Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja jakie wy do diaska macie grzechy :-o:-o ja tam nie mam... napewno nie takie jak pany xiedzy- mafia w czarnych habitach ... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a mnie czeka komunia chrześniaka w maju.... :mdleje: .. no nic.... jako że w kościele mogłabym zejść na zawał ... mój chrześniak bedzie musiał podążać po swoje pierwsze ciało chrystusa bez chrzestnej :diabloti: wynagrodze mu to.... kasą:roll::placz: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Zawsze możesz postać przed kościołem ;)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...a Ty co jeszcze robisz te liste :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nieee,teraz ja powoli uskuteczniam:evil_lol: a zaraz jadziemy sobie na jarmarka swiatecznego..tylko poczekam az sie nieco sciemni bo wtedy jest tak nastrojowo:loveu:

Posted

[quote name='agbar']nieee,teraz ja powoli uskuteczniam:evil_lol: a zaraz jadziemy sobie na jarmarka swiatecznego..tylko poczekam az sie nieco sciemni bo wtedy jest tak nastrojowo:loveu:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=Red]:razz::razz:a czy z Jarmarku będą fotaski ;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Vectra']
PS ja sobie sama podpisałam :evil_lol:[/quote]

hahaha ja sobie sama podpisywałam jak byłam na chrzcinach pierwszej chrześnicy, potem jak byłam świadkiem na ślubie mojej siostry a potem jak byłam chrzestną Oliwii :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:a czy z Jarmarku będą fotaski ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
nie ma....co by to byly za foty po tylu grzancach:evil_lol:

[quote name='malawaszka']hahaha ja sobie sama podpisywałam jak byłam na chrzcinach pierwszej chrześnicy, potem jak byłam świadkiem na ślubie mojej siostry a potem jak byłam chrzestną Oliwii :evil_lol:[/quote]

bezboznice:shake::diabloti:

Posted

[quote name='jbk']No to chociaż Dealusia nam pokaż, jak już jarmarku się nie dało...[/quote]

yyyyyyy.......Se przyjedzcie i se zobaczcie:grins:

Kutfa w sobote przywiezli nam olej opalowy,B.mowi ze mam schizy jakies bo ciagle go czuje, tego oleja znaczy....Drzwi i okna otwieram na osciez,pan maz ryczy ze mam zamykac bo zimno ,ja rycze ze smierdzi olejem, a jak ja rycze to pies szczeka,a jak pies szczeka to sasiadka dzwoni czy cos sie stalo bo on normalnie malo szczeka,jak pies szczeka to B poglasnia telewizor,jak telewizor ryczy to ja sie wsciekam,ze za glosno.....sodomia i gomoria jakas normalnie..a olej sobie smierdzi....

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ja sobie sama podpisywałam jak byłam na chrzcinach pierwszej chrześnicy, potem jak byłam świadkiem na ślubie mojej siostry a potem jak byłam chrzestną Oliwii :evil_lol:[/quote]
uffffffff :diabloti:

co mi kupiłaś na jarmarku :razz: dziecko :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']yyyyyyy.......Se przyjedzcie i se zobaczcie:grins:

Kutfa w sobote przywiezli nam olej opalowy,B.mowi ze mam schizy jakies bo ciagle go czuje, tego oleja znaczy....Drzwi i okna otwieram na osciez,pan maz ryczy ze mam zamykac bo zimno ,ja rycze ze smierdzi olejem, a jak ja rycze to pies szczeka,a jak pies szczeka to sasiadka dzwoni czy cos sie stalo bo on normalnie malo szczeka,jak pies szczeka to B poglasnia telewizor,jak telewizor ryczy to ja sie wsciekam,ze za glosno.....sodomia i gomoria jakas normalnie..a olej sobie smierdzi....[/quote]
to sie nazywa wloska rodzina:evil_lol:
czesc Aguniu :loveu::multi:
olej pani ten olej:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']uffffffff :diabloti:

co mi kupiłaś na jarmarku :razz: dziecko :loveu: :diabloti:[/quote]

Grzanca ci kupilam.....:grins:..ale wypilam bo bylby wychlodl...za twoje zdrowie naturalnie:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]sces klamerke :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

sce spokoju.......teraz mi sciane skuwaja,skluwaja,skowaja,sklowaja...( kutfa sie pisze skuwaja:-o)dziaba mi ja zeby sie nieco rozpadla:evil_lol:i tynkowac beda i bede miala taka gola sciane we wzorki.....

Posted

[quote name='agbar']yyyyyyy.......Se przyjedzcie i se zobaczcie:grins:

Kutfa w sobote przywiezli nam olej opalowy,B.mowi ze mam schizy jakies bo ciagle go czuje, tego oleja znaczy....Drzwi i okna otwieram na osciez,pan maz ryczy ze mam zamykac bo zimno ,ja rycze ze smierdzi olejem, a jak ja rycze to pies szczeka,a jak pies szczeka to sasiadka dzwoni czy cos sie stalo bo on normalnie malo szczeka,jak pies szczeka to B poglasnia telewizor,jak telewizor ryczy to ja sie wsciekam,ze za glosno.....sodomia i gomoria jakas normalnie..a olej sobie smierdzi....[/quote]

A u nas w biurze od tygodnia śmierdzi, jakby ktoś zostawił za długo wór ze śmieciami, albo padliną może, i nie możemy znaleźć źródła, dziś rano kupiłam odświeżacz powietrza, może przytłumi nieco smrodek, a jak nie, to mieszankę wybuchową stworzymy ;)

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hej:loveu::multi:..................:roll:.............idę bo coś tu olejem zalatuje:cool1:

:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstawaj [IMG]http://yelims.free.fr/Noel38.gif[/IMG]choine cza ubrać [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://yelims.free.fr/Noel51.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Widzialam ze o mnie zapomnicie.....:diabloti:
a tera patrzcie: ą ć ż ź ń ó ę :evil_lol::evil_lol: noooo kto zgadnie gdzie jestem???:diabloti:

Info dla Alicji i Chlorkowej - Licze na spotkanie po swietach:loveu:zdzwonimy sie....

Posted

[quote name='agbar']Widzialam ze o mnie zapomnicie.....:diabloti:
a tera patrzcie: ą ć ż ź ń ó ę :evil_lol::evil_lol: noooo kto zgadnie gdzie jestem???:diabloti:

Info dla Alicji i Chlorkowej - Licze na spotkanie po swietach:loveu:zdzwonimy sie....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:mad::mad::mad:kto zapomniał ...no kto pytam :mad:

Czekamy na fona :multi::loveu::multi:

a jesteś już w Polandzie ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Czesc ludzie:grins:
Brzuch mi wypchlo:evil_lol:i lenia mam:roll: i wlasnie malo co bylabym se telefon wyprala:roll:ale na szczescie Alunia dzwonila i zastanowilo mnie skad dochodzi dzwiek i dlaczego z okolic lazienki a konkretnie pralki:evil_lol:
Z wiesci psich to tyle nowego ze w drugi dzien swiat Dilski rozwalil lape w lesie( podobnie jak dwa lata temu) na resztkach telewizora:angryy:...niedlugo to bedzie nasza tradycja swiateczna:cool1:

To ja sobie ide...wesolego po swietach:roll:

Posted

[quote name='agbar']Czesc ludzie:grins:
Brzuch mi wypchlo:evil_lol:i lenia mam:roll: i wlasnie malo co bylabym se telefon wyprala:roll:ale na szczescie Alunia dzwonila i zastanowilo mnie skad dochodzi dzwiek i dlaczego z okolic lazienki a konkretnie pralki:evil_lol:
Z wiesci psich to tyle nowego ze w drugi dzien swiat Dilski rozwalil lape w lesie( podobnie jak dwa lata temu) na resztkach telewizora:angryy:...niedlugo to bedzie nasza tradycja swiateczna:cool1:

To ja sobie ide...wesolego po swietach:roll:[/quote]

Cóż też te psy ciągle wyprawiają... Vadir rozciął dolną powiekę na kolcu z kolczatki kolegi, pół centymetra i byłoby po oku ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...