Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

no jo se zrobilam jak powiedzialas i co dalej???
popatrzylam poszukalam jak cie teraz odnalezc ale za diachla nie dojde sama jak mam tam poza starym na okretke sposobem wejsc:shake:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tekla64']no jo se zrobilam jak powiedzialas i co dalej???
popatrzylam poszukalam jak cie teraz odnalezc ale za diachla nie dojde sama jak mam tam poza starym na okretke sposobem wejsc:shake:[/quote]
Jesli dodalas mnie do subskrypcji to w momencie gdy pojawi sie u mnie nowy post,powinnas go widziec jesli wejdziesz w panel uzytkownika....cholera,nie wie jak Ci to lepiej wyjasnic,moze poprosisz Vectre o pomoc?Ona madra taka w tych sprawach i dobrze tlumaczy:lol:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B][/COLOR]

[B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]czyli jednak ON;)[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]

Nie wiadomo,przeczucie moze mnie mylic:roll:...wynikow nie ma z amnio,trzesie mnie ze strachu ale co zrobic? Komorki wolno rosna i laboratorium potrzebuje jeszcze troche czasu....Umre z nerwow....

Posted

[quote name='malawaszka']o jezu Aga - normalnie zalałam się łzami :oops::oops::oops:

PIĘKNIE!!!!! :iloveyou:[/quote]

Z rozpaczy sie zalalas??:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Nie wiadomo,przeczucie moze mnie mylic:roll:...wynikow nie ma z amnio,trzesie mnie ze strachu ale co zrobic? Komorki wolno rosna i laboratorium potrzebuje jeszcze troche czasu....Umre z nerwow....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:nie umierlaj .....o kurde sama bym się roztyrpała na maxa jakbym musiała tak czekać ..... :calus: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

nie ma to jak spokoj, wiem ze ciezko to sobie to teraz akurat zafundowac ale moze masz cos takiego co cie pochlonie i da radoche wiec sie tym zajmij i postaraj sie mocno na tym skoncentrowac a moze uda ci sie oderwac od dziwnych mysli, moze to smiesznie zabrzmi ale MYSL POZYTYWNIE, moja corcia straszliwie nerwowa w ciazy byla i maial tysiace dziwacznych mysli i problemow az sie balam co to sie urodzi za malkontent i wrzaskun az w koncu poszla po rozum do glowy odpuscila i wszystko sie dorze skonczylo wiec i u ciebie tyz tak bedzie slonce moje ino odrzuc niepotrzebne mysli.:loveu:

a co do wchodzenia na twoja galerie to wiesz co mam lepszy sposob, odzywaj sie czasem na mojej to za gleboko nie bede musiala cie szukac:evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']nie ma to jak spokoj, wiem ze ciezko to sobie to teraz akurat zafundowac ale moze masz cos takiego co cie pochlonie i da radoche wiec sie tym zajmij i postaraj sie mocno na tym skoncentrowac a moze uda ci sie oderwac od dziwnych mysli, moze to smiesznie zabrzmi ale MYSL POZYTYWNIE, moja corcia straszliwie nerwowa w ciazy byla i maial tysiace dziwacznych mysli i problemow az sie balam co to sie urodzi za malkontent i wrzaskun az w koncu poszla po rozum do glowy odpuscila i wszystko sie dorze skonczylo wiec i u ciebie tyz tak bedzie slonce moje ino odrzuc niepotrzebne mysli.:loveu:

[B][COLOR=red]staram sie Teklo,staram....wzielam sie za prasowanie i ciasteczka kruche....Moze jutro bedzie cos wiadomo....[/COLOR][/B]

a co do wchodzenia na twoja galerie to wiesz co mam lepszy sposob, odzywaj sie czasem na mojej to za gleboko nie bede musiala cie szukac:evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=black]Ales sobie sprytnie wykombinowala:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='malawaszka']a żebym to ja wiedziała dlaczego... :niewiem: :lol:[/quote]

Hmmm...:roll:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

dobry i dzien tez:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad:nie umierlaj .....o kurde sama bym się roztyrpała na maxa jakbym musiała tak czekać ..... :calus: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A ty wiesz ze w Polsce to sie ponoc nawet 3 i wiecej tygodni czeka???Kuzynka mnie oswiecila przed chwila...to juz bym cylkiem oglupla i osiwla...

Posted

I jeszcze Wam cos kochane powiem...zaslugujecie ,zeby widziec trzecie:evil_lol:Najpierw byl telefon do B. potem do mamy i tesciowej a teraz Wy...

Dzis o 11:35 poczulam pierwsze ruchy malenstwa...Tego sie jednak nie da chyba pomylic z czyms innym....To byl bardzo wzruszajacy moment....

Posted

no to p relacji z wypuklascia delikatna, czekam niecierpliwie jak opiszesz ten moment i nie probuj sie wymigac bardzo prosze! chce to tak pieknie se poczytac i ciekawa jestem jak ty to opiszesz do czego to porownasz???;)

czekam i mam nadzieje sie nie zawiesc

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aguś dokładnie tak dlugo u nas sie czeka....tak ze moja sasiadka , mama upośledzonej dziewczynki , rodząc jej siostrzyczkę była przed 40tką czekała na wynik tak długo , ze gdyby nawet coś bylo nie tak z dzieciatkiem to i tak nie miałaby już wyjścia :shake:

Ja też chcę pomacać ..... :loveu::multi:.....Groszynkę widziałam jak szaleje :loveu::evil_lol::loveu:....jak fajniuśko kopami dzieli :multi:...[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Grosia Ciociowa :loveu::loveu:.......[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja nie wiem jak to będzie z Maluchom Twoim ;)...bo ja poprosze zakopca od twojej pocieszki :loveu:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

fajnie ze poczulas motylka w brzuchu... ja za pierwszym razem muslalam ze to kiszki mi sie ruszaja:evil_lol:... tylko ze ruszaly sie coraz silniej:lol:

co do czekania na wyniki... nie zazdroszcze i wiem ze to bardzo trudne chwile. Szczymam kciuki zeby bylo wsio doskonale:loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Ja też chcę pomacać ..... :loveu::multi:.....Groszynkę widziałam jak szaleje :loveu::evil_lol::loveu:....jak fajniuśko kopami dzieli :multi:...[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Grosia Ciociowa :loveu::loveu:.......[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja nie wiem jak to będzie z Maluchom Twoim ;)...bo ja poprosze zakopca od twojej pocieszki :loveu:[/B] [/COLOR][/FONT][/quote]
baaardzo fajniuśko.... :roll: toż to przemoc w rodzinie.... kończyny górne i dolne chwytne na mamunie JUŻ podnosi,....a co bedzie potem?? :crazyeye::crazyeye: od wczoraj przeca wierzga kopytkami jak nakręcona :roll: robi mi AUA! :shake: ale to pewnie przez tą moją gonitwe :angryy: musze chyba przystopować....dziś na ten przykład od 6tej gonitwa za klejami, fugami..... :mdleje: jeszcze ino tydzień remontów, urzędów i ... laaaaaaaaba...... na ostatni miesiąc :roll::oops: o ile sie nie posypie 12 sierpnia jak P. pójdzie na operejszyn :smhair2::eek:

Agula..... :kciuki: czekam na DOBRE wieści :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze jak tak opisujesz to trochę Ci zazdroszczę:loveu: , ale tylko trochę [/quote]

wiesz co Monika...ja do tej pory tez zazdroscilam innym kobietom w ciazy...szczegolnie,ze bylo podejrzenie,ze nie bede miec dzieci....:-(
Ale teraz wiem jaki oprocz radosci niezmiernej to stres....
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mogę podotykać brzusia ruchomego? :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Chooo...:razz:
[quote name='Tekla64']no to p relacji z wypuklascia delikatna, czekam niecierpliwie jak opiszesz ten moment i nie probuj sie wymigac bardzo prosze! chce to tak pieknie se poczytac i ciekawa jestem jak ty to opiszesz do czego to porownasz???;)

czekam i mam nadzieje sie nie zawiesc[/quote]

yyyyy..czy ty sie ze mnie nabijasz??:roll:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Aguś dokładnie tak dlugo u nas sie czeka....tak ze moja sasiadka , mama upośledzonej dziewczynki , rodząc jej siostrzyczkę była przed 40tką czekała na wynik tak długo , ze gdyby nawet coś bylo nie tak z dzieciatkiem to i tak nie miałaby już wyjścia :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja też chcę pomacać ..... :loveu:.....Groszynkę widziałam jak szaleje :loveu::evil_lol::loveu:....jak fajniuśko kopami dzieli ...[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=red]Grosia Ciociowa :loveu:.......[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja nie wiem jak to będzie z Maluchom Twoim ;)...bo ja poprosze zakopca od twojej pocieszki :loveu:[/B] [/COLOR][/FONT][/quote]

Mozesz tez dostac zakopca od mla:diabloti:na szczescie:razz:

[quote name='lolka75']fajnie ze poczulas motylka w brzuchu... ja za pierwszym razem muslalam ze to kiszki mi sie ruszaja:evil_lol:... tylko ze ruszaly sie coraz silniej:lol:

co do czekania na wyniki... nie zazdroszcze i wiem ze to bardzo trudne chwile. Szczymam kciuki zeby bylo wsio doskonale:loveu::multi:[/quote]

Bardzo trudne...trzymaj i nie puszczaj...:loveu:

[quote name='clockwork']baaardzo fajniuśko.... :roll: toż to przemoc w rodzinie.... kończyny górne i dolne chwytne na mamunie JUŻ podnosi,....a co bedzie potem?? :crazyeye: od wczoraj przeca wierzga kopytkami jak nakręcona :roll: robi mi AUA! ale to pewnie przez tą moją gonitwe :angryy: musze chyba przystopować....dziś na ten przykład od 6tej gonitwa za klejami, fugami..... :mdleje: jeszcze ino tydzień remontów, urzędów i ... laaaaaaaaba...... na ostatni miesiąc :oops: o ile sie nie posypie 12 sierpnia jak P. pójdzie na operejszyn :smhair2:

Agula..... :kciuki: czekam na DOBRE wieści :loveu:[/quote]

Trzymaj kochana....

Posted

Kochane moje...poznalam przed chwila czesc wynikow z amniopunkcji.
Ale tylko czesc,dlatego prosze kto moze niech trzyma jeszcze kciuki,i jakiegos modla(mulda)posle w naszej intencji....
Wyniki badan biochemicznych plynu owodniowego sa jak najbardziej prawidlowe:multi::multi:
Pozwalam sobie na bardzo ostrozna radosc...czekamy jeszcze na wyniki badania chromosomow,ale wg.slow pani doktor szanse na jakies nieprawidlowosci,biorac pod uwage cala wiedze i wszystke wykonane u mnie badania i usg,sa minimalne....mimo wszystko nie skacze ze szczescia...ciesze sie tak w sobie....
Dziekuje za trzymanie kciukow i prosze o jeszcze....

Posted

Wczoraj powiekszyla sie nam rodzina.Nowy domownik to Ola...Jest to prezent dla Dilusia:loveu:
Bedziemy uczyc pieska ignorowania pewnych rzeczy,nie zjadania niemowlakow itp.Na razie Dili co prawda nie wykazuje cech mordercy dzieci ale ciezko przy nim sie np.objac,czy wziac dziecko na rece bo biedny,maly,niekochany pieseczek tez chce na raczki:evil_lol::evil_lol:Mielismy niezly ubaw z niego wczoraj,tym bardziej ze lala placze...:roll:i on plakal razem z nia:evil_lol:

[IMG]http://img354.imageshack.us/img354/1257/img1128k.jpg[/IMG]

[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/7669/img1125z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img353.imageshack.us/img353/3064/img1121l.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tipsy połamane ...ale pal licho :diabloti: trzymam :diabloti:....kopa to ja Ci zasadze :razz: ...na szczęście :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:a mówiłam że chłopaki bawią sie lalkami :p
[url]http://img24.imageshack.us/img24/7669/img1125z.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]tipsy połamane ...ale pal licho :diabloti: trzymam :diabloti:....kopa to ja Ci zasadze :razz: ...na szczęście :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jesli tylko ma to pomoc to ja sie nawet wypne w oczekiwaniu na tego kopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:a mówiłam że chłopaki bawią sie lalkami :p[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://img24.imageshack.us/img24/7669/img1125z.jpg"]http://img24.imageshack.us/img24/7669/img1125z.jpg[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote]

Ojjj bawia sie..chcialam se ponosic tez...zapomnij....:evil_lol::roll:

Posted

[quote name='agbar']Jesli tylko ma to pomoc to ja sie nawet wypne w oczekiwaniu na tego kopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra ...dawaj :lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Ojjj bawia sie..chcialam se ponosic tez...zapomnij....:evil_lol::roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: może kup 2gą będzie Ola i Krzyś :p ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

jak mam to rozumiec < czy ty sie ze mnie nabijasz>
ja sie rozczulilam i z braku wlasnego talentu do pisania tak se pieknie czytalam o tym brzuszku, takie mnie wspomnenia naszly , tak ladnie to wyrazilas ze zachcialo mi sie takoj samo poczytac o pierwszych ruchach:loveu:
slonce bardzo bym chciala w podobnej formie przeczytac o dalszych twoich wrazeniach z rozwoju waszego malenstwa.

a co do nauki pies-dziecko to ja bym sie jednak zastanowila czy lalka to dobra sprawa, male inaczej bedzie pachnialo, bedzie zywe,bedzie rozne odglosy wydawalo nie tylko placz a takie przytulanie zabawki wzmagac moze zazdrosc i zainteresowanie Dillusia nie koniecznie w odpowiednim kierunku.
ja urodzilam Ize majac w domu w bloku ON, bokserke i zwariowanego jamnika
wrocilam ze szpitala polozylam dziecko w przedpokoju rozwiniete i dalam obwachac dokladnie a potem wszystko co sie przy i z dzieckiem robilo robilam razem z psami, i zawsze mialam na poczatku czas dla nich, zaraz byl spacer tylko ze mna i duzo pieszczot ale i wiedzialy ze mala sie dla mnie liczy wiec sporo pieszczot bylo z nia na reku. najwiekszy problem to byl zazdrsny jamnior.nie mowie ze moja metoda to jedyna sluszna ale rozwazcie czy ciupinke racji nie mam.
Boksery z natury sa bardzo prodziecinnie nastawione, Kaska byla swietna w roli naianki, chodzika, gryzaka co se tylko Iza zamarzyla czego i wam zycze.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo ale dzidzie macie...szybko jakoś u Ciebie przebiega ten cały proces :crazyeye::evil_lol:

dobry pomysł na przyzwyczajanie psa do dziecka :)[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...