Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyslalam do Glosu i do Metra, nie wiem jaki bedzie odzew, czy wogole bedzie? :(

Czy ktos moze mi podeslac maile korporacji taxi? Bo ja nie moge znalezc ich stronek. To tez porozsylam.

Posted

[quote name='Sylka']Radio Merkury

uwaga - Nowy Numer Telefonu "antenowego" Do Dyspozycji Słuchaczy (do Bezpośrednich Rozmów Na Antenie Oraz Konkursów):
061-8654654

Jednocześnie Przypominamy, że Państwa Interwencje, Opinie, Komentarze Przyjmujemy Non-stop Pod Nr:
061-8658288

I jeszcze jedno.

Posted

Powiem Wprost! Przy Poszukiwaniach Niuni Prosze Podawac Nasz Telefon ....502 280 165 I 503 63 90 83, A My W Razie Czego Przekazemy Dalej Wiadomosc Do Kogos Z Poznania.....drabster Nie Ma Chyba Ochoty Na Kontakty (minela Doba Bez Informacji Z Tamtej Strony)....moze W Ten Sposob Uda Sie Odszukac Psine, Choc Jeden Bog Raczy Wiedziec Jaka Jest Prawda I Gdzie Jest Sunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ybot, tak mi przykro !!! Miejmy nadzieję, że sunia się odnajdzie,......

z tego co wiem, to moje podejrzenia w stosunku do Drabstera sprawdziły się w 100 % niestety !!!!!

i wprawdzie to nie moja osobista sprawa, ale uważam, że jeśli Drabster nie zacznie zachowywać się odpowiedzialnie, to wszystko powinno zostać ujawnione, co nie zostało powiedziane do tej pory, z różnych przyczyn.

i tak kolejny "miłośnik psów" przyczynia się do tego, że jakiś pies cierpi......

Posted

3 noc bez niuni....nawet kolo jej pokoju strach przechodzic....i obrozka tam lezy taka biedna...schroniskowa... brzydka.....po niej...maz tu prawie juz placze....jak sie znajdzie nikt nigdy nie pomysli o rozstaniu z nia!!!!!!!!!

Posted

YBOT napisał(a):
juz nikt nie czyta o Bordusi???

Ja czytam i przepraszam ale szlak mnie trafia :angryy: . Tak bardzo zaangażowaliście się w pomoc dla Bordi, tak bardzo jej pomogliście, daliście miłość i nadzieję. To był naprawdę cud! A teraz - to wszystko może być już bez znaczenia. Szkoda psa i szkoda ludzi :placz: !

Posted

Od kilku dni czytam non stop o Bordusi i naprawdę nie mogę uwierzyć w to co się stało. Również szlag mnie trafia, ale wierzę że w końcu się znajdzie. Ktoś tu wcześniej pisał że szukał swojej psinki 10 dni. Oby Bordusia znalazla się JUŻ ! NATYCHMIAST!
Drabster napisał, że jak się znajdzie to nie poinformuje nikogo poza kilkoma wyjątkami, może dał komuś znać???????????

Posted

Słuchajcie - może dajmy spokój z Drabsterem, bo jak widać ma nas wszystkich głęboko w... i szkoda miejsca w tym wątku na zadawanie mu jakichkolwiek pytań - i tak pozostają bez odpowiedzi... Uznajmy, że pojeździł po okolicy na rowerze i porozklejał plakaty - tyle wiemy z jego relacji. Wszystkie inne działania są jak najbardziej wskazane więc róbmy co tylko możemy żeby pomóc Bordusi wrócić do domku u Ybotów !
Moze spróbować by jeszcze powysyłac maile ze zdjęciem suńki do firm przewozowych - ich kierowcy kursują na wszystkich trasach - zawsze jest szansa, że ktoś ją akurat gdzieś zobaczy...