agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ubrałabyś córeczce kapciuszki :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake: :shake: :shake:nie skuszę sie na kaszkę ......ale moze daj ptaszkom :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] mam powazne watpliwosci czy ptaszki chca jeszcze jesc kasze.....:hmmmm::diabloti:
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar']a ty dlaczego skarzysz na innych heeeee:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja nie skarże - Ja uprzejmie informuje :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar']wlasnie uslyszalam dowcipa..... Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka: -haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!! kapturek na to: -chyba kur.wa w koszyk....... :evil_lol:[/quote] Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']tak .oczywiscie ze tak.... wariatom trzeba przytakiwac:diabloti: [/quote] Skoro tak uważasz, to muszę Ci przyznać rację:roll:
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar']wlasnie uslyszalam dowcipa..... Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka: -haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!! kapturek na to: -chyba kur.wa w koszyk....... :evil_lol:[/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:ja go prawie rok temu na GG Magdzie pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to kawał z brodą :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar'] nooo kurnaaaaa co sie stalo ze cie bylo:razz:masz nieusprawiedliwiona nieobecnosc:diabloti:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:oops::oops: o niee i co ja biedna teraz zrobię :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja nie skarże - Ja uprzejmie informuje :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nooo skoro musisz to informuj:diabloti: [quote name='Medorowa']Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skoro tak uważasz, to muszę Ci przyznać rację:roll:[/quote] nie, nie musisz..mnie nie musisz przytakiwac:diabloti: [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:ja go prawie rok temu na GG Magdzie pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to kawał z brodą :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a ja go uslyszalam dzis i nie jestem cham:eviltong:podzielilam sie ze wszystkimi a nie tylko z Magda:eviltong: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:oops::oops: o niee i co ja biedna teraz zrobię :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :hmmmm:....mozesz podrzucic ciacho i kawke rano:diabloti: Rozsypalam w ogrodku chlebek dla ptaszydel....a ten pasibrzuch Dilski wyzarl wszystko:cool1:
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar'] a ja go uslyszalam dzis i nie jestem cham:eviltong:podzielilam sie ze wszystkimi a nie tylko z Magda:eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też nie jestem Cham bo wtedy wszyscy na GG dostali co ze mną pisali :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Rozsypalam w ogrodku chlebek dla ptaszydel....a ten pasibrzuch Dilski wyzarl wszystko:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oooo...kaszy już nie chciał :diabloti::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
AlKil Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam się pięknie i całuski dla Dilskiego przesyłam!!!:lol:
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Aga:loveu: - zapuściłaś tego Bolgasa- przylepiłam się do czegosc[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/ice.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]oooo...kaszy już nie chciał :diabloti::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ooo dobrze ze mi przypomnialas...dawno kaszy nie jadlam:evil_lol: [quote name='AlKil']Witam się pięknie i całuski dla Dilskiego przesyłam!!!:lol:[/quote] Witamy:multi:i odcalowywujemy:loveu: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Aga:loveu: - zapuściłaś tego Bolgasa- przylepiłam się do czegosc[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/ice.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czesc Monisia:loveu:-jak ci sie nudzi to posprzataj:diabloti:JA zostalam stworzona do wyzszych celow:loveu:
agbar Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 i jeszcze chcialam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku.....dzis zaczyna sie chinski nowy rok...rok szczura:cool1:
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='agbar']i jeszcze chcialam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku.....dzis zaczyna sie chinski nowy rok...rok szczura:cool1:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To nie mój rok :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='agbar'] nie, nie musisz..mnie nie musisz przytakiwac:diabloti: [/quote] No ale przecież sama napisałaś:roll::roll: [quote name='agbar'] wariatom trzeba przytakiwac:diabloti: [/quote]
agbar Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To nie mój rok :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] noooooo w zyciu bym nie pomyslala:diabloti: [quote name='Medorowa']No ale przecież sama napisałaś:roll::roll:[/quote] a ty tak wierzysz w slowo pisane?:diabloti:
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='agbar']noooooo w zyciu bym nie pomyslala:diabloti: a ty tak wierzysz w slowo pisane?:diabloti:[/quote] bardziej niż w mówione:grins::grins:
Alicja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobry wieczór wpadłam rzec :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B].....tera też dzień dobry :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='evaxon']witac sie i dzis:multi::multi::multi:[/quote] a witac witac.....wczoraj nie powitac ale dzis nie zapomniec:loveu: [quote name='Medorowa']bardziej niż w mówione:grins::grins:[/quote] moja ty naiwna kochana robaczyco:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobry wieczór wpadłam rzec :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobry wieczor:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B].....tera też dzień dobry :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ..i dzien dobry:grins:
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]................[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/kawalarz.gif[/IMG].................. [/COLOR][/FONT][/B][RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dzień Dobry:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/RIGHT] [/CENTER]
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]................[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/kawalarz.gif[/IMG]..................[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dzień Dobry:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT] [/quote] czesc czlowieku z twarza z gumy:loveu:
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [CENTER][quote name='agbar']czesc czlowieku z twarza z gumy:loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jeszcze tak umiem [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/outofshape.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple'] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jeszcze tak umiem [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/outofshape.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] hmmmmmmm ale chwalisz sie czy zalisz teraz?:diabloti:
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']hmmmmmmm ale chwalisz sie czy zalisz teraz?:diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No przecież że chwalem :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przecież że chwalem :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] chwalipietku czego fochasz?:diabloti:
Recommended Posts