Evelynkaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Śliczny psiak z Groszka, życzę mu wspaniałego domku. Jaaga bidne te twoje dziewuszki, wszystko w porządku już? Quote
tripti Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 dziewczyny, miałam dziś kolejny telefon w sprawie Metaxy - zbieg okoliczności, ponieważ niektóre ogłoszenia zostały. Domek w okolicach konina, państwo szukają pieska w tym typie. Może być samczyk, Groszek trochę do niej podobny. Komu przekazać numer do kontaktu z panem????? może akurat? Quote
erka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Słuchajcie, kto dawał ogłoszenie Groszka do Metra? Bo był odzew:multi: i podobno pani z Katowic ma przyjechac w sobote, czy niedzielę,go zobaczyc. Było chyba nawet kilka telefonów:lol:. Pytam , kto ogłaszał, bo może też mógłby ogłosic Jagiego:roll:, któremu bardzo cięzko będzie dom znaleźć. Bardzo prosimy!:loveu: Quote
andzia69 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Z Metra zawsze jest sporo chetnych:) Agnieszka32 dawała na Cafeanimal i się udało, ze od razu trafił do Metra:) Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Naprawdę był spory odzew, z tym że dwa domy tylko godne uwagi. Może coś z tego będzie. Jak to jest z tym Metrem? Trzeba dać na cafeanimal i wybierają do gazety? Szkoda, bo dla Jagiego byłaby to szansa. Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='erka']Słuchajcie, kto dawał ogłoszenie Groszka do Metra? Bo był odzew:multi: i podobno pani z Katowic ma przyjechac w sobote, czy niedzielę,go zobaczyc. Było chyba nawet kilka telefonów:lol:. Pytam , kto ogłaszał, bo może też mógłby ogłosic Jagiego:roll:, któremu bardzo cięzko będzie dom znaleźć. Bardzo prosimy!:loveu:[/QUOTE] Ja ogłaszałam niuńka na Cafeanimal i strasznie się cieszę, że był odzew :loveu: Chętnie ogłoszę tam inne psy - proszę o tekst i zdjęcia na maila. Podam na PW ;) Quote
divia_gg Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [QUOTE] Ja ogłaszałam niuńka na Cafeanimal i strasznie się cieszę, że był odzew [/QUOTE] O rany oglaszalas tez Luske i Czarnego. Moze przyniesie to szczescie. Trzymajcie kciuki;) Za wszystkie pieronki;) Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Znowu zadzwoniła fajna kobieta. Groszek raczej pojedzie do domu w najbliższych dniach. Reklamuje Nikusia, ale on za duży i "za stary" do oczekiwać chętnych. Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Groszek dostał dziś Advocate i jutro jedzie do nowego domu. Będzie miał dwie troskliwe Panie i dwójkę dzieci do rozrabiania. Rachunek za Advocate wstawię jutro. Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Jaaga']Groszek dostał dziś Advocate i jutro jedzie do nowego domu. Będzie miał dwie troskliwe Panie i dwójkę dzieci do rozrabiania. Rachunek za Advocate wstawię jutro.[/QUOTE] Cudowne wiadomości :multi: Quote
erka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No chociaz jedna dobra wiadomość tego dnia, bo mam kompletnego doła. Quote
Jaaga Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Groszek już jest u siebie. ma fajny dom i superowe dzieciaki. Podobno młodsza dziewczynka cały czas za nim chodzi i go całuje, a on całuje ją. Starszy chłopiec obiecał nawet przed szkołą chodzić z nim na spacery, żeby uczyć go czystości. Pani groszkowa zostawiła 50 zł. Te pieniądze zostawiam dla pozostałych tymczasowiczów. Z groszkowej kasy jest jeszcze 85 zł. Quote
erka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jaaga , nareszcie udało sie wydac od Ciebie choć jednego tymczasowicza po tak długim zastoju:). Mam nadzieję,że Groszek przetarł szlak i teraz jakos pójdzie lepiej:). Quote
ewelinka_m Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 strasznie się cieszę, że Groszek pojechał do domku! oby wszystkie psiaki pod troskliwą opieką Jaagi również miały tyle szczęśćia! Quote
Jaaga Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Z pieniedzy groszkowych przeznaczyłam 20 zł na sterylke aborcyjną bernardynki z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179128-Sterylka-aborcyjna-albo-kolejne-szczeniaki-POTRZEBA-PIENIAE-DZY-NA-ZABIEG-POMA-A[/url] Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wiadomo coś może jak tam się Groszkowi układa? Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Miałam później wiadomość od pani groszkowej. Groszek nazywa sie Macho i wszystko u niego w porządku. Quote
ewelinka_m Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 wszystkim kibicującym Groszkowi a teraz Macho, zapraszamy na wątek nowego podopiecznego Jaagi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-duA-a-i-przyjazna-ciapa-ma-dt-ale-nie-ma-KASY-i-swojego-ludzia?p=14355894#post14355894[/url] :) Quote
Recommended Posts