jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Cezary tysz fajne chłopaki .....znam takiego jednego :grins: co z fotaskiem szkrabulka :loveu:??? No właśnie, co z Ciebie za ciotka? Gdzie zdjęcia??
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']No właśnie, co z Ciebie za ciotka? Gdzie zdjęcia?? pewnie dokupiła wina i teraz czeka na maila z fotkami :grins:
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja']pewnie dokupiła wina i teraz czeka na maila z fotkami :grins: Wina to ja bym się też teraz napiła...... :P
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Wina to ja bym się też teraz napiła...... :P mam piwo ....jakbyś reflektowała :cool1:
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja']mam piwo ....jakbyś reflektowała :cool1: Pizza na śniadanie, piwo na kolację.... u Ciebie to full wypas Alu widzę ;) Nie jesteś czasem moją siostrą bliźniaczką?
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Pizza na śniadanie, piwo na kolację.... u Ciebie to full wypas Alu widzę ;) Nie jesteś czasem moją siostrą bliźniaczką? może być :razz::razz: tylko troszkę starsza ....no sporo:oops::roll:....ale też mam okularki :evil_lol:
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja']może być :razz::razz: tylko troszkę starsza ....no sporo:oops::roll:....ale też mam okularki :evil_lol: A co tam wiek ;) Poza tym ja okularki tylko czasem, w weekendy, jak mi się nie chce soczewek wsadzać ;) Ale upodobanie do pizzy i piwa.... :diabloti: coś w tym jest :diabloti:
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']A co tam wiek ;) Poza tym ja okularki tylko czasem, w weekendy, jak mi się nie chce soczewek wsadzać ;) Ale upodobanie do pizzy i piwa.... :diabloti: coś w tym jest :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co przy okazji przejazdu przez Skoczów robimy zapoznanie z rodzinką ;)
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co przy okazji przejazdu przez Skoczów robimy zapoznanie z rodzinką ;) Jasne ;) Kiedy jedziecie, dokąd i ile będziecie mieć czasu?
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Jasne ;) Kiedy jedziecie, dokąd i ile będziecie mieć czasu? a to damy znaka ;)
agbar Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dzien dobry:grins: Przedstawiam Wam Radka:loveu:
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: aaaaa jaki fajniuchny ...maleńki Bereczek :multi::multi::multi::loveu:
agbar Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']:loveu: :loveu: :loveu: aaaaa jaki fajniuchny ...maleńki Bereczek :multi::multi::multi::loveu: :loveu: Berek:multi::multi: [quote name='jbk']Słodki Radzio ;) Jak sypia? Na razie sypia dobrze i prawie bez przerwy:p
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Byłam tu zobaczyć czy jeszcze nie pękłaś z dumy:lol:;) Ale widzę że JESZCZE nie:evil_lol::loveu:
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Byłam tu zobaczyć czy jeszcze nie pękłaś z dumy:lol:;) Ale widzę że JESZCZE nie:evil_lol::loveu: To będzie moment ;)
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Śliczny Bratanek! Gratulacje!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu:
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Medorowa napisał(a):Witaj ma ulubienico:loveu::loveu: pfff a myslalam ze to ja jestem ulubienica:-(:-(:-(:-( czeeee Dilerka:multi:
BeaC Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hejka widziałam jakaś kruszynkę:loveu::loveu::loveu: Ciociu:diabloti:
agnes1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Agusiu!! Gratuluję ci zostania ciocią :multi::multi::multi: Pewnie już się pakujesz i będziesz śmigać ucałować tą małą kruszynkę.:loveu: A może szykujesz się do ślubu :cool3::cool3: Tak czy inaczej życzę Wam wszystkiego dobrego a maleństwu dużo zdrówka i uśmiechu na buźce.
agbar Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Jeszcze nie peklam jakby kto pytal:razz::diabloti: I wlasnie sie zastanawiam czy nie smignac na weekend:roll: a w ogole to wpadlam w nalog:cool1:zbierania grzybow.....
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 agbar napisał(a):Jeszcze nie peklam jakby kto pytal:razz::diabloti: I wlasnie sie zastanawiam czy nie smignac na weekend:roll: a w ogole to wpadlam w nalog:cool1:zbierania grzybow..... Podziel się grzybem ;) A ślub to kiedy?
Recommended Posts