Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]bo Ona ciężko pracująco -licząca bidulka nasza jest :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

niech przyjdzie i blaga o przebaczenie:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']niech przyjdzie i blaga o przebaczenie:diabloti:[/quote]

:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]......eee no taka nieczuła będziesz :diabloti:....zamiast wsiąść w helikopter i pomóc księgowość robić :shake::shake::shake:...oj oj oj ....toż nam się 1/3 wykończy i jak we trzy na 2/3 muska będziemy funkcjonować ....jeszcześ swoje 1/3 wywiozła i nam zostanie 1/3 na pół:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=red][B]......eee no taka nieczuła będziesz :diabloti:....zamiast wsiąść w helikopter i pomóc księgowość robić :shake::shake::shake:...oj oj oj ....toż nam się 1/3 wykończy i jak we trzy na 2/3 muska będziemy funkcjonować ....jeszcześ swoje 1/3 wywiozła i nam zostanie 1/3 na pół:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

to ja muska mam chyba nic bo za cholere nie rozumiem co tu Alenka napisalas:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']to ja muska mam chyba nic bo za cholere nie rozumiem co tu Alenka napisalas:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ................................. :roflt: :roflt: :roflt: bo to jest tak ....że MY 3 mamy 1 mózga podzielonego na 3 części i jak Madzia zamęczy swoją 1/3 to ja bedę musiała się z nią podzielić moją 1/3 bo Aga zabrała swoja 1/3 do Niemiec :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=red][B]......eee no taka nieczuła będziesz :diabloti:....zamiast wsiąść w helikopter i pomóc księgowość robić :shake::shake::shake:...oj oj oj ....toż nam się 1/3 wykończy i jak we trzy na 2/3 muska będziemy funkcjonować ....jeszcześ swoje 1/3 wywiozła i nam zostanie 1/3 na pół:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a gdzie ja tam wyladuje jak u niej na klatce jakies geje halasuja:diabloti:

[quote name='lolka75']to ja muska mam chyba nic bo za cholere nie rozumiem co tu Alenka napisalas:evil_lol:[/quote]

a widzisz:diabloti:mowilam -nie nadrabiaj!!:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']a gdzie ja tam wyladuje jak u niej na klatce jakies geje halasuja:diabloti:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
w Jebiu na Rynku :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

a widzisz:diabloti:mowilam -nie nadrabiaj!!:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ha ....ostrzegałaś :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wariatki....jak słowo daje :roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

gdzie:crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wariatki....jak słowo daje :roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:....ONE ...prawda :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']gdzie:crazyeye::crazyeye:[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:....ONE ...prawda :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A nie mówiłam :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A nie mówiłam :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:shake: :shake: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: NIE mówiłas :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A nie mówiłam :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

a jesli masz ONE na mysli to tak, wiem...zagladaja tu czasem:roll::diabloti:

Posted

:diabloti:Agnieszko:loveu: to ja mam pomysla co do nadrabiania. Ty mi zrobisz spis tresci Twojego blogaska i wypiszesz gdzie jest o panu Psie i gdzie sa wazne sprawy a gdzie ONE *******y wypisuja:diabloti:. Dobry pomysl co??:diabloti::loveu:

o a dlaczego mi slowo pi.er.do.ly wygwiazdkowalo???

Posted

[quote name='Alicja']:shake: :shake: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: NIE mówiłas :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='agbar']a jesli masz ONE na mysli to tak, wiem...zagladaja tu czasem:roll::diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie ma jak autoreklama :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='lolka75']:diabloti:Agnieszko:loveu: to ja mam pomysla co do nadrabiania. Ty mi zrobisz spis tresci Twojego blogaska i wypiszesz gdzie jest o panu Psie i gdzie sa wazne sprawy a gdzie ONE *******y wypisuja:diabloti:. Dobry pomysl co??:diabloti::loveu:[/quote]
streszczam:zalozylam blogasa i zaraz potem przyszly ONE:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie ma jak autoreklama :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ano ni ma:multi::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']ano ni ma:multi::loveu::diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ochhhhh wy moje wariatki....miło was poczytać :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='lolka75']:diabloti:Agnieszko:loveu: to ja mam pomysla co do nadrabiania. Ty mi zrobisz spis tresci Twojego blogaska i wypiszesz gdzie jest o panu Psie i gdzie sa wazne sprawy a gdzie ONE *******y wypisuja:diabloti:. Dobry pomysl co??:diabloti::loveu:

o a dlaczego mi slowo pi.er.do.ly wygwiazdkowalo???[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cenzura ......dużo słów wypipkowywuje ...
np . nasłu****e = nasłu.ch.uje
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='agbar']streszczam:zalozylam blogasa i zaraz potem przyszly ONE:diabloti:[/quote]
:hmmmm: założyłaś blogasa :razz::razz::razz:....kłamczuszkasz ...wtedy to się nazywało galeria :grins:

a ONE zwabione zostały czarami i podstępem ;):evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cenzura ......dużo słów wypipkowywuje ...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]np . nasłu****e = nasłu.ch.uje[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: założyłaś blogasa :razz::razz::razz:....kłamczuszkasz ...wtedy to się nazywało galeria :grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a ONE zwabione zostały czarami i podstępem ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

ale zajebisty nie wypipkowuje:razz:tak wiec ONE tu som bo to zajebisty blogas jest:loveu:

Posted

[quote name='agbar']ale zajebisty nie wypipkowuje:razz:tak wiec ONE tu som bo to zajebisty blogas jest:loveu:[/quote]
Blogas JEST zajebisty BO ONE tu som :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Blogas JEST zajebisty BO ONE tu som :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ha a przed chwila słyszałam że wy to nie owe ONE. A skoro wy to nie owe ONE to owe one to JA! :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Blogas JEST zajebisty BO ONE tu som :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

i robia zajebiste zamieszanie:diabloti:

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=navy]NA WSTECZU SA FOTY!!!:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ha a przed chwila słyszałam że wy to nie owe ONE. A skoro wy to nie owe ONE to owe one to JA! :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ale Ci ktoś gupot naopowiadał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ha a przed chwila słyszałam że wy to nie owe ONE. A skoro wy to nie owe ONE to owe one to JA! :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase:diabloti:

bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa a sex plus pelna kasa to wtedy sukces jest:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase:diabloti:

bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa a sex plus pelna kasa to wtedy sukces jest:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:..bo we mnie jest sex [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a049.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...