Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak naprawdę to nikt dokładnie nie wie,jak sunię leczyć.Jedni weci chcą usunąć oko,bo ich zdaniem poważnie zagraża temu zdrowszemu,no i sunia czuje ból,inni nie chcą się posuwać do tak drastycznej metody i leczą psa po swojemu....a oko niestety wygląda gorzej i jak pisałam wcześniej Tina przechyla główkę.

Wizyta u dr.Garncarza też jest pod znakiem zapytania,ponieważ jeżeli nie będzie odpowiedniej ilości osób zapisanych na wizyty,to dr.Garncarz może wcale do Olsztyna nie przyjechać!A konsultacja u niego to tak na prawdę ostatnia szansa dla Tinki na konkretną diagnozę,której nikt by nie podważył!

Posted

Właśnie dzwoniłam i dowiedziałam się,że dr.Garncarz przyjedzie i jesteśmy umówieni na 11.15 w niedzielę,czekam tylko na sms-a z adresem miejsca.
Bardzo się cieszę.....malutka wytrzymaj jeszcze 3 dni.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Tinie zrobił się na tym chorym oczku wrzód.....nie wiem co będzie za kilka dni.........
na stronie dra Garncarza ludzie chwalą, że odpowiada na maile udzielając porad chyba często nawet tego samego dnia. Tu sytuacja jest bardzo skomplikowana, ale może spróbować napisać (ze zdjęciem lub bez) może powie czy/co przyłożyć na wrzód [email protected] lub podany jako tylko w sprawach nagłych telefon 0 601 30 80 80

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kinia1984 dała mi znać, że kasa pilnie potrzebna! Z Kundelkowej Skarbonki mogę przelac dla Niuni 100zł.
Poproszę o numer konta na PW. :loveu:

Bardzo dziękuję.

DT dla Tinki na dłużej nie mamy niestety,jeżeli dojdzie do zabiego to znajoma może ją zabrać na około 10 dni,aby doszła do siebie,potem powrót do schronu,co jest straszne.

Posted

[quote name='Aldrumka']na stronie dra Garncarza ludzie chwalą, że odpowiada na maile udzielając porad chyba często nawet tego samego dnia. Tu sytuacja jest bardzo skomplikowana, ale może spróbować napisać (ze zdjęciem lub bez) może powie czy/co przyłożyć na wrzód [email protected] lub podany jako tylko w sprawach nagłych telefon 0 601 30 80 80

Zadzwoniłam na ten telefon,ale nikt nie odbiera.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Bardzo dziękuję.

DT dla Tinki na dłużej nie mamy niestety,jeżeli dojdzie do zabiego to znajoma może ją zabrać na około 10 dni,aby doszła do siebie,potem powrót do schronu,co jest straszne.

dopisz w tytule i w 1 poście wołami że na CITO szukamy DT i kasy!! Niunia do schronu nie moze wrocic :(