Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']

Bardzo sie ciesze ,ze pozwalasz sobie na durne komentarze o mnie:roll::evil_lol:

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

nie o tobie goopia ino tak ogólnie do mnie pasi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa wyro ..... mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..... i też od razu tam zobaczyłam.... kajdanki, pejcze... latexy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie o tobie goopia ino tak ogólnie do mnie pasi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa wyro ..... mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..... i też od razu tam zobaczyłam.... kajdanki, pejcze... latexy :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja nie wiem o czym mowa...ja dziewica:diabloti:

[quote name='lolka75']w ratanie? to sie Dilski ucieszy:diabloti:...ratan tak bosko trzeszczy w psiej paszczece:multi::multi::loveu:[/quote]
Rattan w doma,pies w budzie:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Ja nie wiem o czym mowa...ja dziewica:diabloti:

:roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] Orleańska ma się rozumieć [/B][/COLOR][/FONT]

Rattan w doma,pies w budzie:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i na łańcuchu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]

A siedne se a co :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']
To drugie bylo z takimi wlasnie rzezbieniami,ale wyobrazilam sobie jak chce wieczorem poczytac i opieram glowke na tych rzezbieniach...na tych zakretasach,listeczkach i innych ciulstwach i az mnie zabolalo.A to tak cicho siedzialo,troche drozsze bylo ale jakos tak..przemowilo od razu do mnie:evil_lol:[/quote]

do mnie tez przemawia :evil_lol:

[quote name='agbar']Zbereznice:diabloti:
w zestawie byl lancuch,bede psa przypinac jak bedzie niedobry:evil_lol:
[/quote]

uhm psaa :evillaug:

Posted

Dzien dobry bardzo:grins:
Krotko i na temat: Przeprowadzamy sie..:diabloti:Tak,znow...rok bez przeprowadzki rokiem straconym:roll:Dzieje sie jak glupie.
Jak wroce to bede:evil_lol:
Cmokam w paszcze,ryje,mordy i buzie:evil_lol::loveu:

Posted

Przede wszystkim w o wiele ladniejsze ,jasne,suche i cieple miejsce.I najwazniejsze bez grzyba!!!
Rowniez male miasteczko,wieksze nieco od tego gdzie teraz mieszkamy.Domek bez ogrodka ale z duzym podworkiem,a za domem az po niebo wszystko nasze:evil_lol:Sady,laki,pola las...jest ladnie,cicho,bardzo przyjazni sasiedzi i przemila pani sklepikarka,ktora juz odklada dla Dilusia resztki kielbas:roll:zaoszczedze na zywieniu:evil_lol:
Bedziemy tam mieli sporo miejsca dla siebie:)Kuchnia polaczona z salonem i jadalnia,pokoj goscinny,sypialnia,biuro i pokoik dla Okruszka i male pomieszczenie na ''bylecosie''a takze duza lazienka i przedpokoj i przeogromny strych.Pewnie byscie chcialy foty,ale to dopiero jak sie urzadzimy.
Wlasnie z tesciowa pakujemy rzeczy,wiec znikam.

Posted

[quote name='agbar']Przede wszystkim w o wiele ladniejsze ,jasne,suche i cieple miejsce.I najwazniejsze bez grzyba!!!
Rowniez male miasteczko,wieksze nieco od tego gdzie teraz mieszkamy.Domek bez ogrodka ale z duzym podworkiem,a za domem az po niebo wszystko nasze:evil_lol:Sady,laki,pola las...jest ladnie,cicho,bardzo przyjazni sasiedzi i przemila pani sklepikarka,ktora juz odklada dla Dilusia resztki kielbas:roll:zaoszczedze na zywieniu:evil_lol:
Bedziemy tam mieli sporo miejsca dla siebie:)Kuchnia polaczona z salonem i jadalnia,pokoj goscinny,sypialnia,biuro i pokoik dla Okruszka i male pomieszczenie na ''bylecosie''a takze duza lazienka i przedpokoj i przeogromny strych.Pewnie byscie chcialy foty,ale to dopiero jak sie urzadzimy.
Wlasnie z tesciowa pakujemy rzeczy,wiec znikam.[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tej to dobrze, jak liczę dobrze to za mojej kadencji to już 3 przeprowadzka....ale ja sie nie mogę wynieść z tych moich ciasnych 40 m......buuuuuuuuuuuuuu:placz:

P.S. Ino mi nie dzwigaj:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']no chcielibymy fotki chcielibymy :lol: :loveu:[/quote]

chcieli by my chcieli , szczególnie podwórka które nie jest ogródkiem :diabloti:
Ty i tak nie będziesz miala czasu by grzebać w ziemi , bo w pieluchach będziesz grzebać , a Dili będzie miał gdzie biegać :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']chcieli by my chcieli , szczególnie podwórka które nie jest ogródkiem :diabloti:
Ty i tak nie będziesz miala czasu by grzebać w ziemi , bo w pieluchach będziesz grzebać , a Dili będzie miał gdzie biegać :multi: :multi:[/QUOTE]

dobrze Vectra mowi:evil_lol::multi:
zadne kffiatuszki tylko normalne podworko:multi:
sama na takie cus poluje;)

Posted

[quote name='Vectra']chcieli by my chcieli , szczególnie podwórka które nie jest ogródkiem :diabloti:
[/quote]

też mnie to zastanowiło, ale nie chciałam się czepiać:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']też mnie to zastanowiło, ale nie chciałam się czepiać:diabloti:[/quote]

a z Tobą gorzej coś ? :hmmmm: wiejskie powietrze Ci służy widać :evil_lol: że tak spokorniała :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']też mnie to zastanowiło, ale nie chciałam się czepiać:diabloti:[/QUOTE]

podworko ktore nie jest ogrodkiem Wasiu to takie gdzie nie rosna roznego rodzaju chabezie (habezie?) tylko sa plytki, albo nawet trawnik. Ale nie durne kffiatki i inne krzewy. Ja jako, ze nienawidze mieszania w glebie bo mie za pazury wlazi i sie mie ciarki robia, to marze o takim podworku
to takie cus:p

[URL=http://img17.imageshack.us/i/512groot.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6266/512groot.jpg[/IMG][/URL]

raju.... ale zrobilam Wasi wyklad:shake:.... ale jestem dziecko nauczycielskie to dlatego przemadrzale:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a z Tobą gorzej coś ? :hmmmm: wiejskie powietrze Ci służy widać :evil_lol: że tak spokorniała :loveu: :diabloti:[/quote]

to ta naukowa atmosfera wokół tak działa :diabloti:

[quote name='lolka75']podworko ktore nie jest ogrodkiem Wasiu to takie gdzie nie rosna roznego rodzaju chabezie (habezie?) tylko sa plytki, albo nawet trawnik. Ale nie durne kffiatki i inne krzewy. Ja jako, ze nienawidze mieszania w glebie bo mie za pazury wlazi i sie mie ciarki robia, to marze o takim podworku

raju.... ale zrobilam Wasi wyklad:shake:.... ale jestem dziecko nauczycielskie to dlatego przemadrzale:diabloti:[/quote]

ooo to ja też nie mam domu z ogrodem ja mam dom z plażą :placz: :evil_lol: i plażę w domu, plażę na łóżkach, na fotelach, wszędzie mam plażę - też bym chciała mieć domek z podwórkiem :lol:

nie przejmuj sie wykładem - jako dziecko nauczycielki i wykładowcy przywykłam wpuszczać wykłady jednym i wypuszczać drugim uchem :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']to ta naukowa atmosfera wokół tak działa :diabloti:

ooo to ja też nie mam domu z ogrodem ja mam dom z plażą :placz: :evil_lol: i plażę w domu, plażę na łóżkach, na fotelach, wszędzie mam plażę - też bym chciała mieć domek z podwórkiem :lol:

nie przejmuj sie wykładem - jako dziecko nauczycielki i wykładowcy przywykłam wpuszczać wykłady jednym i wypuszczać drugim uchem :roflt:[/QUOTE]

no wiesz:obrazic:
:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Przede wszystkim w o wiele ladniejsze ,jasne,suche i cieple miejsce.I najwazniejsze bez grzyba!!!
Wlasnie z tesciowa pakujemy rzeczy,wiec znikam.[/quote]
Sie powodzi:roll::roll::roll:

i prawidłowo;)

Posted

[quote name='malawaszka']to ta naukowa atmosfera wokół tak działa :diabloti:

nie przejmuj sie wykładem - jako dziecko nauczycielki i wykładowcy przywykłam wpuszczać wykłady jednym i wypuszczać drugim uchem :roflt:[/quote]
ja to przynajmniej mam pustynię :eviltong: :evil_lol:

Posted

I co ja Wam mam powiedziec moje kochane?:loveu:
Ze jestem,ze zyje,ze mam sie srednio dobrze,ze Dili juz sie otrzasnal i bryka,bo pierwsze dwa dni chodzil jak oblakany:evil_lol:
W sumie to duzo mam do opowiedzenia,ale musze to sobie najpierw poukladac w glowie.Dotyczy to co mam do powiedzenia glownie wredoty ludzkiej polaczonej z glupota oraz zapatrzeniem w siebie, w swoja wydumana madrosc i wszystkowiedzenie.Chociaz znajac mnie ostygne i ochlone,ale na razie kiedy z roznych stron dochodza ciekawe historie,dotyczace naszego zycia,to jestem w stanie podwyzszonej gotowosci bojowej:evil_lol:Z drugiej strony madrzy ludzie otaczajacy mnie mowia,ze glupiemu trzeba odpuscic i ze kazdy kij ma dwa konce i w koncu ktoryms koncem sie oberwie,ale jesli za jeden koniec bede trzymac ja to bede miala wieksza pewnosc ze strzal bedzie celny:evil_lol:
Na razie mysle tylko i wylacznie o mojej rodzinie,o Okruszku,i na jego zdrowiu i szczesciu najbardziej mi zalezy.Dla niego jestem w stanie zrobic prawie wszystko.
Pisalam,ze mam sie srednio dobrze,bo puchne i mam okropne bole glowy.Moja el dochtorka chce mnie wyslac do szpitala,ale na razie sie nie daje.Staram sie jak najwiecej lezec z kopytami do gory,staram sie robic nic i mam nadzieje,ze za tydzien na wizycie kontrolnej okaze sie,ze wszystko jest w porzadku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...