Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dupa nie wiosna:angryy:Ktora mi pozazdroscila nooo??:mad:Od rana sypie jak wsciekle,pies odmawia wyjscia na spacer..ja tez odmawiam...bede strajkowac...

Posted

[quote name='agbar']Dupa nie wiosna:angryy:Ktora mi pozazdroscila nooo??:mad:Od rana sypie jak wsciekle,pies odmawia wyjscia na spacer..ja tez odmawiam...bede strajkowac...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy sie jest sprawiedliwość na tym swiecie:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy sie jest sprawiedliwość na tym swiecie:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:roflt: :roflt:

Posted

Wiosna na calego:)Objawia sie to miedzy innymi moim wczesnym wstawaniem:p
Przeprowadzilam sie do ogrodka,gdzie co nieco grzebie w ziemi a bardziej nieco bujam sie na hustawce,popijam kawke ,czytam i wchlaniam promienie slonca.
Sciskam Was mocno:loveu:

Posted

[quote name='agbar']Wiosna na calego:)Objawia sie to miedzy innymi moim wczesnym wstawaniem:p
Przeprowadzilam sie do ogrodka,gdzie co nieco grzebie w ziemi a bardziej nieco bujam sie na hustawce,popijam kawke ,czytam i wchlaniam promienie slonca.
Sciskam Was mocno:loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkim ,ktorzy o nas pamietaja zyczymy Wesolego Zajaca:lol:

Zmeczona jestem psychicznie....zle wiadomosci sie obudzily i atakuja....
Tak wiec nawet nie bardzo nosze w sobie te swiateczna atmosfere...Nosze w sobie strach o moja mame....We wtorek w trybie pilnym musi powtorzyc mammografie...MUSI...tak powiedziala pani z centrum onkologii kiedy zadzwonila w piatek.....
Trzymam sie kurczowo mysli,ze zdjecie zle wyszlo,zle wyszlo,zle wyszlo..powtarzam jak mantre. Inaczej byc nie moze przeciez?....

A zdobrych wiesci to tyle,ze zajaczek mnie chcial pocieszyc i przyniosl w prezencie dwa obiektywy nowe....
Dili ma sie dobrze,choc znowu utyka ale to moze przez szalenstwa z Tina...
znikam cicho ale wroce...mam nadzieje ,ze z okrzykiem radosci...

Posted

[FONT=Arial]porządne usg połową sukcesu ....poniżej masz wykaz ile placówek robiących mammografię robiły ją źle i sprzętem do doopy .... zresztą moją mamę też straszyli w zeszłym roku rakiem :roll: tyle że my już na zimno podchodzimy do rewelacji lekarskich ...
[url=http://www.emetro.pl/emetro/1,85651,6158091,Tu_nie_rob_badan_mammograficznych.html]Tu nie rób badań mammograficznych[/url]

ciekawe czy będą nowe foty prezentami [/FONT]

A teraz zagryzam sernik i zapijam kawą :grins:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]porządne usg połową sukcesu ....poniżej masz wykaz ile placówek robiących mammografię robiły ją źle i sprzętem do doopy .... zresztą moją mamę też straszyli w zeszłym roku rakiem :roll: tyle że my już na zimno podchodzimy do rewelacji lekarskich ... [/FONT]
[FONT=Arial][URL="http://www.emetro.pl/emetro/1,85651,6158091,Tu_nie_rob_badan_mammograficznych.html"]Tu nie rób badań mammograficznych[/URL][/FONT]

[FONT=Arial]ciekawe czy będą nowe foty prezentami [/FONT]

A teraz zagryzam sernik i zapijam kawą :grins:[/quote]

Alunia dzieki, z drzeniem szukalam na liscie ale nie znalazlam...mama robila mammografie w centrum onkologii w Gliwicach...ale przeciez tam tez moga sie pomylic prawda??????

Sernik tez jadlam...bez rodzynow naturalnie:)

Posted

[quote name='agbar']Alunia dzieki, z drzeniem szukalam na liscie ale nie znalazlam...mama robila mammografie w centrum onkologii w Gliwicach...ale przeciez tam tez moga sie pomylic prawda??????

Sernik tez jadlam...bez rodzynow naturalnie:)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mogą się mylić i tak będzie ;) mojej mamie raka zrobili z włókniaczka który pozostał po dokarmianiu dziecków pierwsiom własnom ;)... będzie oki [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
my jedlim i z rodzynkami i bez :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć Agusia :calus:
Na pewno się pomylili :kciuki: Pomyłki się zdarzają nawet najlepszym.
Wszystko będzie dobrze, a Twoja mama będzie zdrowa. Trzymam za Was kciuki i przesyłam buziaki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :calus:

Posted

Aga bądź dobrej myśli !!!! Mojej mamie też zrobili złe zdjęcie i to w Centrum Onkologii , wypasionej klinice .... gdzie wszyscy super chwalili....
Powtórzono zdjecia dwukrotnie ... okazało się , że pierwsze było błędne ... ale wiem , niepewność i strach jest ....
Trzymaj się mocno , bedzie dobrze :buzi:

Posted

[quote name='malawaszka']

a zaraz potem na fotki prezentami :cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
myślisz że nam pokaże :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dziekuje Wam za slowa pociechy:)Mama ma jutro wizyte,zaciskam kciuki i staram sie nie myslec o tym.
Zaraz zrzuce foty:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...