Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images30.fotosik.pl/221/380790f9a4dc254b.jpg[/url]

mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu:

peta tysz widziałam

jak som robale to na wsi ffcale nie jest pienknie :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aga foty z cieniem, po prostu piekne, normalnie składam ci hołd:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']a czy te wielkie bez skrzydel tez gryza????????????????????bo lazila taka po mnie:placz::placz:[quote]
Hmmm w sumie nie gryzą, a szczypią, ale trza je wpierw porządnie wkurzyć :eviltong:

Posted

[URL]http://images27.fotosik.pl/220/6958006625d3c325.jpg[/URL]
ja chyba nie przyjade jak takie potfory:loveu: laza po Waszej wsi:shake::crazyeye:

Posted

[COLOR=DarkRed][B].nie było Cię???
czy jakoś tak??
pewnie opalanie w ogródku robisz

albo pilnujesz krzaczków coby Ci szpaki owocków nie wyjadły:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj rolniku z niemcowej wioski:loveu: Tak mi się troszku ckni za tobą:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]światłem i cieniem....................zajebioza!!!!!:modla:[/B][/COLOR][/quote]

Powstan:cool1:wystarczy tego bicia lbem o glebe:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jakie on wykręcony pozy przyjmuje ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]widziałam dark las ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a ja w nim bylam w tym dark lesie:roll:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][URL]http://images30.fotosik.pl/221/380790f9a4dc254b.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]peta tysz widziałam [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]jak som robale to na wsi ffcale nie jest pienknie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

swiete slowa Alicjo:cool1:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aga foty z cieniem, po prostu piekne, normalnie składam ci hołd:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no dobra....skladaj:grins:

[quote name='evaxon']cze Dilka:multi::multi::multi::multi:[/quote]

czesc EFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:multi:

Posted

[quote name='Fenris'][quote name='agbar']a czy te wielkie bez skrzydel tez gryza????????????????????bo lazila taka po mnie:placz::placz:[quote]
Hmmm w sumie nie gryzą, a szczypią, ale trza je wpierw porządnie wkurzyć :eviltong:[/quote]

co za nieporzadna odpowiedz:diabloti:co ja mam zrobic im zeby szczypaly???bo ja nie wiem czy jak wrzasne okrutnie jak mi toto lezie po nodze to ona sie juz wkurzy ta mrowa i mnie uszczypnie???czy jak moj pies jej nosem robi bec bec to ona juz wkurzona???cholercia..zrozum tu czlowieku mrowkie:roll:

[quote name='Medorowa']Puk puk:roll::roll:[/quote]

nooo???czego???:diabloti:
[quote name='lolka75'][URL]http://images27.fotosik.pl/220/6958006625d3c325.jpg[/URL]
ja chyba nie przyjade jak takie potfory:loveu: laza po Waszej wsi:shake::crazyeye:[/quote]

zeby tylko lazily po wsi....one skacza,leza,siedza..w ogole masakra...
a tak po za tym sledzie mam zas:razz::razz:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].nie było Cię???[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]czy jakoś tak??[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]pewnie opalanie w ogródku robisz[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]albo pilnujesz krzaczków coby Ci szpaki owocków nie wyjadły:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

nie bylo mnie bo jakos tak......bo dlaczemu mnie nie bylo:hmmmm:
aaaaaa juz wiem nie bylo mnie bo bylam w ogrodku i patrzalam jak trawa rosnie:diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj rolniku z niemcowej wioski:loveu: Tak mi się troszku ckni za tobą:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie rob wiochy:cool1::loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..................uwielbiam patrzeć jak trawa rośnie...............

a potem koszenie:angryy:
grabienie:angryy::angryy:
zadymianie wiochy:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

Skejt do skejta:
- ja to bym chciał na wsi mieszkać ...
- a czemu?
- bo tam na wiosnę wszyscy trawę palą!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie lubiem kosić bo zawsze to na mnie spada ten domowy obowiązek :roll:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:) ja nie mam swojego trawnika coby go kosić ale na podwórko przychodzą z kosiarkami o 7 rano i wycinają to trawsko i budzą mnie zawsze :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:) ja nie mam swojego trawnika coby go kosić ale na podwórko przychodzą z kosiarkami o 7 rano i wycinają to trawsko i budzą mnie zawsze :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To jak u mnie z samego rana jeżdżą wozy zmiatające ulice :angryy:
Kiedyś na takie okazje kupię sobie wiatrówkę i wszystkich takich powystrielam! :diabloti:

Posted

haha ja mam teraz sielankę - koszenie trawników tymi ręcznymi bzykaczami :angryy: i to TYLKO o świcie! a jakby tego było mało to sąsiad z góry od dwóch tygodni rano robi kilka odwiertów w podłodze swojej czyli w moim suficie :angryy::angryy::angryy: mam mordercze myśli :diabloti:

Posted

[quote name='agbar'][quote name='Fenris'][quote name='agbar']

nie rob wiochy:cool1::loveu:[/quote]:roll::roll::roll: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no dobra:roll:

I tak wiem że mnie koffosz:diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]gdzie Ty się zapuszczasz do takich dark lasów :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witaj :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

lubie te mroczna strone lasow:diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]..................uwielbiam patrzeć jak trawa rośnie...............[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]a potem koszenie:angryy:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]grabienie:angryy::angryy:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]zadymianie wiochy:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

patrzec patrze jak rosnie
ale nie kosze
nie grabie
nie zadymiam
jak pieknie tadam:multi:

[quote name='Fenris']Skejt do skejta:
- ja to bym chciał na wsi mieszkać ...
- a czemu?
- bo tam na wiosnę wszyscy trawę palą!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie lubiem kosić bo zawsze to na mnie spada ten domowy obowiązek :roll:[/quote]

a ja bym se chciala pokosic ale kolega maz ma takie hobby ze lubi kosic,podkaszac,wykaszac wiec niech se juz ma:roll:przeca nie bede mu kosiarki wyrywac:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:) ja nie mam swojego trawnika coby go kosić ale na podwórko przychodzą z kosiarkami o 7 rano i wycinają to trawsko i budzą mnie zawsze :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ojjjj znam to z czasow z mieszkania z rodzicami na duzym osiedlu:shake:mialam ochote panom kosiarzom zrzucic cos na leb z 6 pietra:evil_lol:

[quote name='Fenris']To jak u mnie z samego rana jeżdżą wozy zmiatające ulice :angryy:
Kiedyś na takie okazje kupię sobie wiatrówkę i wszystkich takich powystrielam! :diabloti:[/quote]

jak se juz postrzelasz to pozycz wiatrowki:roll:mam takich paru co sie do odstrzalu nadaja:diabloti:

[quote name='malawaszka']haha ja mam teraz sielankę - koszenie trawników tymi ręcznymi bzykaczami :angryy: i to TYLKO o świcie! a jakby tego było mało to sąsiad z góry od dwóch tygodni rano robi kilka odwiertów w podłodze swojej czyli w moim suficie :angryy::angryy::angryy: mam mordercze myśli :diabloti:[/quote]

ooooo sasiad bedzie cie podgladal przez dziureczki w sufitu:evil_lol:

[quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: Widziałam tego najpiękniejszego w wsi i wyjście z mroku rówież ;)[/quote]

huuraaaaa:multi:jak widzialas to sie ciesze:loveu:znaczy oczka dzialaja:evil_lol:

[quote name='evaxon']ciem dobry:loveu::loveu::loveu:[/quote]

ciem niedobry:shake:ciem wlecial do pokoju i Dili go chcial zjesc,klapiac szczeka podskoczyl zeby upolowac ciema i walnal o kant stolu:shake:.....zyje,ale ma guza:roll:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]heja[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]nie ma Ciem:razz::razz:[/COLOR][/B][/quote]

ciem nia ma...ale JA jestem :grins:

[quote name='Medorowa']Kurna bajek nie czytała, hęę - mówi się KTO TAM:obrazic:[/quote]

czytala....ale chyba inne niz ty:diabloti:

[quote name='apple']:roll::roll::roll: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no dobra:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I tak wiem że mnie koffosz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

nooooooo:cool1::diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: .....JESTEM :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:multi::multi::multi:wpuscili cieeeee:loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...