Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przykro mi to mówić, ale Icek jest psem, który nie ma szans na inną adopcję jak z litości. U ludzi o dobrych sercach, dla których pies nie musi być ładny, młody i fajny. A takich - wiadomo, zawsze za mało...

Staruszek, prawdopodobnie zupełnie ślepy na jedno oko, na drugie też niewiele już widzi. Mały, o pospolitej urodzie kundla polskiego, cichutki i pokorny. Merda do wszystkich ogonem, bo co mu więcej zostało, niż żebrać o chwilę współczucia u każdego kto się nawinie?

Icek nie jest mega wiekowym emerytem, pewnie ma te swoje 8,9,10? lat. Życie pewnie go nie rozpieszczało, dlatego wygląda tak jak się pewnie czuje - zmęczony, niepotrzebny, odrzucony przez cały świat pies. Pies, który w domowych warunkach ma jeszcze szansę rozkwitnąć, i chociaż ostatnie lata życia przeżyć bezpiecznie i spokojnie.

Tylko kto mu pomoże?

Posted

Z nim coś jest nie tak! Pamiętasz Pinki, kiedy zabierałyśmy go tydzień temu z klatki cieszył się, merdał ogonkiem. A dziś w klatce siedział osowiały, trząsł się choć w domku jest ciepło, bardzo ciepło :shake:
Z nim trzeba do weta!

Posted

agatkia napisał(a):
Podsyłałyście go może do niemiec? Wysłałam go dzisiaj na wszelki wypadek.

Tak, jest wysłany do Niemiec. Ale............:shake: Jeszcze jutro będzie miał robione dodatkowe badania.
Biedny tylko leży i cały się trzęsie, nic nie je.

Posted

[quote name='pinkmoon']Icek za TM...
Muszę zmienić tytuł wątku :(
no ale co mu się stało???? na co był chory?

no nie! Taki poczciwina:placz::placz::placz:

Icek
  • :-(
  • Posted

pinkmoon napisał(a):
    Wątroba wysiadła. A poza tym, starość, po prostu starość...
    Teraz jest nowy dziadzio u nas, też kiepsko wygląda :(

przeraża i dobija mnie to wszystko:-(:-(:-(