apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Fachura! :evil_lol:Piekne chwile co?:loveu::cool3: [URL]http://img687.imageshack.us/img687/5919/img3003p.jpg[/URL] Zbieraj, zbieraj, chetnie poczytam:evil_lol:
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: elo Alex :loveu: to Ja ...Ciocia Alicja z Rybnika :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witaj Alex :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR]
agnes1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='agbar']Jeszcze pare fotkow,na opowiesc musze zebrac sily.... [URL="http://img687.imageshack.us/my.php?image=img3003p.jpg"][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/5919/img3003p.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]GROSIAA!!!!!! :crazyeye::crazyeye: wygląda jak Grosia :crazyeye::crazyeye: :roll::roll:ja rozumiem że zaciążyłaś po wizycie u mnie.... czy Ty pojechałaś potem do P. do pracy???? :hmmmm: witamy w domciu!!!!:multi::multi::multi: to ja- Klockowa z legolandii :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]GROSIAA!!!!!! :crazyeye::crazyeye: wygląda jak Grosia :crazyeye::crazyeye: :roll::roll:ja rozumiem że zaciążyłaś po wizycie u mnie.... czy Ty pojechałaś potem do P. do pracy???? :hmmmm: witamy w domciu!!!!:multi::multi::multi: to ja- Klockowa z legolandii :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol: to tera Aga Ci przywiezie Alexa i będziesz bliźniaki miała :roflt: z Legolandii a nie z Jebia :hmmmm: :eviltong:[/FONT] [/B][/COLOR]
lolka75 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [url]http://img31.imageshack.us/img31/4416/img2980w.jpg[/url] i sie poryczalam..... co mi?:evil_lol::loveu::evil_lol: GRATULACJE KOCHANI!!!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: PIEKNY SLICZNOTEK boli tylek?:diabloti:
malawaszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Haloo Alex!! Ich bin malawaszka :evil_lol: :laola: witamy na tym naszym świecie!!!!!! Rośnij zdrowo i korzystaj z życia ile wlezie!!!! :drinking:
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='malawaszka']Haloo Alex!! Ich bin malawaszka :evil_lol: [/QUOTE] [COLOR=Red][B]aleś zaszpanowała :evil_lol:[/B][/COLOR]
agnes1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='malawaszka']Haloo Alex!! Ich bin malawaszka :evil_lol: [/QUOTE] [COLOR=Blue][B]mała FLASZKA [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/B][/COLOR]
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='agnes1'][COLOR=Blue][B]mała FLASZKA [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]Kleine Flasche :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Bosz śliczny jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Strasznie się ciesze, że jesteście już w domu :multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekam na zdjęcia - bo poród to pestka :cool1:
apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='dbsst']Bosz śliczny jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Strasznie się ciesze, że jesteście już w domu :multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekam na zdjęcia - bo poród to pestka :cool1:[/QUOTE] Powiedziała ta co miała cc:evil_lol:
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='apple']Powiedziała ta co miała cc:evil_lol:[/QUOTE] he he bo w życiu trzeba wiedzieć jak się ustawić:evil_lol: a zresztą jak się dowiedziałam cc to nie poród więc ja nie rodziłam :evil_lol:
apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='dbsst']he he bo w życiu trzeba wiedzieć jak się ustawić:evil_lol: a zresztą jak się dowiedziałam cc to nie poród więc ja nie rodziłam :evil_lol:[/QUOTE] No fakt, bo co to za poród...idziesz spać i budzisz się a tu JUZ...phhiii tez tak potrafię...:evil_lol: wypchnąć melona przez otwór wielkości z resztą co ja tu będę opisywać...no qutwa nap***a jak skurczybyk:evil_lol:
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja nie spałam miałam zajebiście przystojnego anestezjologa nie mogłabym przy nim usnąć - jak się okazało mój sąsiad jesteśmy umówieni na spacer po pobliskim lasku ------ hmmmmmmmmmmmm
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='dbsst']ja nie spałam miałam zajebiście przystojnego anestezjologa nie mogłabym przy nim usnąć - jak się okazało mój sąsiad jesteśmy umówieni na spacer po pobliskim lasku ------ hmmmmmmmmmmmm[/QUOTE] [COLOR=Red][B]jakiego ma psa :hmmmm:[/B][/COLOR]
apple Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='dbsst']ja nie spałam miałam zajebiście przystojnego anestezjologa nie mogłabym przy nim usnąć - jak się okazało mój sąsiad jesteśmy umówieni na spacer po pobliskim lasku ------ hmmmmmmmmmmmm[/QUOTE] Może Ci jeszcze piwko zapodali co?:nonono2: Weź mnie nie wq***aj:evil_lol:
Maga100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [B]Aga, jeszcze raz serdecznie gratulacje i witam chłopczyka na świecie. Się wzruszyłam :placz:[/B] [quote name='agbar']Poznajcie Alexa:loveu: [URL="http://img17.imageshack.us/my.php?image=img2982hm.jpg"][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5730/img2982hm.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [B]przepiekne zdjęcie, przepiękny synek :p[/B] [quote name='apple']No fakt, bo co to za poród...idziesz spać i budzisz się a tu JUZ...[/QUOTE] [B]ha, chciałabyś... :diabloti: ja też nie rodziłam, mnie też wycięli, uśpić nie chcieli, choć gdy dyskutowałam z anestezjologiem (udzielałam mu porad), to musiał odkręcić kurek, bo jakoś odpłynęłam w pewnym momencie :diabloti: A potem na salę wpuszczono A. , zanim jeszcze Tadzia wyciągnęli, chyba mieli nadzieję, ze mnie uspokoi :evil_lol::evil_lol: Tak więc A. był przy opracji i o dziwo nie zemdlał :crazyeye: [/B]
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]jakiego ma psa :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] i tu jest szkopuł nie ma psa nie ma żony!!!!! widział moje bebechy, mój brzuch mojego syna i inne takie :d widział TZ HA nawet nie-rodząc mam czar i urok osiemnastoletniej dziewicy :d [quote name='apple']Może Ci jeszcze piwko zapodali co?:nonono2: Weź mnie nie wq***aj:evil_lol:[/QUOTE] ale czym Jabłuszkowa czym
agbar Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Przede wszystkim dziekujemy Wam bardzo za gratulacje i zyczenia dla Okrusia naszego....Jestesmy totalnie zakochani w naszym synku,ale to chyba naturalne? :-) Moje hormony chyba oszalaly na amen bo patrze na ten moj maly cud...wyczekany,wymodlony i ...lzy mi sie leja strumieniami....Nie wiedzialam ze mozna miec w sobie takie poklady milosci i czulosci....
Cola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak tak patrzę na maluszka :loveu: to już nie mogę się doczekać swojego :roll:
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agbar']Przede wszystkim dziekujemy Wam bardzo za gratulacje i zyczenia dla Okrusia naszego....Jestesmy totalnie zakochani w naszym synku,ale to chyba naturalne? :-) Moje hormony chyba oszalaly na amen bo patrze na ten moj maly cud...wyczekany,wymodlony i ...lzy mi sie leja strumieniami....Nie wiedzialam ze mozna miec w sobie takie poklady milosci i czulosci....[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w TE hormony miłości , cierpliwości , czułości to akurat WIERZĘ i chyba to najfajniejsze w tym wszystkim ...jak Człowieka może zmienić taki MALUSZEK :loveu: [SIZE=1]natomiast zwalanie na hormony wredności , kłótliwości etc to wymówka dla wrednych charakterków :diabloti:[/SIZE] poka Alexika jeszcze :grins: Jak Dealer na Nowego członka Rodziny zareagował ??[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='dbsst'] ale czym Jabłuszkowa czym[/QUOTE]Jak byś wiedziałą co to bóle to porodowe i sam poród to byś mi goopich pytań nie zadawała:evil_lol: właśnie Aga....jak Diler:roll:
dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='apple']Jak byś wiedziałą co to bóle to porodowe i sam poród to byś mi goopich pytań nie zadawała:evil_lol: [/QUOTE] ależ ja miałam nawet rozwarcie jak się okazał :evil_lol: Dil ulżyło mi to znaczy, że nie tylko ja jestem płacząca. Gadam z Jaśkiem i łzy mi ciekną :shake::evil_lol: czy kiedyś przestaną :roll:
Recommended Posts