale rozumiem , rozumiem ;) ;) Quote
Daga&Maks Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 a pozwalają go wpuścić chociaż w zimę jak w nocy temperatury dochodzą czasem do ponad -20? Quote
psiulka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ale przecież skoro pies jest czysty, zaszczepiony i miałby jakieś swoje miejsce do przebywania w domu (kocyk czy coś) to w czym problem? Quote
Ciapkowa. Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Daga & Maks napisał(a):a pozwalają go wpuścić chociaż w zimę jak w nocy temperatury dochodzą czasem do ponad -20? No tak! ;) psiulka napisał(a):Ale przecież skoro pies jest czysty, zaszczepiony i miałby jakieś swoje miejsce do przebywania w domu (kocyk czy coś) to w czym problem? Poprostu oni nie mogą. Nie wyobrażają sobie psa w domu. :shake: Quote
Aleksandra:) Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ja też kiedyś miałam psa do budy ale jak była brzydka pogoda to w domu siedział Quote
Ciapkowa. Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Aleksandra:) napisał(a):ja też kiedyś miałam psa do budy ale jak była brzydka pogoda to w domu siedział :) (znaki) Quote
łamAga Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Aleksandra:) napisał(a):ja też kiedyś miałam psa do budy ale jak była brzydka pogoda to w domu siedział nie ma psów " do budy " ;) Quote
Aleksandra:) Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 przepraszam :) miałam kiedyś psa który mieszkał w budzie :) czasami tak szybko pisze i nie zastanawiam się nad tym bo lecę do kolejnych wątków... przepraszam Quote
łamAga Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Aleksandra:) napisał(a):przepraszam :) miałam kiedyś psa który mieszkał w budzie :) czasami tak szybko pisze i nie zastanawiam się nad tym bo lecę do kolejnych wątków... przepraszam Nie ma za co przepraszac ;) Quote
Aleksandra:) Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 to się ciesze :) nie chciałam obrazić Ciapetka :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Aleksandra:) napisał(a):to się ciesze :) nie chciałam obrazić Ciapetka :loveu: Nic nie obraziłaś :love: Quote
gosiulaa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nie wiedziałam że Ciapek mieszka na podwórku. Mój Baster jak był u Babci na wsi to go do łańcucha przywiązali... więc zabrałam go prawie bez wiedzy mamy do miasta i powiedziałam że jak go nie zostawi to będę mieszkała z nim pod mostem. Nie miała wielkiego wyboru :D Quote
Recommended Posts