jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja jakie wy do diaska macie grzechy :-o:-o ja tam nie mam... napewno nie takie jak pany xiedzy- mafia w czarnych habitach ... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a mnie czeka komunia chrześniaka w maju.... :mdleje: .. no nic.... jako że w kościele mogłabym zejść na zawał ... mój chrześniak bedzie musiał podążać po swoje pierwsze ciało chrystusa bez chrzestnej :diabloti: wynagrodze mu to.... kasą:roll::placz: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zawsze możesz postać przed kościołem ;)
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...a Ty co jeszcze robisz te liste :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...a Ty co jeszcze robisz te liste :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nieee,teraz ja powoli uskuteczniam:evil_lol: a zaraz jadziemy sobie na jarmarka swiatecznego..tylko poczekam az sie nieco sciemni bo wtedy jest tak nastrojowo:loveu:
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='agbar']nieee,teraz ja powoli uskuteczniam:evil_lol: a zaraz jadziemy sobie na jarmarka swiatecznego..tylko poczekam az sie nieco sciemni bo wtedy jest tak nastrojowo:loveu:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:razz::razz:a czy z Jarmarku będą fotaski ;)[/COLOR][/FONT][/B]
malawaszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Vectra'] PS ja sobie sama podpisałam :evil_lol:[/quote] hahaha ja sobie sama podpisywałam jak byłam na chrzcinach pierwszej chrześnicy, potem jak byłam świadkiem na ślubie mojej siostry a potem jak byłam chrzestną Oliwii :evil_lol:
agbar Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:a czy z Jarmarku będą fotaski ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie ma....co by to byly za foty po tylu grzancach:evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha ja sobie sama podpisywałam jak byłam na chrzcinach pierwszej chrześnicy, potem jak byłam świadkiem na ślubie mojej siostry a potem jak byłam chrzestną Oliwii :evil_lol:[/quote] bezboznice:shake::diabloti:
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No to chociaż Dealusia nam pokaż, jak już jarmarku się nie dało...
agbar Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']No to chociaż Dealusia nam pokaż, jak już jarmarku się nie dało...[/quote] yyyyyyy.......Se przyjedzcie i se zobaczcie:grins: Kutfa w sobote przywiezli nam olej opalowy,B.mowi ze mam schizy jakies bo ciagle go czuje, tego oleja znaczy....Drzwi i okna otwieram na osciez,pan maz ryczy ze mam zamykac bo zimno ,ja rycze ze smierdzi olejem, a jak ja rycze to pies szczeka,a jak pies szczeka to sasiadka dzwoni czy cos sie stalo bo on normalnie malo szczeka,jak pies szczeka to B poglasnia telewizor,jak telewizor ryczy to ja sie wsciekam,ze za glosno.....sodomia i gomoria jakas normalnie..a olej sobie smierdzi....
Vectra Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha ja sobie sama podpisywałam jak byłam na chrzcinach pierwszej chrześnicy, potem jak byłam świadkiem na ślubie mojej siostry a potem jak byłam chrzestną Oliwii :evil_lol:[/quote] uffffffff :diabloti: co mi kupiłaś na jarmarku :razz: dziecko :loveu: :diabloti:
Alicja Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sces klamerke :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='agbar']yyyyyyy.......Se przyjedzcie i se zobaczcie:grins: Kutfa w sobote przywiezli nam olej opalowy,B.mowi ze mam schizy jakies bo ciagle go czuje, tego oleja znaczy....Drzwi i okna otwieram na osciez,pan maz ryczy ze mam zamykac bo zimno ,ja rycze ze smierdzi olejem, a jak ja rycze to pies szczeka,a jak pies szczeka to sasiadka dzwoni czy cos sie stalo bo on normalnie malo szczeka,jak pies szczeka to B poglasnia telewizor,jak telewizor ryczy to ja sie wsciekam,ze za glosno.....sodomia i gomoria jakas normalnie..a olej sobie smierdzi....[/quote] to sie nazywa wloska rodzina:evil_lol: czesc Aguniu :loveu::multi: olej pani ten olej:diabloti:
agbar Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Vectra']uffffffff :diabloti: co mi kupiłaś na jarmarku :razz: dziecko :loveu: :diabloti:[/quote] Grzanca ci kupilam.....:grins:..ale wypilam bo bylby wychlodl...za twoje zdrowie naturalnie:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]sces klamerke :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] sce spokoju.......teraz mi sciane skuwaja,skluwaja,skowaja,sklowaja...( kutfa sie pisze skuwaja:-o)dziaba mi ja zeby sie nieco rozpadla:evil_lol:i tynkowac beda i bede miala taka gola sciane we wzorki.....
Alicja Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka te oklupaną ścianę :razz::razz:...i dalej czekam na ten kaff:mad:[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='agbar']yyyyyyy.......Se przyjedzcie i se zobaczcie:grins: Kutfa w sobote przywiezli nam olej opalowy,B.mowi ze mam schizy jakies bo ciagle go czuje, tego oleja znaczy....Drzwi i okna otwieram na osciez,pan maz ryczy ze mam zamykac bo zimno ,ja rycze ze smierdzi olejem, a jak ja rycze to pies szczeka,a jak pies szczeka to sasiadka dzwoni czy cos sie stalo bo on normalnie malo szczeka,jak pies szczeka to B poglasnia telewizor,jak telewizor ryczy to ja sie wsciekam,ze za glosno.....sodomia i gomoria jakas normalnie..a olej sobie smierdzi....[/quote] A u nas w biurze od tygodnia śmierdzi, jakby ktoś zostawił za długo wór ze śmieciami, albo padliną może, i nie możemy znaleźć źródła, dziś rano kupiłam odświeżacz powietrza, może przytłumi nieco smrodek, a jak nie, to mieszankę wybuchową stworzymy ;)
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hej:loveu::multi:..................:roll:.............idę bo coś tu olejem zalatuje:cool1: :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstawaj [IMG]http://yelims.free.fr/Noel38.gif[/IMG]choine cza ubrać [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://yelims.free.fr/Noel51.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Widzialam ze o mnie zapomnicie.....:diabloti: a tera patrzcie: ą ć ż ź ń ó ę :evil_lol::evil_lol: noooo kto zgadnie gdzie jestem???:diabloti: Info dla Alicji i Chlorkowej - Licze na spotkanie po swietach:loveu:zdzwonimy sie....
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='agbar']Widzialam ze o mnie zapomnicie.....:diabloti: a tera patrzcie: ą ć ż ź ń ó ę :evil_lol::evil_lol: noooo kto zgadnie gdzie jestem???:diabloti: Info dla Alicji i Chlorkowej - Licze na spotkanie po swietach:loveu:zdzwonimy sie....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mad::mad::mad:kto zapomniał ...no kto pytam :mad: Czekamy na fona :multi::loveu::multi: a jesteś już w Polandzie ;) [/B][/COLOR][/FONT]
teqquila Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [URL="http://img301.imageshack.us/img301/2236/beztytuu4pb6.jpg"]http://img301.imageshack.us/img301/2236/beztytuu4pb6.jpg[/URL]
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Nasze zygzaczki sugerują, że masz przed sobą polską klawiaturę ;)
agbar Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Czesc ludzie:grins: Brzuch mi wypchlo:evil_lol:i lenia mam:roll: i wlasnie malo co bylabym se telefon wyprala:roll:ale na szczescie Alunia dzwonila i zastanowilo mnie skad dochodzi dzwiek i dlaczego z okolic lazienki a konkretnie pralki:evil_lol: Z wiesci psich to tyle nowego ze w drugi dzien swiat Dilski rozwalil lape w lesie( podobnie jak dwa lata temu) na resztkach telewizora:angryy:...niedlugo to bedzie nasza tradycja swiateczna:cool1: To ja sobie ide...wesolego po swietach:roll:
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='agbar']Czesc ludzie:grins: Brzuch mi wypchlo:evil_lol:i lenia mam:roll: i wlasnie malo co bylabym se telefon wyprala:roll:ale na szczescie Alunia dzwonila i zastanowilo mnie skad dochodzi dzwiek i dlaczego z okolic lazienki a konkretnie pralki:evil_lol: Z wiesci psich to tyle nowego ze w drugi dzien swiat Dilski rozwalil lape w lesie( podobnie jak dwa lata temu) na resztkach telewizora:angryy:...niedlugo to bedzie nasza tradycja swiateczna:cool1: To ja sobie ide...wesolego po swietach:roll:[/quote] Cóż też te psy ciągle wyprawiają... Vadir rozciął dolną powiekę na kolcu z kolczatki kolegi, pół centymetra i byłoby po oku ....
Recommended Posts