Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ubrałabyś córeczce kapciuszki :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake: :shake: :shake:nie skuszę sie na kaszkę ......ale moze daj ptaszkom :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
mam powazne watpliwosci czy ptaszki chca jeszcze jesc kasze.....:hmmmm::diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']a ty dlaczego skarzysz na innych heeeee:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja nie skarże - Ja uprzejmie informuje :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']wlasnie uslyszalam dowcipa.....

Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka:
-haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!!
kapturek na to:
-chyba kur.wa w koszyk.......

:evil_lol:[/quote]
Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='agbar']tak .oczywiscie ze tak....

wariatom trzeba przytakiwac:diabloti:

[/quote]
Skoro tak uważasz, to muszę Ci przyznać rację:roll:

Posted

[quote name='agbar']wlasnie uslyszalam dowcipa.....

Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka:
-haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!!
kapturek na to:
-chyba kur.wa w koszyk.......

:evil_lol:[/quote]

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:ja go prawie rok temu na GG Magdzie pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to kawał z brodą :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']
nooo kurnaaaaa co sie stalo ze cie bylo:razz:masz nieusprawiedliwiona nieobecnosc:diabloti:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:oops::oops: o niee i co ja biedna teraz zrobię :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja nie skarże - Ja uprzejmie informuje :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

nooo skoro musisz to informuj:diabloti:

[quote name='Medorowa']Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Skoro tak uważasz, to muszę Ci przyznać rację:roll:[/quote]
nie, nie musisz..mnie nie musisz przytakiwac:diabloti:
[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:ja go prawie rok temu na GG Magdzie pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to kawał z brodą :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a ja go uslyszalam dzis i nie jestem cham:eviltong:podzielilam sie ze wszystkimi a nie tylko z Magda:eviltong:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:oops::oops: o niee i co ja biedna teraz zrobię :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:hmmmm:....mozesz podrzucic ciacho i kawke rano:diabloti:

Rozsypalam w ogrodku chlebek dla ptaszydel....a ten pasibrzuch Dilski wyzarl wszystko:cool1:

Posted

[quote name='agbar']
a ja go uslyszalam dzis i nie jestem cham:eviltong:podzielilam sie ze wszystkimi a nie tylko z Magda:eviltong:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też nie jestem Cham bo wtedy wszyscy na GG dostali co ze mną pisali :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Rozsypalam w ogrodku chlebek dla ptaszydel....a ten pasibrzuch Dilski wyzarl wszystko:cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
oooo...kaszy już nie chciał :diabloti::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Aga:loveu: - zapuściłaś tego Bolgasa- przylepiłam się do czegosc[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/ice.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]oooo...kaszy już nie chciał :diabloti::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ooo dobrze ze mi przypomnialas...dawno kaszy nie jadlam:evil_lol:

[quote name='AlKil']Witam się pięknie i całuski dla Dilskiego przesyłam!!!:lol:[/quote]
Witamy:multi:i odcalowywujemy:loveu:
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Aga:loveu: - zapuściłaś tego Bolgasa- przylepiłam się do czegosc[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/ice.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czesc Monisia:loveu:-jak ci sie nudzi to posprzataj:diabloti:JA zostalam stworzona do wyzszych celow:loveu:

Posted

[quote name='agbar']i jeszcze chcialam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku.....dzis zaczyna sie chinski nowy rok...rok szczura:cool1:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To nie mój rok :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']

nie, nie musisz..mnie nie musisz przytakiwac:diabloti:

[/quote]
No ale przecież sama napisałaś:roll::roll:
[quote name='agbar']

wariatom trzeba przytakiwac:diabloti:

[/quote]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To nie mój rok :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

noooooo w zyciu bym nie pomyslala:diabloti:

[quote name='Medorowa']No ale przecież sama napisałaś:roll::roll:[/quote]

a ty tak wierzysz w slowo pisane?:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']witac sie i dzis:multi::multi::multi:[/quote]

a witac witac.....wczoraj nie powitac ale dzis nie zapomniec:loveu:

[quote name='Medorowa']bardziej niż w mówione:grins::grins:[/quote]
moja ty naiwna kochana robaczyco:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobry wieczór wpadłam rzec :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dobry wieczor:cool1:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B].....tera też dzień dobry :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
..i dzien dobry:grins:

Posted

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]................[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/kawalarz.gif[/IMG]..................

[/COLOR][/FONT][/B][RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dzień Dobry:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/RIGHT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]................[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/kawalarz.gif[/IMG]..................[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dzień Dobry:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT]

[/quote]
czesc czlowieku z twarza z gumy:loveu:

Posted

[CENTER][quote name='agbar']czesc czlowieku z twarza z gumy:loveu:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jeszcze tak umiem
[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/outofshape.gif[/IMG]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='apple']
[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jeszcze tak umiem [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/outofshape.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]
hmmmmmmm ale chwalisz sie czy zalisz teraz?:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']hmmmmmmm ale chwalisz sie czy zalisz teraz?:diabloti:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No przecież że chwalem :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przecież że chwalem :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

chwalipietku czego fochasz?:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...