lolka75 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Agniesiu....mam taki sposob na Maxine ktora nie lubi tabletow. Rozkruszam tabletke, dodaje jakiegos plynu (sok, woda, mleko raczej nie bo neutralizuje) i nabieram w strzykawke. Nawet ja bydle nie otworzy paszczy to zaraz za klem pod fafelka strzyk...pomalutku zeby sie nie zakrztusilo. Polknie...nie ma bata:sg168:.... Tak mi kazal Krzys, moj kochany wecik internetowy:loveu: A moje sloneczniki wpierdzielaja slimole w skorupkach.....nienawidze ich:nonono2:
e.v.a Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='agbar'] Chcialam tylko powiedziec,ze jak sie pierdzieli to po calosci.....:shake: Dili zlapal robale:shake: Przyslali nam zla czesc do auta,zeby tylko zla....zamiast do mercedesa przyslali do opla...w sumie zadna roznica,i to i to niemieckie:diabloti:tyle tylko ,ze nasz wyjazd niepezbiecznie oddala sie od nas:shake: i do tego bedziemy miec kontrole z Finanzamtu czyli mowiac po naszemu z Urzedu Skarbowego-to akurat mnie jakos malo wzrusza bo mamy ksiegowa i to ona sie bedzie produkowac:evil_lol: Dilika musze tabletami faszerowac a on skubany czuje co sie swieci i nawet pasztetowka nie pomaga.....wcislam do ryjoka na sile to sie zzygal, schowalam do miecha to tak mielil,tak mielil az tablete wyplul a mieso zjadl:roll:dobrze ze dostalam ich wiecej....chyba wet wyczul co sie bedzie dzialo:evil_lol: hahahaha widze ze człowiek z robakiem u was też był:evil_lol: rodzinka moja kochana skarbowa przyjdzie cie odwiedzic:loveu::loveu::evil_lol: cze Dilkowa:multi: mizianko dla Dilka:cool3:
BeaC Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 a może mu rozetrzyj ta tabletę??? ja tak kotkom robie bo one nie lubia nic co sie tabletka zwie.rozkruszam sypię proszek do ryjoka i łyżke wody do popicia proszku nie wypluja całego bo im sie do podniebienia przykleja ja swojej zawijam w chlebek w taką kuleczkę i rzucam a ona jak coś złapie to od razu łyka taka natura:diabloti: a tak wogóle.to może zamiast tablety zastrzyk??? moja Luska kiedyś dostawała i sa pasty dla kotek więc może i dla psów są??? witaj problematyczna dzie..wczyko:loveu:
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Cześć :multi: Ja mojemu dają tabletki na robale(3szt) jako nagrody za poprawnie wykonane komendy albo jako smakołyki...Goopol łyka i się cieszy :evil_lol:
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Z Santą tez zawsze problem ... ostatnio skończyło się na wielkiej aferze bo 1, 2 tablety poszły ... a 3 rozgryzła niechcący ... i zaczęła się faflunić rzygać a my tu jeszcze 4 nie podali :roll: Żabsko się niemal zesikało ze strachu bo zaczęło się krzykanie wszyscy wkoło, poszlim potem na spacer ... i dostała w nagrodę kawałeczek boczku ... do dziś nie tyka boczku. A wszelkie tablety utajone zawsze znajdzie, jak raz trafiła na tablete w parówce to tak jak poprzedni psiak wszystko wpierw rozgryza zanim łyknie :roll: a gdy podawałem tabletki kotom i poczuła TEN zapach to niczym tornado zwiała na piętro wyżej i się za fotelem schowała :roll: Swoją drogą mogliby te tabletki wymyślić bardziej zjadliwe, łapy mi po tym śmierdziały jeszcze przez kilka myć ... i jeszcze ilość ... 4 tabletki ... odrobalanie u nas to zawsze trauma ...
agbar Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Tablety przemycone:diabloti:w koncu dal sie skusic ,napchalam mu morde zelkami Haribo i dolozylam tablete hihi...zezarl:multi: Teraz jeszcze ganiam za nim z torebka herbaty i kroplami do oczu,bo mu tak ropieja ze szejkiem zostane chyba niebawem:roll: a tak wyglada zarobaczony i zaropialy pies:razz:
agbar Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 A takie kwiaty rosna zarobaczonemu w ogrodecku:loveu:
jonQuilla Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dili i te jego zęby są po prostu zabójcze :loveu: http://images29.fotosik.pl/228/bfe7dbaeea66685a.jpg :loveu::loveu: śliczny :) cześć Wam :multi::loveu:
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ooooooooo frezje ..... a może to ropsko to też z robalików :diabloti:
agbar Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Alu tez wlasnie mysle ,ze moze te robale powoduja to ropienie oczkow:cool1: Mysle tez skad se wyhodowal te robaczki...dobrze ,ze mam nawyk patrzenia od czasu do czasu co moj pies wydala....:cool1:
agbar Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']Dili i te jego zęby są po prostu zabójcze :loveu: http://images29.fotosik.pl/228/bfe7dbaeea66685a.jpg :loveu::loveu: śliczny :) cześć Wam :multi::loveu: czesc Zonkilku:multi: [quote name='Selket']Cześć :multi: Jaki on ma uroczy uśmiech :evil_lol: noooo jak pancia:grins::evil_lol:
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Witaj Ago:loveu: No Dili sie załatwił:cool1: Hmmmm ale i tak bosko wyglada:loveu: http://images34.fotosik.pl/283/c47b1f16c8334c88.jpg A z tą częścią to Klockowa świetnie powiedziała, popieram:diabloti:
agbar Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Witaj Ago:loveu: No Dili sie załatwił:cool1: Hmmmm ale i tak bosko wyglada:loveu: http://images34.fotosik.pl/283/c47b1f16c8334c88.jpg A z tą częścią to Klockowa świetnie powiedziała, popieram:diabloti: rozgladam sie juz za autem pasujacym do tej czesci:evil_lol::evil_lol: a ty mialas sie odezwac na gie w jakims tam celu:cool1:?
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='agbar']rozgladam sie juz za autem pasujacym do tej czesci:evil_lol::evil_lol: a ty mialas sie odezwac na gie w jakims tam celu:cool1:?sie odzywam a ty co?:roll:
agbar Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']sie odzywam a ty co?:roll: a ja pije hebatkie:diabloti:
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple'] No Dili sie załatwił:cool1: :hmmmm: skąd wiesz , że już robił qpe A z tą częścią to Klockowa świetnie powiedziała, popieram:diabloti: o tak ....może być Vectra kombi....fajne przestronne :grins: Witanek z samego raniolka :loveu::loveu:
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: skąd wiesz , że już robił qpe:loveu::loveu: bosszzzzz:mdleje:
BeaC Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 helloł piękne kwiateczki Ci urosły i piesiek też:razz::razz:
agbar Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']o tak ....może być Vectra kombi....fajne przestronne :grins: Witanek z samego raniolka :loveu::loveu: problem w tym ze mnie sie opele nie podobujom:shake:mogli mi przyslac czesc do hmmmm....do audi np.:loveu:bym sie ucieszyla i zaraz bym sobie autko do kompletu dokupila:multi::evil_lol: witanek:multi::multi:
agbar Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='BeaC']helloł piękne kwiateczki Ci urosły i piesiek też:razz::razz: szczegolnie piesek:loveu::diabloti:
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']bosszzzzz:mdleje: no so :roll:......nie klinkaj bo nie wstaniesz :razz::razz: [quote name='agbar']problem w tym ze mnie sie opele nie podobujom:shake:mogli mi przyslac czesc do hmmmm....do audi np.:loveu:bym sie ucieszyla i zaraz bym sobie autko do kompletu dokupila:multi::evil_lol: o np TT :p witanek:multi::multi: :multi:
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']no so :roll:......nie klinkaj bo nie wstaniesz :razz::razz: :multi:zapomłam se:roll:
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']zapomłam se:roll: to pamiętaj ......bo wiesz :razz::razz: o ja Cie pierdziu .........666 stronka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts