jonQuilla Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]słońce mnie tak oślepiło że nic nie zauważyłam po za nim :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dupa nie wiosna:angryy:Ktora mi pozazdroscila nooo??:mad:Od rana sypie jak wsciekle,pies odmawia wyjscia na spacer..ja tez odmawiam...bede strajkowac...
jonQuilla Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]u mnie zima :roll::roll: w nocy spadło dużo śniegu a teraz topnieje :placz:[/B] [/FONT][/COLOR]
apple Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='agbar']Dupa nie wiosna:angryy:Ktora mi pozazdroscila nooo??:mad:Od rana sypie jak wsciekle,pies odmawia wyjscia na spacer..ja tez odmawiam...bede strajkowac...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy sie jest sprawiedliwość na tym swiecie:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy sie jest sprawiedliwość na tym swiecie:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt: :roflt:
Selket Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć Agniesiu :loveu: Widziałam pięknego psa:loveu:
Shoko. Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [url]http://images44.fotosik.pl/90/6b4e4f5c63927311.jpg[/url] piękne ujęcie :loveu:.
agbar Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Wiosna na calego:)Objawia sie to miedzy innymi moim wczesnym wstawaniem:p Przeprowadzilam sie do ogrodka,gdzie co nieco grzebie w ziemi a bardziej nieco bujam sie na hustawce,popijam kawke ,czytam i wchlaniam promienie slonca. Sciskam Was mocno:loveu:
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-)
Medorowa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='agbar']Wiosna na calego:)Objawia sie to miedzy innymi moim wczesnym wstawaniem:p Przeprowadzilam sie do ogrodka,gdzie co nieco grzebie w ziemi a bardziej nieco bujam sie na hustawce,popijam kawke ,czytam i wchlaniam promienie slonca. Sciskam Was mocno:loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Wszystkim ,ktorzy o nas pamietaja zyczymy Wesolego Zajaca:lol: Zmeczona jestem psychicznie....zle wiadomosci sie obudzily i atakuja.... Tak wiec nawet nie bardzo nosze w sobie te swiateczna atmosfere...Nosze w sobie strach o moja mame....We wtorek w trybie pilnym musi powtorzyc mammografie...MUSI...tak powiedziala pani z centrum onkologii kiedy zadzwonila w piatek..... Trzymam sie kurczowo mysli,ze zdjecie zle wyszlo,zle wyszlo,zle wyszlo..powtarzam jak mantre. Inaczej byc nie moze przeciez?.... A zdobrych wiesci to tyle,ze zajaczek mnie chcial pocieszyc i przyniosl w prezencie dwa obiektywy nowe.... Dili ma sie dobrze,choc znowu utyka ale to moze przez szalenstwa z Tina... znikam cicho ale wroce...mam nadzieje ,ze z okrzykiem radosci...
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [FONT=Arial]porządne usg połową sukcesu ....poniżej masz wykaz ile placówek robiących mammografię robiły ją źle i sprzętem do doopy .... zresztą moją mamę też straszyli w zeszłym roku rakiem :roll: tyle że my już na zimno podchodzimy do rewelacji lekarskich ... [url=http://www.emetro.pl/emetro/1,85651,6158091,Tu_nie_rob_badan_mammograficznych.html]Tu nie rób badań mammograficznych[/url] ciekawe czy będą nowe foty prezentami [/FONT] A teraz zagryzam sernik i zapijam kawą :grins:
agbar Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]porządne usg połową sukcesu ....poniżej masz wykaz ile placówek robiących mammografię robiły ją źle i sprzętem do doopy .... zresztą moją mamę też straszyli w zeszłym roku rakiem :roll: tyle że my już na zimno podchodzimy do rewelacji lekarskich ... [/FONT] [FONT=Arial][URL="http://www.emetro.pl/emetro/1,85651,6158091,Tu_nie_rob_badan_mammograficznych.html"]Tu nie rób badań mammograficznych[/URL][/FONT] [FONT=Arial]ciekawe czy będą nowe foty prezentami [/FONT] A teraz zagryzam sernik i zapijam kawą :grins:[/quote] Alunia dzieki, z drzeniem szukalam na liscie ale nie znalazlam...mama robila mammografie w centrum onkologii w Gliwicach...ale przeciez tam tez moga sie pomylic prawda?????? Sernik tez jadlam...bez rodzynow naturalnie:)
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='agbar']Alunia dzieki, z drzeniem szukalam na liscie ale nie znalazlam...mama robila mammografie w centrum onkologii w Gliwicach...ale przeciez tam tez moga sie pomylic prawda?????? Sernik tez jadlam...bez rodzynow naturalnie:)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mogą się mylić i tak będzie ;) mojej mamie raka zrobili z włókniaczka który pozostał po dokarmianiu dziecków pierwsiom własnom ;)... będzie oki [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] my jedlim i z rodzynkami i bez :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Selket Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cześć Agusia :calus: Na pewno się pomylili :kciuki: Pomyłki się zdarzają nawet najlepszym. Wszystko będzie dobrze, a Twoja mama będzie zdrowa. Trzymam za Was kciuki i przesyłam buziaki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :calus:
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Aga bądź dobrej myśli !!!! Mojej mamie też zrobili złe zdjęcie i to w Centrum Onkologii , wypasionej klinice .... gdzie wszyscy super chwalili.... Powtórzono zdjecia dwukrotnie ... okazało się , że pierwsze było błędne ... ale wiem , niepewność i strach jest .... Trzymaj się mocno , bedzie dobrze :buzi:
malawaszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 czekamy na dobre wieści :calus: a zaraz potem na fotki prezentami :cool1:
Alicja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='malawaszka'] a zaraz potem na fotki prezentami :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] myślisz że nam pokaże :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dziekuje Wam za slowa pociechy:)Mama ma jutro wizyte,zaciskam kciuki i staram sie nie myslec o tym. Zaraz zrzuce foty:eviltong:
Recommended Posts