Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='agbar']no co sie smiejesz..przepisa mialam w laptoku i Ciebie:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przecie nic już nie mówię :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] nie chwal tak Barta...bo w piorka obrosnie...:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to ty też chcesz być z ptaszkiem :grins: a nie bez ogonka :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dilerowa , skoro Ty gospocha taka to potrzebuje przepis na takie ala mufiny z cynamonem ... drożdzowe , roluje się .... ehh no wiesz o czym pisze ???? zajebiste są , zgubilam przepis :placz:
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Vectra']Dilerowa , skoro Ty gospocha taka to potrzebuje przepis na takie ala mufiny z cynamonem ... drożdzowe , roluje się .... ehh no wiesz o czym pisze ???? zajebiste są , zgubilam przepis :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]powinnam gdzieś mieć :hmmmm: ...poszukam Ci jutro :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]powinnam gdzieś mieć :hmmmm: ...poszukam Ci jutro :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czy ja Ci mówiłam że cię KOCHAM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: boszzz ja kocham te bułeczki cynamonowe , robiłam je non stop kiedyś :evil_lol: ale dawno i teraz mnie naszło tylko ni diabła nie mogę znaleźć zeszytu z przepisami :placz: :placz: :placz:
malawaszka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 o rany :mdleje: też bym takie chciała pychotki robić, ale ja to cały blok z dymem puszczę :placz:
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Vectra']czy ja Ci mówiłam że cię KOCHAM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: boszzz ja kocham te bułeczki cynamonowe , robiłam je non stop kiedyś :evil_lol: ale dawno i teraz mnie naszło tylko ni diabła nie mogę znaleźć zeszytu z przepisami :placz: :placz: :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a no zastanawiam się czy to mówiłaś :evil_lol: jak wrócę ze psacerka to poszukam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']o rany :mdleje: też bym takie chciała pychotki robić, ale ja to cały blok z dymem puszczę :placz:[/quote] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:....Waszeczko ...ale ja nie wiem czy ta forma jest firmowa :hmmmm: :hand: ..przyniesłam se kawe :grins: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][URL="http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg"][IMG]http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg[/IMG] [/URL][/CENTER]
agbar Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='AlKil']łoł, łoł, łoł!!!! :eating: jestem gotowa[/quote] to musisz chwilke poczekac...pieke nowa porcje bo wczorajsze B. zabral sobie do pracy...jeszcze 5 minut:grins: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to ty też chcesz być z ptaszkiem :grins: a nie bez ogonka :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bez ogonka juz jestem....a ptazski przenosza grype:diabloti: [quote name='Vectra']Dilerowa , skoro Ty gospocha taka to potrzebuje przepis na takie ala mufiny z cynamonem ... drożdzowe , roluje się .... ehh no wiesz o czym pisze ???? zajebiste są , zgubilam przepis :placz:[/quote] nie wiem o czym piszesz:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]powinnam gdzieś mieć :hmmmm: ...poszukam Ci jutro :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ooo Ala Ci poszuka..Ala ma wszystko:loveu: [quote name='Vectra']czy ja Ci mówiłam że cię KOCHAM :loveu: :loveu: boszzz ja kocham te bułeczki cynamonowe , robiłam je non stop kiedyś :evil_lol: ale dawno i teraz mnie naszło tylko ni diabła nie mogę znaleźć zeszytu z przepisami :placz: [/quote] zapytaj ktoregos ze swoich psuff:diabloti: [quote name='malawaszka']o rany :mdleje: też bym takie chciała pychotki robić, ale ja to cały blok z dymem puszczę :placz:[/quote] eeeee...to jest najprostsza rzecz na swiecie:p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: a no zastanawiam się czy to mówiłaś :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jak wrócę ze psacerka to poszukam ;)[/COLOR][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol:....Waszeczko ...ale ja nie wiem czy ta forma jest firmowa :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hand: ..przyniesłam se kawe :grins:[/COLOR][/FONT][/B] [CENTER][URL="http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg"][IMG]http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg"][/CENTER] [/URL][/quote] dziekuje za kaw:loveu:i mowie wszystkim dzin dybry:multi:
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]T[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]o ja spóżniona :roll: na wszystkie dobroci. Wczoraj olali mnie z ziemniaczkami z kurczaczkiem i tymiankiem, potem z muffinkami.......... ahhhhh ide se :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]T[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green]o ja spóżniona :roll: na wszystkie dobroci. Wczoraj olali mnie z ziemniaczkami z kurczaczkiem i tymiankiem, potem z muffinkami.......... ahhhhh ide se :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie fandzol dzioucha...cho tera na swieze muminki...jeszcze cieple:loveu:
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wpadłam na muminkę :grins: a grypę to nie ptasyska noszą a pan C. :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Wpadłam na muminkę :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a grypę to nie ptasyska noszą a pan C. :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] czestuj sie Alicjo a grype zostaw prosze za dzrzwiami:eviltong:
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='agbar']nie fandzol dzioucha...cho tera na swieze muminki...jeszcze cieple:loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ide :grins:[/COLOR][/FONT][/B]
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem ... gdzie muminki? :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem ... gdzie muminki? :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] na talerzyku.....bierzcie i jedzcie:grins:
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='agbar']na talerzyku.....bierzcie i jedzcie:grins:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj dzięki musze u ciebie się poczetować bo Ala mnie zaprosiła na ciasteczka a teraz mi drzwi nie otwiera :roll:. Pukam i pukam. Na blogu jej tez nie ma - hmmm myslisz że się przede mną ukrywa?:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj dzięki musze u ciebie się poczetować bo Ala mnie zaprosiła na ciasteczka a teraz mi drzwi nie otwiera :roll:. Pukam i pukam. Na blogu jej tez nie ma - hmmm myslisz że się przede mną ukrywa?:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] powiem ci w tajemnicy ze ona JE ciasto...pssst:diabloti:
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='agbar']na talerzyku.....bierzcie i jedzcie:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]częstłam się :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj dzięki musze u ciebie się poczetować bo Ala mnie zaprosiła na ciasteczka a teraz mi drzwi nie otwiera :roll:. Pukam i pukam. Na blogu jej tez nie ma - hmmm myslisz że się przede mną ukrywa?:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak to nie ma :hmmmm: to ze ja jeszcze u siebie nie byłam :crazyeye::crazyeye:...o dżisys :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='agbar']powiem ci w tajemnicy ze ona JE ciasto...pssst:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cooooooooooo????:mad:[/COLOR][/FONT][/B]
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak to nie ma :hmmmm: to ze ja jeszcze u siebie nie byłam :crazyeye::crazyeye:...o dżisys :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie fochaj ino podawaj te ciacha- ide...[/COLOR][/FONT][/B]..:loveu:
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie fochaj ino podawaj te ciacha- ide...[/COLOR][/FONT][/B]..:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no oć :loveu:....ono tam cały czas stoi :p[/B][/COLOR][/FONT]
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Aga a może jakieś foteczki na ubarwienie tego ponurego dnia?
agbar Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='drzalka']WItaj Dilerku :multi::loveu:[/quote] witaj :multi::multi: [quote name='tygra']Cześć Aga a może jakieś foteczki na ubarwienie tego ponurego dnia?[/quote] przeciez dzien jest piekny:loveu: wczoraj byly fotki z mych wyczynow kuchennych:evil_lol: nowych na razie nie ma:roll:
jonQuilla Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witaj kuchciku ;) :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :multi:[/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:....Waszeczko ...ale ja nie wiem czy ta forma jest firmowa :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha długo oj dłuuugo mi zajęło skapowanie o co cho :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts