Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, miałam dziś kolejny telefon w sprawie Metaxy - zbieg okoliczności, ponieważ niektóre ogłoszenia zostały. Domek w okolicach konina, państwo szukają pieska w tym typie. Może być samczyk, Groszek trochę do niej podobny. Komu przekazać numer do kontaktu z panem????? może akurat?

Posted

Słuchajcie, kto dawał ogłoszenie Groszka do Metra? Bo był odzew:multi: i podobno pani z Katowic ma przyjechac w sobote, czy niedzielę,go zobaczyc. Było chyba nawet kilka telefonów:lol:.

Pytam , kto ogłaszał, bo może też mógłby ogłosic Jagiego:roll:, któremu bardzo cięzko będzie dom znaleźć.
Bardzo prosimy!:loveu:

Posted

Naprawdę był spory odzew, z tym że dwa domy tylko godne uwagi. Może coś z tego będzie.

Jak to jest z tym Metrem? Trzeba dać na cafeanimal i wybierają do gazety?
Szkoda, bo dla Jagiego byłaby to szansa.

Posted

[quote name='erka']Słuchajcie, kto dawał ogłoszenie Groszka do Metra? Bo był odzew:multi: i podobno pani z Katowic ma przyjechac w sobote, czy niedzielę,go zobaczyc. Było chyba nawet kilka telefonów:lol:.

Pytam , kto ogłaszał, bo może też mógłby ogłosic Jagiego:roll:, któremu bardzo cięzko będzie dom znaleźć.
Bardzo prosimy!:loveu:[/QUOTE]

Ja ogłaszałam niuńka na Cafeanimal i strasznie się cieszę, że był odzew :loveu:
Chętnie ogłoszę tam inne psy - proszę o tekst i zdjęcia na maila. Podam na PW ;)

Posted

[QUOTE] Ja ogłaszałam niuńka na Cafeanimal i strasznie się cieszę, że był odzew [/QUOTE]

O rany oglaszalas tez Luske i Czarnego. Moze przyniesie to szczescie. Trzymajcie kciuki;) Za wszystkie pieronki;)

Posted

Znowu zadzwoniła fajna kobieta. Groszek raczej pojedzie do domu w najbliższych dniach. Reklamuje Nikusia, ale on za duży i "za stary" do oczekiwać chętnych.

Posted

Groszek dostał dziś Advocate i jutro jedzie do nowego domu. Będzie miał dwie troskliwe Panie i dwójkę dzieci do rozrabiania.

Rachunek za Advocate wstawię jutro.

Posted

[quote name='Jaaga']Groszek dostał dziś Advocate i jutro jedzie do nowego domu. Będzie miał dwie troskliwe Panie i dwójkę dzieci do rozrabiania.

Rachunek za Advocate wstawię jutro.[/QUOTE]

Cudowne wiadomości :multi:

Posted

Groszek już jest u siebie. ma fajny dom i superowe dzieciaki. Podobno młodsza dziewczynka cały czas za nim chodzi i go całuje, a on całuje ją. Starszy chłopiec obiecał nawet przed szkołą chodzić z nim na spacery, żeby uczyć go czystości.
Pani groszkowa zostawiła 50 zł. Te pieniądze zostawiam dla pozostałych tymczasowiczów. Z groszkowej kasy jest jeszcze 85 zł.

Posted

Jaaga , nareszcie udało sie wydac od Ciebie choć jednego tymczasowicza po tak długim zastoju:).
Mam nadzieję,że Groszek przetarł szlak i teraz jakos pójdzie lepiej:).

• 2 weeks later...
Posted

Z pieniedzy groszkowych przeznaczyłam 20 zł na sterylke aborcyjną bernardynki z tego wątku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179128-Sterylka-aborcyjna-albo-kolejne-szczeniaki-POTRZEBA-PIENIAE-DZY-NA-ZABIEG-POMA-A[/url]

• 1 month later...
Posted

wszystkim kibicującym Groszkowi a teraz Macho, zapraszamy na wątek nowego podopiecznego Jaagi:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-duA-a-i-przyjazna-ciapa-ma-dt-ale-nie-ma-KASY-i-swojego-ludzia?p=14355894#post14355894[/url]

:)