Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

agbar napisał(a):
czesc gupia..a bedziesz jeszcze gupsza:diabloti::loveu:

Pamiętaj , że czeka Cię to samo :loveu: :loveu: grubasico Ty Ty :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera nie uzgodniłyśmy wersji :evil_lol:

no i co ..... jak teraz wybrnąć z sytuacji ....chyba zostaje nam to że Aga i Bartek są do siebie podobni ;):evil_lol:

Posted

Dobry dzien:grins:
Wiecie co?Rece i cycki mi opadaja..Myslalam,ze glupota ludzka ma jednak granice...daleko gdzies hen ale ma....ale sie mylilam...Juz mi slow brak...
Gdyby glupota miala skrzydla to niektorzy fruwali by jak golebie...

A tak w ogole to cieplo,na spacery chodzimy bladym switem i poznym wieczorem,bo ani ja ani pies nie dajemy rady w tym upale....
Oczywiscie teraz jest cieplo,ale pewnie jak pojedziemy na wczasy to ktos rzuci klatwe pogodowa i bedzie zimno i deszcz....Trudno,i tak sie ciesze ze jedziemy...O rany..chyba bede musiala Dilusiowi kaganiec kupic??Znajac polskie przepisy to pewnie bedzie musial nosic....Ciekawe kto mu go zalozy:diabloti:

Posted

:razz::razz:eeee co do kagańca ....to tak dla swojego komfortu że sie nikt nie dopierdzieli to kaganior tylko w miejscach szczególnie zaludnionych , poza tym smycz ... nie ma jednoznacznego przepisu ze i smycz i kaganiec .
Ozzy ma kagańcor tylko zakładany jak musze wleźć na płyte Rynku w Rybcu z nim co czynie bardzo żadko :multi:

Posted

kup kantar :) ustawa nie określa jak ma wyglądać kaganiec ... na opakowaniach halti , jest napisane że kaganiec ....
tylko weź takie opakowanie ze sobą na spacer jak coś , jak trafisz na SM idiote , to se pogadasz - wrażenia niezapomniane :evil_lol:
Kano co prawda nie miał halti , tylko takie materiałowe coś .... i się znalazła strażnik gnida , co mi nie dość że wmawiała że mam rottka ( to nie jeden , przywykłam) dwa chciał zezwolenie na rasę niebezpieczną , to mi wmawiał że to nie kaganiec :diabloti:
gdy prawie chciał wypisywać mandat ... źle trafił tylko kurde ...
bo on nie umiał mi pokazać ustawy z napisanym jak wygląda kaganiec ..
a ja mu udowodniłam , że mam dobermana w kagańcu ....
a że gnida chciała wyjść z twarzą , to mi na koniec powiedział , że tym razem mi daruje HA , taki łaskawca :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz:eeee co do kagańca ....to tak dla swojego komfortu że sie nikt nie dopierdzieli to kaganior tylko w miejscach szczególnie zaludnionych , poza tym smycz ... nie ma jednoznacznego przepisu ze i smycz i kaganiec .
Ozzy ma kagańcor tylko zakładany jak musze wleźć na płyte Rynku w Rybcu z nim co czynie bardzo żadko :multi:

Eee miejsca szczegolnie zaludnione to ja bym wolala omijac jak sie da...W koncu wypoczac jade:lol:
A w ogole to szczegolnie zaludnine to ile czlowieka na metr kwadratowy:razz:Tez niesprecyzowane??:evil_lol:

Vectra napisał(a):
kup kantar :) ustawa nie określa jak ma wyglądać kaganiec ... na opakowaniach halti , jest napisane że kaganiec ....
tylko weź takie opakowanie ze sobą na spacer jak coś , jak trafisz na SM idiote , to se pogadasz - wrażenia niezapomniane :evil_lol:
Kano co prawda nie miał halti , tylko takie materiałowe coś .... i się znalazła strażnik gnida , co mi nie dość że wmawiała że mam rottka ( to nie jeden , przywykłam) dwa chciał zezwolenie na rasę niebezpieczną , to mi wmawiał że to nie kaganiec :diabloti:
gdy prawie chciał wypisywać mandat ... źle trafił tylko kurde ...
bo on nie umiał mi pokazać ustawy z napisanym jak wygląda kaganiec ..
a ja mu udowodniłam , że mam dobermana w kagańcu ....
a że gnida chciała wyjść z twarzą , to mi na koniec powiedział , że tym razem mi daruje HA , taki łaskawca :evil_lol:

Matka kurde co ty mi w ramach relaxu wczasowego proponujesz ozywcze dyskusje z SM?:diabloti::evil_lol:
Skoro ustawa nie mowi to ja moze temu piesku ryjok tasma zalepie po prostu i powiem,ze to taki nju model z Richtig Fajnych Niemiec:diabloti::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol:bo u nas niec nie jest sprecyzowane :p np w Rybcu sam sobie delikwent z psem na psacerze ma stwierdzić czy to miejsce jest ludne czy bez ...a ewentualnie pan od mandatów mu odpuści ... aczkolwiek różnie to bywa , można jeszcze zastosować chwyt typu ....Potraktujmy to jak upomnienie w końcu upomina mnie pan 1szy raz :diabloti::evil_lol:

Coś czuję ze Dili obrośnie w sprzęt na wyprawy do Polski :evil_lol:

aaaaa bry :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:bo u nas niec nie jest sprecyzowane :p np w Rybcu sam sobie delikwent z psem na psacerze ma stwierdzić czy to miejsce jest ludne czy bez ...a ewentualnie pan od mandatów mu odpuści ... aczkolwiek różnie to bywa , można jeszcze zastosować chwyt typu ....Potraktujmy to jak upomnienie w końcu upomina mnie pan 1szy raz :diabloti::evil_lol:

Coś czuję ze Dili obrośnie w sprzęt na wyprawy do Polski :evil_lol:

aaaaa bry :multi::loveu:

ja trz obrosne..w siwe wlosy przy kompletowaniu:diabloti:

[quote name='malawaszka']szukam tej radosnej nowiny coś to ją u mnie zapowiedziała i nimo :diabloti: chyba, że drobnym druczkiem napisałaś, że weźmiesz kotka jednak :loveu:

:obrazic:
byla,zaprawde powiadam ci byla nowina dobra i radosna i powtorze Ci ja tu:
KCM:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']ja trz obrosne..w siwe wlosy przy kompletowaniu:diabloti:

zafarbisz :p

:obrazic:
byla,zaprawde powiadam ci byla nowina dobra i radosna i powtorze Ci ja tu:
KCM:diabloti:

:roflt: :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
też mi nowina - to wiem już od dawna :diabloti:

Kto Ci powiedzial:mad::mad:To miala byc niespodziewanka:diabloti:

HAAAA!!!A wy nie wiecie a ja wiem!!:eviltong:I moze powiem jak tlumy klikna i prosic beda:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
prooosze prooooszeeeeee :diabloti:

Ty masz manie wielkosci chyba...co z ciebie za tlum:diabloti:Poczekam jeszcze...na modly zbiorowe:evil_lol::evil_lol:

Posted

dobra pogadanka z mundrym strażnikiem , nie jest zła :evil_lol:
się dowiesz , że temu piczbulu się kaganiec zakłada :diabloti:

no mów zołzo gruba :cooldevi:

Posted

Ups..zapomnialam:diabloti::diabloti:
Chcialam sie Wam pochwalic moje kochanienkie CZYMS...nieduzym:oops::loveu:
Pozwole sobie zacytowac sama siebie..( co za skromnosc:evil_lol:)

środa, 29 lipiec 2009, 09:35
Od kilku dni czuje sie dziwnie lekka. Odczulam to juz w poniedzialek,ledwo otwarlam oczy to pomyslalam,ze COS jest inaczej...Potem olsnilo mnie,ze nie wedrowalam po nocy do ubikacji,nastepnie popatrzalam na moje,o dziwo, nie opuchniete nogi a potem spojrzalam na brzuch ...I nagle odkrylam,ze GO mam,ze nawet nie wiem kiedy pojawil sie...A jeszcze wczoraj nie bylo go przeciez...
Zadziwia mnie ta lekka wypuklosc,jej lagodne okragle ksztalty przyciagaja moj wzrok i lapie sie na tym,ze co chwila spogladam w dol...Nagle zaczelam wykonywac gest znany kazdej matce...Glaszcze delikatnie te tak przeciez znajoma mi czesc ciala a jednak tak nowa,tak inna...Siedze z rekami zaplecionymi na delikatnym wybrzuszeniu,dotykam prawie bezustannie jakbym chciala sprawdzic czy jest tam dalej...Odczuwam dziwny spokoj,kiedy klade swoja dlon na brzuchu...Moje to cialo przeciez a nagle takie mi dziwne...Maz moj osobisty tez patrzy...widze jak jego wzrok bladzi po moim ciele i zatrzymuje sie na dluzej w okolicy brzucha. Przez sen czuje jego delikatny dotyk....Dotyka tak jakby robil to pierwszy raz,niesmiale,z czuloscia niesamowita i z taka ....niepewnoscia?Uchylam lekko powieki i widze jego twarz..pelna zdumienia i...szczescia...Klade wtedy swoja dlon na jego dloni i razem w jakis sposob przenikamy TAM...Tam, gdzie Nienarodzony jeszcze a juz tyle dobrego robi,tyle uczuc wywoluje...tyle znakow zapytania.... niepokojow..troski i usmiechow...tyle szczescia...

:oops::oops:

Posted

a czujesz juz ruchy ?
bo to na poczatku jest najdziwniejsze w tym wszystkim i chyba najpiekniejsze ale same poczatki jak jeszcze sie nie wie ze to to, ze to wlasnie nasz malenki czleczek zaczyna poznawac co to ruch, jak delikatnie sprawdza co moze a czego sie nie da , jak puka chcac otrzymac odpowiedz i ja dostaje:lol:
piekny stan i zycze ci byscie korzystali z tej radosci w calej pelni, nie zamartwiajac sie a tylko sie cieszac.

ale nie o tym chcialam pisac , chcialam cie zapytac jak do ciebie sie dostac na te twoja galerie bo ja musze zawsze wejsc na jakias galerie i tamwejsc na ciebie i na twoja galerie w tym na dole to chyba deczko na okraglo co????
jest jakis inny prostszy sposob?

Posted

Tekla64 napisał(a):
a czujesz juz ruchy ?
bo to na poczatku jest najdziwniejsze w tym wszystkim i chyba najpiekniejsze ale same poczatki jak jeszcze sie nie wie ze to to, ze to wlasnie nasz malenki czleczek zaczyna poznawac co to ruch, jak delikatnie sprawdza co moze a czego sie nie da , jak puka chcac otrzymac odpowiedz i ja dostaje:lol:
piekny stan i zycze ci byscie korzystali z tej radosci w calej pelni, nie zamartwiajac sie a tylko sie cieszac.

ale nie o tym chcialam pisac , chcialam cie zapytac jak do ciebie sie dostac na te twoja galerie bo ja musze zawsze wejsc na jakias galerie i tamwejsc na ciebie i na twoja galerie w tym na dole to chyba deczko na okraglo co????
jest jakis inny prostszy sposob?

Co do ruchow to raz poczulam COS...ale czy to bylo TO?:niewiem:Jak sie powtorzy to wtedy sie okaze:lol:

A co do wejscia do mnie.
U gory jest cos takiego jak NARZEDZIA WATKU a tam Subskrypcja tematu,zaznacz te opcje i ..masz mnie:)

Posted

dzieki za podpowiedz
co do ruchow to kazda odczuwa to inaczej i w zasadzie w pierwszej ciazy nie bardzo da sie okreslic czy to juz to czy nie i to jest takie niepowtarzalne,

ja mialam takie smieszne drapanie w dole brzucha od wewnatrz, dalikatne i dlugo niedefiniowalne jakby malutenki paluszek skrobal ostroznie[to se pozniej wyobrazilam] albo delikatne puk puk w nieregularnych odstepach cusik piknego i niezapominalnego,potem sie to robi coraz bardziej wyrazne i regularne i mnie niodmiennie sprawialo wielka radoche nawet jak sie juz mocno rozpychaly i podejrzewam ze uprawialy gimnastyke jesli nie areobik:lol:
piekne przezycia przed toba.przed wami!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...