apple Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Noooo to super że wszystko gra...można pić:drink1:
agbar Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aga ;) przeca pozytywnie wibrujemy w Waszym kierunku :calus:[/FONT] [FONT=Arial]A tak na serio to Adaś syn mojej kuzynki też sie tak paskudnie urodził ...z tym że w starej Polsce sprzed 20 paru lat chcieli mu coś wysysać , drapać czy kij wie o co im szło ...kuzynka nie dała i Adaś wyrósł na zdrowego zdolnego chłopa ..nota bene mieszka w Dojczlandzie ;)[/FONT] Wibratorki moje kochane:loveu: wlasnie tez lekarz wspominal ,ze kiedys odsysano ten plyn z takich krwiakow,nie patrzac na to ile powiklan po tym bylo...:shake: [quote name='malawaszka']i tak trzymać :klacz: aż się napiję likierku z tej okazji :drinking: Czy ty aby nie szukasz okazji?:evil_lol::cool3: [quote name='Alicja']:hmmmm:likier powiadasz .....a to ja se też naleję ;)...za Nasze Dogomaniackie szkraby ;) Oooo..nastepna:diabloti: [quote name='Maga100']Aga, przeczytałam, padłam i też się popłakałam :mdleje: Bardzo wspólczuję okropnego porodu, ale NAJWAŻNIEJSZE, ze Alex jest z wami, ze jest zdrów, że ma WAS. I za Debe powtórzę - jakże i ja się cieszę, że miałam cesarkę, niech sobie inni będą fanami naturalnego rodzenia, ja nie jestem, nigdy nie byłam i zdania nie zmieniłam. Przy cięciu nie ma zagrożenia dla dziecka i to jest dla mnie najważniejsze. Magda jesli kiedys z jakiejs przyczyn *******nello by mi na dekiel i zaszla bym w ciaze to rodzilabym tylko przez CC.... Na dzien dzisiejszy ten porod uczynil spustoszenie w naszej psychice i dlugo,dlugo jeszcze nie bede mogla spokojnie o tym myslec.... [quote name='apple']Noooo to super że wszystko gra...można pić:drink1: Mozna,pozwalam Wam :diabloti:
dbsst Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Bardzo się cieszę, że Młody Dil ma się OK. I że USG nic nie wykazało. Trzymamy kciuki aż wszystko się wygoi! A cała reszta to świetna zabawa! Jak wam idzie, jakie spostrzeżenia z pierwszego tygodnia poznawania sie. OPOWIADAJ
Maga100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jest przepiekny, a ja wiem co mówię :p Ja mam zawsze racje, Debe może ci to potwierdzić :diabloti:
Vectra Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 muszę się zgodzić z Magą , Alex jest słodki jak likier kawowy :)
apple Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Następny odlew tatusia:p:loveu: http://img683.imageshack.us/img683/306/img3066f.jpg
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:mały Alexik ...miodzio :loveu:[/FONT]
basia2202 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 współczuję tak trudnego porodu nie sposób było się nie wzruszyć, czytając Twoją relację naprawdę dzielna jesteś! Twój mąż też jest dzielny, że to przetrwał z takim stoickim spokojem najważniejsze, że mały jest już z Wami :) jeszcze raz gratulacje! wszystko będzie dobrze:) trzymajcie się ciepło i wszystkiego dobrego! P.S. synek jest uroczyyyy!! :)
mar....ka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Aga mały jest piękny, cudowny. Ucałuj go ode mnie bardzo mocno. Myślę,że wiem co przezyłaś. Przy pierwszym porodzie Łukasz był zaklinowany, w tempie ekspresowym szykowali mnie do cesarki, ale tez sie jakoś udało. Co prawda masa szwów po porodzie, o bólu nie wspomnę. Ale pocieszę Cię,że nie wszystkie porody są takie. Drugi raz (tez oczywiście bez znieczulenia) cód, miód i malina (o ile bóle porodowe można nazwać miodem). Także za następnym razem bedzie lepiej:)))))) Jestem z Ciebie dumna.....
Sallcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 dzień doberek :) ja tu pierwszy raz i tak nie śmiało stąpam, ale mimo to chciałabym Ci bardzo pogratulować :) relację poczytam jutro, bo teraz mam dużo roboty, ale przesyłaj gorące całusy dla rodziców i tego słodziaszka http://img163.imageshack.us/my.php?image=img3071h.jpg :loveu:
apple Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czy tu jeszcze będą jakies foty tego przystojniaka:motz:
agbar Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Taaaa..ja jestem. Mam wkurwa. Mega poteznego. Wole sie nie odzywac....Bo jeszcze powiem o pare slow za duzo. A tak na szybko: pare dni temu odpadl kikut pepowiny-mozna oblewac :diabloti: Zaliczylismy juz pierwszy spacer. I wrocila zima...co nie poprawia mi nastroju. Poprawia mi nastroj przebywanie z moim synkiem,ktory jest coraz bardziej aktywny,patrzy na nas tymi cudnymi oczami i kocham go tak,ze brak mi slow....Jak ja zylam gdy go nie bylo???
apple Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 agbar napisał(a):Taaaa..ja jestem. Mam wkurwa. Mega poteznego. Wole sie nie odzywac....Bo jeszcze powiem o pare slow za duzo. A tak na szybko: pare dni temu odpadl kikut pepowiny-mozna oblewac :diabloti: Zaliczylismy juz pierwszy spacer. I wrocila zima...co nie poprawia mi nastroju. Poprawia mi nastroj przebywanie z moim synkiem,ktory jest coraz bardziej aktywny,patrzy na nas tymi cudnymi oczami i kocham go tak,ze brak mi slow....Jak ja zylam gdy go nie bylo???To niech mija ten wkurw szybko...i czekamy na foty tego przystojniaka:cool3: Aaaaaaaaa no i oblewam kikucik...lalalala:drink1: Ja czsem jak wyslę Alę z teściami na wieś i siedzę w domu sama (plany zawsze mam co to nie zrobię, jak to się nie wyśpię) to nie mogę sobie miejsca znaleźć.....nie wiem co ja z czasem i z życiem robiłam jak nie było Ali....znam to doskonale;)
clockwork Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 aaaaaaaaaaaaaaa wqrw jeszcze u ciebie gości????? gggggggggrrrrrrrrrr pozbądź sie wqrwa .................. WYRZUĆ!!!!
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='agbar']Taaaa..ja jestem. Mam wkurwa. Mega poteznego. Wole sie nie odzywac....Bo jeszcze powiem o pare slow za duzo. A tak na szybko: pare dni temu odpadl kikut pepowiny-mozna oblewac :diabloti: Zaliczylismy juz pierwszy spacer. I wrocila zima...co nie poprawia mi nastroju. Poprawia mi nastroj przebywanie z moim synkiem,ktory jest coraz bardziej aktywny,patrzy na nas tymi cudnymi oczami i kocham go tak,ze brak mi slow....Jak ja zylam gdy go nie bylo??? poka jak patrzy ;) wsadź mu moją fotkę do portfela :grins:
dbsst Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jak czujecie się bez pępka :] ja czuje, że życie w końcu ma sens ha ha co to za wqrw daj jakieś zdjęcia, opowiedz coś
Maga100 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a ja się domagam opowieści Jak JEST, jak się czujesz, jak młody, WSZYSTKO!
agbar Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Opowiesci sie zachcialo...a u mnie natchnienia brak.... 3 tygodnie temu nasz Okruszek przyszedl na swiat... minelo 21 dni,ktore wstrzasnely swiatem...no,nie calym wiadomo ale naszym na pewno....Co dzien patrze na naszego synka i widze jak sie zmienia...to niesamowite....Skonczyl sie okres beztroskiego spania,nie mojego bo ja od 3 tygodni jeszcze nie przespalam spokojnie calej nocy...I nawet nie to,ze maly sie domaga jedzenia o jakichs szalonych porach ale ja wsluchuje sie w jego oddech,wpatruje jak spi...Od kilku dni Wrzaskun oznajmia swiatu ze posiada pluca,i co 3 godziny jak w pysk strzelil krzyczy ,ze glodny....W nocy co 4,nooo w porywach do 5 ale to rzadko. Pasibrzuch z niego niesamowity ..po tatusiu chyba....Coraz dluzej w ciagu dnia nie spi,oglada swiat tymi cudnymi oczami,gada cos w jakims dziwnym narzeczu i trenuje do mistrzostw w kategorii ''najlepsza mina swiata''....Ja jestem zmeczona ale szczesliwa...Bo jak nie byc? Kiedy patrze na to malenstwo to ciagle nie moge uwierzyc,ze jest....3 tygodnie a czuje jakby byl z nami od zawsze.....
Alicja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :roflt: podobne 2 już były na dogo http://img41.imageshack.us/img41/337/img3232v.jpg oczyska to po mamusi ;) śliczniusi Wrzaskun :loveu: ...tylko że nie widać i nie słychać że rycy ;)
Recommended Posts