Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

Prosze, ludziki z Pozania, dajcie ogloszenie do Glosu i Wyborczej, takie platne, zlozymy sie!!! Ja daje 100, nie obrazajcie sie!!!

Kilka slow tesktu + zdjecie, PROSZE! Pomyslcie nad tym. My w warszawie nie damy rady tak tego sprawnie zalatwic

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poznaniacy...uruchomcie wszystkie kontakty.....!!!! to juz 3 noc suni nadejdzie!!!!! gdzie? w sniegu? w jamie???? moze znacie jakies firmy z terenami, gdzie pies moglby sie schowac????? moze znajomi maja znajomych a oni innych znajomych.....kazdy mail sie liczy! ten pies juz mial w zyciu tyle pecha...

Posted

U nas łańcuch też poszedł.
Ja mogę dać wiadomość do gazet (tylko niech mi ktos naprawde napisze czy Drabster nie dał, bo wcześniej twierdził, żeby go nie pouczać bo wie co ma robić)
Jak do wieczora potwierdzenia nie będzie jutro rano mogę wejść do gazet dać.

YBOT - ja mam plakacik - jeśli ktoś chce tez mogę wysłać, taki do powieszenia lub rozesłania, aby inni powiesili.
Prześlij mi tego meila, to będę miała gotowca.
Najlepiej na emaila - [email protected]

SZKODA - że tak to wszystko wygląda.

Posted

nie wiem co zrobil Drabster.....nawet nie chce myslec .....zdublowanie informacji nie zaszkodzi....nie mozemy w kolko do niego dzwonic,....jak czegos sie dowie to chyba sam da znac!

Posted

Słuchajcie, ja myślę, że nie ma się co oglądać na Drabstera, tylko ruszyć z akcją w mediach. W końcu chodzi o suńkę.Każdy ma swoje metody. Drabster skoncentrował się na samych poszukiwaniach, bo to podpowiadają mu jego doświadczenia.My róbmy inne rzeczy, każdy w miarę swoich możliwości.

Posted

przeczytałam dokładnie od momentu ucieczki suni i śmiem twierdzić, że Drabster ma syndrom obrażonej primadonny. Przecież to kretyństwo - chłopaku, czy nie widzisz, że tyle osób stara się pomóc ???? mógłbyś ruszyć dupę ( sorry, ale nie moge się powstrzymać ) i przynajmniej napisać konkretnie co zrobiłeś w tej sprawie, gdzie umieściłeś ogłoszenia itp.

a może Ty nie chcesz jej szukać ????? może jest coś czego tu nie piszesz ???

nie podoba mi się to bardzo - Supergoga, Ybot i reszta to poważne osoby, które rzeczywiście martwią się o psinę, a Ty co ?????

Posted

Słuchajcie, dajmy ogłoszenia do mediów, możemy podać telefon Drabstera.Nie chcę podawać go tutaj, bo do tego nie mam upoważnienia, ale na priwie, gg czy poprzez mail - jak najbardziej.

Posted

ruszmy wszystko w Poznaniu.....kazde radio, kazda tv...prosze...ludziki,....ja nie wiem co to bedzie jak mala sie nie znajdzie....wyrzuty sumienia do konca zycia.....i watpliwosci czy mozna wierzyc ludziom czy nie....

Posted

Tata Ybot, no przeciez caly czas pisze o OGLOSZENIU!

Dziewczyny z Poznania, blagam pojdzcie jutro do poznanskiej wyborczej i Glosu (nie wiem gdzie on sie teraz miesci). Dajcie tam skrocone ogloszenie Agi + jedno zdjecie, spytajcie ile bedzie kosztowac? Ja dzis zadzwonei juz nawet od siebie do Poznana , do wyborczej i spytam ile i jak to zrobic, ponegocjuje,ale to za godzine, dwie (musze sie przemiescic do darmowego telefonu).

Co o tym mysliscie?

Posted

061 85 89 201 poznanski dziennikarz dyzurny Wyborczej, Aga moze zadzwonisz, moze stworza z tego jakas historie i to spowoduje, ze ludzie sie rozejrza wokolo????

Posted

zadzwonilismy do wyborczej....dali nam maila bo nie mamy kasy na opowiadanie tego.....juz wysylam maila ze zdjeciami....do dyzurnego red.