Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ostatnich dniach pojawiły się dwie bardzo dobre wieści o Franeczku czyli mamy już zdrowe oczka i czyste uszka. :)
Bardzo, bardzo się cieszę i dziękuję Ajlii za staranną opiekę nad psiną!:multi::multi:
To duże sukcesy na drodze do poprawy zdrowia naszego pupilka.:loveu::loveu::loveu:

Przyszła deklaracja z naddatkiem od Halizy!:Rose:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Encorton to steryd - bardzo niebezpieczny, z drugiej strony Franus ma 15 lat .......
Moja Maya dostaje magnez i calcium, zalecone przez alternatywna wetke i jeszcze rozne takie na stawy, typu yucca i inne, ale nie znam nazw polskich, a sa to roznego rodzaju ziola.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wojtusiu! Dziękuję pięknie za wszystkie informacje.:loveu:
Bardzo mi się przyda, bo właśnie przygotowuję zapytanie (na adres mailowy) do dr Olender - neurologa, doskonałego specjalisty (a tych jest w Polsce niewielu!)
Kontakt udostępniła mi pewna życzliwa dogomaniaczka. Dziękuję!:loveu:

Franio otrzymał kolejną paczkę z FB od Pani Małgosi W. z Milanówka::loveu:[/QUOTE]
Cieszę się Moniko :loveu:
z tego kontaktu do Dr Olender:)

Dla Pani Małgosi z Milanówka :Rose:
Piekny podpis na przekazanej kartce:

[I][B]"Nie możesz zatrzymać żadnego dnia,
ale możesz go nie stracić"[/B][/I]

[quote name='ajlii']Oczywiście, mogę zapytać przy okazji usg.

Chyba nie pisałam - pamietacie świerzb w uszkach Frania? (z którym do mnie przyjechał).
W niedzielę poprosiłam weterynarza który robił Franiowi zastrzyk z convenii, o sprawdzenie stanu uszek. Prócz normalnej wydzieliny, nie ma ani stanu zapalnego ani nawrotu świerzbu :)[/QUOTE]
Ajlii Kochana :loveu: dzięki za opiekę
i za tak dobre wiadomości:loveu:

[quote name='Monika z Katowic']W ostatnich dniach pojawiły się dwie bardzo dobre wieści o Franeczku czyli mamy już zdrowe oczka i czyste uszka. :)
Bardzo, bardzo się cieszę i dziękuję Ajlii za staranną opiekę nad psiną!:multi::multi:
To duże sukcesy na drodze do poprawy zdrowia naszego pupilka.:loveu::loveu::loveu:

Przyszła deklaracja z naddatkiem od Halizy!:Rose:[/QUOTE]
Tak tak Moniko:loveu::loveu::loveu:
Uszy i oczka zdrowe :multi:

[B]Malibo [/B]Kochana :loveu::loveu::loveu:
czy my wszystko tu dobrze mówimy?

To dla dobra Frania:):)
Buziaki dla Ciebie :Rose::Rose::Rose:

Posted

Przyszła karma dla Frania: 15 kg nutra senior + puszka z miękkim jedzeniem + 2 gryzaki.
Sam worek z karmą był pękniety od spodu.

Franusiowi ustawiam porcję dziennią na 20 dag (podobnie jak Vitake) - czyli więcej niż wynika z jego wagi. Przy takim spożyciu karmę ma zapewnioną prawie do końca października.

Posted

[quote name='KrystynaS']Kochany Franiu lub może szanowny Franciszku - bardzo, bardzo dziękuję za przepiękną kartkę z twoją podobizną. Dziś ją otrzymałam. :iloveyou: Cudowna niespodzianka.[/QUOTE]

Cieszymy się razem z Franiem, że kartka dotarła do wspaniałej Franiowej Opiekunki Krystyny!:multi::multi:

Posted

Acha muszę się o coś upomnieć, ajli parę dni temu niby wstawiła filmik z Franiem. Ja go wcale nie mogę obejrzeć, Wy oglądaliście??? No niby jest a nie ma.
Wstaw ajli jeszcze raz

Posted

[quote name='KrystynaS']Acha muszę się o coś upomnieć, ajli parę dni temu niby wstawiła filmik z Franiem. Ja go wcale nie mogę obejrzeć, Wy oglądaliście??? No niby jest a nie ma.
Wstaw ajli jeszcze raz[/QUOTE]

Ajlii! Ja bym też bardzo, bardzo prosiła o nowe fotki i ten filmik.
[B][COLOR=blue]Człowiek chętnie ucieszyłby się widokiem franiowego pyszczka[/COLOR][/B].:)

Potrzebuję nowych "info wizualnych" też na Fb, bo zainteresowanie Franiem spada (uczestnicy wydarzenia już jakiś czas proszą o nowe fotki, a ja ich ciagle muszę zbywać:)).

Posted

[quote name='Monika z Katowic']:) Od rana zapraszam serdecznie na (mój pierwszy) franeczkowy bazarek pocztówkowy:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212287-FRANECZEK-WYSY%C5%81A-POCZT%C3%93WKI%21-Zapraszam-serdecznie-na-bazarek-do-12.08.2011%21"]FRANECZEK WYSYŁA POCZTÓWKI! Zapraszam serdecznie na bazarek do 12.08.2011![/URL][/QUOTE]

Już sprzedałam 5 franiowych pocztówek!:multi:

I przy okazji bazarku wpadłyśmy z dziewczynami na pomysł, by Franeczka nauczyć pisać.:)
Może trzymałby ołówek w dwóch łapkach i pisał w zeszycie z dwiema liniami? :bigcool::Cool!:

Posted

[quote name='wadercia']super gratuluje :) a powiedz mi czy mozesz na wydarzeniu na FB napisac o tym ze allegro konczy sie juz jutro i jakso to wytluscic moze wtey wiecej osob wejdzie? :)[/QUOTE]

Już się robi Proszę Pani. :):):)

Te 4 kartki z allegro już wysłałam. Więcej adresów nie ma?

Posted

[quote name='wadercia']gdy tylko uda mi się w koncu znalezc pracę to z chęcią będę 'dopłacać' :)[/QUOTE]

Teraz też bardzo dużo robisz dla braci mniejszych...
A dla kochanego Franeczka szczególnie, za co bardzo Ci dziękuję!:loveu:

Posted

Wojtusiu!:loveu: Hlidko!:loveu: Super, że już otrzymaliście kartki!:bigcool::bigcool:
[COLOR=magenta][B]Bardzo, bardzo się cieszę, że franusiowe podziękowania docierają do kochanych sponsorów w całej Polsce![/B][/COLOR]:Cool!::Cool!:

Dzisiaj odebrałam także kolejną paczkę na FRANIO MEGA BAZAR
(postanowiłam zmienić nazwę przyszłego bazarku na [B][SIZE=3][COLOR=navy]"FRANUSIOWY SKLEPIK Z MARZENIAMI"[/COLOR][/SIZE])[/B].

Maria M. z Gdańska (to już trzecia paczka z FB) przysłała bazarkowe dary dla naszego pupilka::loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://images8.fotosik.pl/2460/75813eb8d9fe7d10gen.jpg[/IMG]
[FONT=&quot]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Franeczek otrzymał też od Pani Marii przemiłą kartkę pocztową!
P.S.
Dzisiaj uświadomiłam sobie, jak ja kocham morze i naszego Franusia !!!!:loveu:[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT]
[/FONT][IMG]http://images8.fotosik.pl/2460/d9a772c10c8de391gen.jpg[/IMG]

Posted

Tak Wojtusiu - mamy już sporo rzeczy od dobrych dusz z FB na [SIZE=2][B][COLOR=navy]"FRANUSIOWY SKLEPIK Z MARZENIAMI". :):):)

[/COLOR][/B][COLOR=navy]Ciekawe co słychać u naszego stareńkiego kochania - Franeczka pięknego, dzielnego i walecznego?:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][B][COLOR=navy]
[/COLOR][/B][/SIZE]