Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

trzymaj się dziecko , w doopie miej innym :)
dbaj o siebie o okruszka , nie stresuj się bo nie warto !!! zawsze byli są i będą ci co wszystko lepiej wiedzą o wszystkich ..... przerabiałam to miliony razy , nieraz takie historie , że wstyd opowiadać , a włosy się unosiły na głowie ... co potrafią wymyślać.

Teraz naj to Ty i maleństwo :buzi:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i tak trzymaj, najważniejsza teraz jesteś Ty i Okruszek :)
reszta niech się wali :mad:

powiększaj się, powiększaj bo wtedy kobiety najładniej wyglądają :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']I co ja Wam mam powiedziec moje kochane?:loveu:
Ze jestem,ze zyje,ze mam sie srednio dobrze,ze Dili juz sie otrzasnal i bryka,bo pierwsze dwa dni chodzil jak oblakany:evil_lol:
W sumie to duzo mam do opowiedzenia,ale musze to sobie najpierw poukladac w glowie.Dotyczy to co mam do powiedzenia glownie wredoty ludzkiej polaczonej z glupota oraz zapatrzeniem w siebie, w swoja wydumana madrosc i wszystkowiedzenie.Chociaz znajac mnie ostygne i ochlone,ale na razie kiedy z roznych stron dochodza ciekawe historie,dotyczace naszego zycia,to jestem w stanie podwyzszonej gotowosci bojowej:evil_lol:Z drugiej strony madrzy ludzie otaczajacy mnie mowia,ze glupiemu trzeba odpuscic i ze kazdy kij ma dwa konce i w koncu ktoryms koncem sie oberwie,ale jesli za jeden koniec bede trzymac ja to bede miala wieksza pewnosc ze strzal bedzie celny:evil_lol:
Na razie mysle tylko i wylacznie o mojej rodzinie,o Okruszku,i na jego zdrowiu i szczesciu najbardziej mi zalezy.Dla niego jestem w stanie zrobic prawie wszystko.
Pisalam,ze mam sie srednio dobrze,bo puchne i mam okropne bole glowy.Moja el dochtorka chce mnie wyslac do szpitala,ale na razie sie nie daje.Staram sie jak najwiecej lezec z kopytami do gory,staram sie robic nic i mam nadzieje,ze za tydzien na wizycie kontrolnej okaze sie,ze wszystko jest w porzadku.[/quote]Odpoczywaj i duuuuuużo spij:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]I jakos tak glupio mi sie zrobilo,kiedy na widok pajaka zaczelam wrzeszczec i krzyczec do B. zeby go zabil...A sasiadka- starsza pani,spojrzala na mnie z lagodnym usmiechem i powiedziala spokojnie,ze pajakow sie nie zabija....Moja twarz zmienila sie w jeden wielki znak zapytania...Wyjasnila mi wiec,ze w Niemczech wierzy sie,ze pajaki to dusze naszych zmarlych bliskich.....W wiele rzeczy moge uwierzyc,ale nie sadze zeby dusza np.mojej babci chciala byc pajakiem!!Ale jakos dziwnie mi sie zrobilo,B. spojrzal na pajaka i odechcialo mu sie popelniac mordu a ja prosilam w duchu zeby nastepnym razem,jesli jakas dusza zechce mnie nawiedzac,to niech ubierze stroj kota.Przyjme i nawet nakarmie i napoje....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=2][/SIZE][/B]

[/FONT]

Posted

Chcialam zrobic zdjecia,naprawde....ale bateria se umarla....musze naladownac:roll:I uczynie to jak bum cyk dzisiaj!

Posted

[quote name='agbar']Chcialam zrobic zdjecia,naprawde....ale bateria se umarla....musze naladownac:roll:I uczynie to jak bum cyk dzisiaj![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak bywa ....różne rzeczy umierają to i baterii się może przytrafić [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar'][FONT=Comic Sans MS]...a ja prosilam w duchu zeby nastepnym razem,jesli jakas dusza zechce mnie nawiedzac,to niech ubierze stroj kota.Przyjme i nawet nakarmie i napoje....[/FONT][/quote]

nie znasz dnia ani godziny.... :diabloti:

Posted

[quote name='agbar'][FONT=Comic Sans MS]I jakos tak glupio mi sie zrobilo,kiedy na widok pajaka zaczelam wrzeszczec i krzyczec do B. zeby go zabil...A sasiadka- starsza pani,spojrzala na mnie z lagodnym usmiechem i powiedziala spokojnie,ze pajakow sie nie zabija....Moja twarz zmienila sie w jeden wielki znak zapytania...Wyjasnila mi wiec,ze w Niemczech wierzy sie,ze pajaki to dusze naszych zmarlych bliskich.....W wiele rzeczy moge uwierzyc,ale nie sadze zeby dusza np.mojej babci chciala byc pajakiem!!Ale jakos dziwnie mi sie zrobilo,B. spojrzal na pajaka i odechcialo mu sie popelniac mordu a ja prosilam w duchu zeby nastepnym razem,jesli jakas dusza zechce mnie nawiedzac,to niech ubierze stroj kota.Przyjme i nawet nakarmie i napoje....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT][/quote]

[FONT=Arial]no Waszka ...do dzieła ...będzie na kogo/co zwalić :diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dusza bliskich?
o mój boże :crazyeye: ile ja bliskich mi dusz zabiłam :placz:
jestem wstrętna, pewnie moja dusza jest już przeklęta tak jak i ja sama :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar'][FONT=Comic Sans MS]I jakos tak glupio mi sie zrobilo,kiedy na widok pajaka zaczelam wrzeszczec i krzyczec do B. zeby go zabil...A sasiadka- starsza pani,spojrzala na mnie z lagodnym usmiechem i powiedziala spokojnie,ze pajakow sie nie zabija....Moja twarz zmienila sie w jeden wielki znak zapytania...Wyjasnila mi wiec,ze w Niemczech wierzy sie,ze pajaki to dusze naszych zmarlych bliskich.....W wiele rzeczy moge uwierzyc,ale nie sadze zeby dusza np.mojej babci chciala byc pajakiem!!Ale jakos dziwnie mi sie zrobilo,B. spojrzal na pajaka i odechcialo mu sie popelniac mordu a ja prosilam w duchu zeby nastepnym razem,jesli jakas dusza zechce mnie nawiedzac,to niech ubierze stroj kota.Przyjme i nawet nakarmie i napoje....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Będę się smażyc w piekle:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ufff wlazlam....akurat jak mialam czas i chec ma dogo to nastapil bunt...:diabloti:

Co to ja mialam?Aha..o zdjeciach zapomnijcie,polazlam pstrykac bez karty w aparcie:roll:
Co to jeszcze mialam?Aha,ze glupota ludzka nie ma granic...
I jeszcze Wam powiem,ze Dili nie lapie kleszczy za to ja i owszem..chyba sie tym jego srodkiem nasmaruje,bo te dla ludzi nie dzialaja na mnie:evil_lol:
I jeszcze Wam powiem,ze z powodu zametu ostatnich tygodni,szczegolnie przez pobyt w szpitalu zapomnielismy zaszczepic psa na wirusowki:shake:
A dzis bylam na zabiegu amniopunkcji i leze sobie i nic nie robie,i tak do srody...
Wiec chyba skorzystam z okazji i ponadrabiam sobie:)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Leż i pachnij .... a cykać foty możesz teraz z łóżka na leżąco ....tylko wsadź kartę :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Leż i pachnij .... a cykać foty możesz teraz z łóżka na leżąco ....tylko wsadź kartę :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Leze i pachne...a ty nie wymyslaj:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Leze i pachne...a ty nie wymyslaj:eviltong::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie wymyślam:roll: .... mogesz se np robić MAKRO dużego palucha prawej stopy :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie wymyślam:roll: .... mogesz se np robić MAKRO dużego palucha prawej stopy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

buhahhaha:evil_lol:
moge tez sie pozbierac i wykonac komus trepanacje czaszki i udokumentowac to....ale problem jest jeden..nie sce mnie siem:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']buhahhaha:evil_lol:
moge tez sie pozbierac i wykonac komus trepanacje czaszki i udokumentowac to....ale problem jest jeden..nie sce mnie siem:evil_lol:[/quote]
jaka Ty leniwa jesteś :shake: po kim Ty to masz :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']buhahhaha:evil_lol:
moge tez sie pozbierac i wykonac komus trepanacje czaszki i udokumentowac to....ale problem jest jeden..nie sce mnie siem:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wiedziałam że ciem len ogarnął :p

fafle mu wyprasuj :razz::razz:...osusz ...bo grzyba ;) złapie :diabloti::eviltong:i zaś bedzie na Ciebie :diabloti:
[url]http://images46.fotosik.pl/166/449af9c01b9a36f2.jpg[/url]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']jaka Ty leniwa jesteś :shake: po kim Ty to masz :hmmmm: :evil_lol:[/quote]

zupelnie nie wiem:niewiem:....mamusiu:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wiedziałam że ciem len ogarnął :p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]fafle mu wyprasuj :razz::razz:...osusz ...bo grzyba ;) złapie :diabloti::eviltong:i zaś bedzie na Ciebie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images46.fotosik.pl/166/449af9c01b9a36f2.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jasna cholera i ty Brutusie??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A jesli juz o grzybach mowa....sa,moi panstwo sa...tylko jak mi przez to lezenie je rozkradna to sie wsciekne:evil_lol:Jakie piekne prawdziwki zesmy wczoraj przyniesli z lasu...achhhhh:loveu:a jaka smaczna byla jajecznica z grzybami..pachnaca lasem...mmmmm

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:zaś wyjeżdżasz z TĄ jajecznią :roll:....a mnie tu ślina cieknie ,jak se mieszkanie zagrzybie od wilgoci to będzie TWOJA wina :diabloti:

Kurde ....grzybki ...mniammmmmmmmmmmmm:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...