Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dOgLoV napisał(a):
Porób mu zdjęcia w domu :lol:

Z tego co wiem to raczej niemożliwe, bo jeśli dobrze się orientuje, to Ciapek przebywa ciągle na podwórku ;-)

Posted

Cavy napisał(a):
Z tego co wiem to raczej niemożliwe, bo jeśli dobrze się orientuje, to Ciapek przebywa ciągle na podwórku ;-)

Moja propozycja a właściwie odpowiedz na nią miała właśnie mnie w tym upewnić :shake: ehhh

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ma być coraz cieplej, a w weekend już upały po ponad 30 stopni

Wiem;)

dOgLoV napisał(a):
Porób mu zdjęcia w domu :lol:

dOgLoV napisał(a):
Moja propozycja a właściwie odpowiedz na nią miała właśnie mnie w tym upewnić :shake: ehhh

Ale o co chodzi?:roll:

Cavy napisał(a):

Taak...:roll:

Dzisiaj pójdziemy prawdopodobnie na spacer, a jeśli nie to zrobię zdjęcia podwórkowe:lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Chodzi o To że psiak powinien mieć wstęp do domu ;) zwłaszcza jak pada i jest zimno na dworze ;)

Ja wiem, ale.. dziadkowie :roll: Ich nie przekona. Ale ma budę. Mam zdjęcia :D Maaało.. :/ Dam później, bo bylam na rowerach z kuzynką i jestem zmęczona :eviltong:

Posted

GaBi12 napisał(a):
Ja wiem, ale.. dziadkowie :roll: Ich nie przekona.

Sylwia K napisał(a):
ja tez w przeszłości miałam psa, który mieszkał tylko na podwórku. U mnie na jego wejście do domu nie zgadzała się mama.

U mnie rodzice w ogóle nie zgadzali sie na psa więc postawiłam ich porzed faktem dokonanym :evil_lol: ale rozumiem , rozumiem ;)

Posted

Sylwia K napisał(a):
ja tez w przeszłości miałam psa, który mieszkał tylko na podwórku. U mnie na jego wejście do domu nie zgadzała się mama.

No to mnie sama rozumiesz;)

dOgLoV napisał(a):
U mnie rodzice w ogóle nie zgadzali sie na psa więc postawiłam ich porzed faktem dokonanym :evil_lol: ale rozumiem , rozumiem ;)

;)

Posted

Daga & Maks napisał(a):
a pozwalają go wpuścić chociaż w zimę jak w nocy temperatury dochodzą czasem do ponad -20?

No tak! ;)

psiulka napisał(a):
Ale przecież skoro pies jest czysty, zaszczepiony i miałby jakieś swoje miejsce do przebywania w domu (kocyk czy coś) to w czym problem?

Poprostu oni nie mogą. Nie wyobrażają sobie psa w domu. :shake:

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
przepraszam :) miałam kiedyś psa który mieszkał w budzie :)
czasami tak szybko pisze i nie zastanawiam się nad tym bo lecę do kolejnych wątków... przepraszam

Nie ma za co przepraszac ;)

Posted

Nie wiedziałam że Ciapek mieszka na podwórku. Mój Baster jak był u Babci na wsi to go do łańcucha przywiązali... więc zabrałam go prawie bez wiedzy mamy do miasta i powiedziałam że jak go nie zostawi to będę mieszkała z nim pod mostem. Nie miała wielkiego wyboru :D