aede Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 biedak, szkoda go bardzo. Gdyby mial juz domek, ktos by go przytulil i pocieszyl kiedy jest taki przestraszony. Trzeba nadal intensywnie szukac mu domu!! Dziewczyny bardzo dziekujemy za Wasza ogromna pomoc. Quote
ARKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kochane, biedne psisko. Moze jak burza sie zbliza trzeba mu podac sadolin? Myslam,zeby tez wybrac sie do Antosia ale nie moge...:shake: :shake: Dzis bylam z Felcia u weta, pobral zeskrobine z paru miejsc-jedno co mi sie nie podobalo-i zycie swierzbowca kwitnie w pelni:shake: :shake: Dostala zastrzyk, bronilam sie przed ale jednak pani wet mnie przekonala, ze najlepiej jednak-nie mamy wyjscia:shake: :shake: jeszcze dwa razy, co tydzien. Quote
GreenEvil Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Na AFN Antek ma: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21117&page=76&highlight=Zosia"]Antek[/URL] - 915,24 pzdr GreenEvil Quote
ARKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :loveu: [B][SIZE=3][COLOR=red]Bardzo wszystkim DARCZYŃCOM_Dogomaniakom dziekujemy, ze dają szanse Antosiowi na godne życie![/COLOR][/SIZE][/B]:loveu: [B]I Antos czeka na swojego Człowieka, tylko jego. Napewno odplaci swoja wielka miloscia i wiernoscia. ;) [/B] Quote
gdgt Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 to ja tak nieskromnie pod tymi podziękowaniami: nie ma sprawy, właśnie przelałam Jo37 pieniądze za karmę. Potwierdź że doszło. z tych waszych opowieści wynika, że strasznie fajny ten Antek. Jak ucieka, to od razu wraca i wystawia się do głaskania! CHolernie inteligentny, a musi pokazać, że ma swoje zdanie i jak chce wyjść, to po prostu idzie na przechadzkę... Quote
deszczowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 hoop Antku kochany!!!:placz: jaki Ty mądry, jaki kochany.... szuakmy nadal domu dla Antka, prawda dziewczyny?:-( Quote
Paula Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Tak, domek bardzo potrzebny. Antek bardzo lgnie do ludzi, jest grzeczny i kochany, tylko boi sie burzy i nie lubi zamykania w samotnosci. Quote
ARKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='paula_z']Tak, domek bardzo potrzebny. Antek bardzo lgnie do ludzi, jest grzeczny i kochany, tylko boi sie burzy i nie lubi zamykania w samotnosci.[/quote] Problemow burzowych to chyba sie nie ominie ale z ta samotnosci, jak bedzie mial swoj dom, to moze tez bedzie troche inczej, po jakims czasie.. To normalne, ze pies jesli sie boi burzy, to zapadl by sie pod ziemie, szuka ciemnego pomieszczenia, czegos ala nora...wiec Antos jak 'sila wyzsza' w takim pomieszczeniu potrafi byc...jesli bedzie dom, czlowiek, ktory mu zagwarantuje bezpiecznstwo to bedzie mial super norke:loveu: Quote
asiuniap Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Tak się cieszę, że coraz więcej cioteczek zakochało się w Antolinie :cool3: Asher, wydrukuję Ci plakaty dopiero po długim weekendzie. Jutro, w zasadzie dziś wyjeżdżam, qrqa muszę iść spać, 500 km przede mną w samochodzie. Nie wiecie co się stało z alarmowym funuszem? Przed moim wyjazdem był przeklejony, a teraz go nie widzę. Mam nadzieję, że nie będzie problemu, jak wpłacę moją dolę po 20 sierpnia? Bardzo Wam dziękuję, że tak ofiarnie zajmujecie się naszym przystojniakiem. Ja co tydzień daję (nawet na odległość) ogłoszenie do wyborczej o Antolinie. Jutro, sorry dziś, też powinny się ukazać. Do dziś dawałam namiary na Aede i Doddy. Od następnego razu zmieniam telefon na Deszczową. Mam 1 prośbę. Jeśli ktoś chciałby pomóc, albo choć podnosić psa , któremu na imę Ciapek, który już 3 mce koczuje na ulicy!!! z wyrwanym mięchem w okolicy pupy w okolicach Puławskiej, niech wejdzie w topik "Ciapek - lokator ulicy...". Tam akcja szukania domu jest bardzo niemrawa.... a pies nie jest tam bezpieczny. Pozdrawiam wszystkich!!! Quote
GreenEvil Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Alarmowy nadal jest przyklejony tyle, ze po przebudowie PwP, w "akcjach na rzecz...." ;) pzdr GreenEvil Quote
deszczowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 piszę bo od dziś wieczorem do środy rano nie będę miała dostępu do komputera i wyjeżdzam z W-wy, więc ewentualnie tel. podaję: 0512 536 413 i nie mogę się dodzwonić (już drugi dzień) do Agnieszki z hotelu, żeby się dowiedzieć o losy pobytu Antka w hotelu, więc nic nie wiem, czy on może tam jeszcze zostać czy nie i co dalej ewentualnie:shake::angryy: Arka, w razie czego czuwaj, proszę Cię i wszyscy co opiekujecie się Antkiem, pamiętajcie, że trzeba ustalić te terminy hotelu!!!:-( Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Arka dzwonila wczoraj do Agnieszki, pies moze zostac w hotelu, nie musimy sie matrwic o ten tydzien, tylko skupic intensywnie na szukaniu domku. Znowu burza, pewnie nasz misio sie trzesie ze strachu :-( On ma zrobione miejsce w garazu i tez na tarasie w kaciku sie chowa, miedzy szafka a stolikiem. Quote
aede Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Antek moze zostac, rozmawialam wczoraj z "przyjaciel koni" wszytko jest dobrze! Quote
GreenEvil Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A ja przy okazji... Antek ma zabezpieczony byt narazie, ale zagladajcie czasem na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99[/url] mozna wspomoc psiaki i zanabyc cos ciekawego ;) pzdr GreenEvil Quote
Aggie Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 tyle stron... dajcie w tytule wątku na której stronie są zdjecia... łatwiej będzie go obejrzeć... :roll: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1984434&postcount=1019"]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1984434&postcount=1019[/URL] Strona 102 i 103 Quote
aede Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Antos do gory! [COLOR=Red][B]Cały czas szukamy domu dla Antola. To bardzo, bardzo wazne!![/B][/COLOR] Quote
asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='paula_z'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1984434&postcount=1019"]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1984434&postcount=1019[/URL] Strona 102 i 103[/quote] Dobrze, że wstawiłas link, bo strony mogą byc mylące - każdy może miec ustawioną inną ilośc postów na stornie ;) Lepiej podawać numery postów :razz: AsiuniaP, ok, to czekam na plakaty (niestety mój komputer odmawia zainstalowania sterowników do drukarki :angryy: ) Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [IMG]http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/100_2395.jpg[/IMG] Do gory, skarbie, szukaj domku :loveu: Quote
lavinia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 w związku z dość obszerną korespondencją prowadzoną przeze mnie z Aede, chcę napisać, że ; ja , jako Lavinia, zrzekam się jakichkolwiek roszczeń finansowych jeśli chodzi o Antka. Aede zna szczegóły, ja nie zamierzam juz więcej wypowiadac się na ten temat. pozdrawiam Quote
aede Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Dzieki lavinia. Teraz tylko doddy powinna napisac co o tym mysli. Wedlug mnie takie dyskusje powinny toczyc sie na forum, bo pieniadze wplacane na antka nie naleza do mnie. To osoby chcace pomoc psu finansowo, osoby ktore na niego wplacily moga decydowac co dalej z kasa ktora jest na funduszu. 18 sierpnia tamta wplata sie konczy, trzeba zrobic nowy przelew. Quote
GreenEvil Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='aede'] 18 sierpnia tamta wplata sie konczy, trzeba zrobic nowy przelew.[/quote] aede, to wtedy napisz do mnie PW czy maila OK? Bo moge zapomniec. pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts