Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

o kocie i jego kudłach to nie wspominam :angryy: :angryy: :angryy:
moi rodzice mają dwa foksy i praktycznie zero sierściucha walającego się wszędzie gdzie popadnie.To tak ponoć jest że psy długowłaose gubia żadziej pióra niż psy o krótkiej sierści.I podziwiam ludzi za stwierdzenie "nie wezme długowłosego bo będzie sierści wszędzie pełno :evil_lol: "
moje psy lnieją dwa razy do roku :p od stycznia do czerwaca i od lipca do grudnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tak naprawde to łatwiej się nawet zbiera te długie kłaki bo małe włoski się wbijają wszędzie i ciężko wyrwać je z dywanu :angryy:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):

Tak naprawde to łatwiej się nawet zbiera te długie kłaki bo małe włoski się wbijają wszędzie i ciężko wyrwać je z dywanu :angryy:

No wiem...Po wizycie u moich rodziców i przytulankach krótkowłosej Perełki zbieram sierść z ubrania i czuję jak w trakcie tej czynności starzeję się :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
kolega malzowinek moj osobisty ostatnio otwrl sobie piwo w ogrodku i stwierdzil ze nawet w piwie byly wlosy Dilskiego:)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie sam sobie wsypnął ;)
Ale z kudliskami to fakt , jak Kama spanielka liniała to wzięłam gąbkę mokrą i z wszystkad pozgarniałam kudły a jak Harley lub traz Ozzy to horror , wbite wszędzie , a zagłówki w samochodzie mam specjalnie ocieplane futrem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to taka wersja zimowa:p

Posted

hehe a wy nadal o siersci :evil_lol:
moja tez linieje ale prawde mowiac nie mam futerka wszedzie:roll: nie wiem jak ona to robi bo wystarczy przejechac dlonia po grzbiecie i juz wlosy sie sypia a na ciuchach nie mam wogole :cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
hehe a wy nadal o siersci :evil_lol:
moja tez linieje ale prawde mowiac nie mam futerka wszedzie:roll: nie wiem jak ona to robi bo wystarczy przejechac dlonia po grzbiecie i juz wlosy sie sypia a na ciuchach nie mam wogole :cool3:

no to ci zazdrosze normalnie, że możesz wyjść z domu nie oblepiona tumanem kudłów :evil_lol: :evil_lol:
jak się głaszcze moje psy to oprócz oblepionej kudlami ręki ma się czarne paznokcie i czarne plamy :evil_lol: :evil_lol: te ostatnie atrakcje wynikają z trybu życia moich maleństw - najlepsze zabawy odbywają się w największym piachu :mad: :mad:

Posted

Vectra napisał(a):
no to ci zazdrosze normalnie, że możesz wyjść z domu nie oblepiona tumanem kudłów :evil_lol: :evil_lol:
jak się głaszcze moje psy to oprócz oblepionej kudlami ręki ma się czarne paznokcie i czarne plamy :evil_lol: :evil_lol: te ostatnie atrakcje wynikają z trybu życia moich maleństw - najlepsze zabawy odbywają się w największym piachu :mad: :mad:

bo moja Tigra to ksieżniczka a ksiezniczką nie wypada brudzic sowja pancie:evil_lol: ;) :lol:

Posted

moje raczej są chamskimi wiejskimi burkami bez ogłady :evil_lol: :evil_lol: do tytułów królewskich im daaaaaaaaaaleeeeko :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
haha no dobra przyznam sie:lol: moja Tigra tez jest flejtuchem kocha błoto i wogole :evil_lol:

hahahaha no prosze od razu jak swojsko brzmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
u mnie na słowo flejtuchy wszystkie przylatują :evil_lol: :evil_lol:

bo już się zastanawiałam czy nie zacząć zwracać się do was "wasza wysokość"
;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha no prosze od razu jak swojsko brzmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
u mnie na słowo flejtuchy wszystkie przylatują :evil_lol: :evil_lol:

bo już się zastanawiałam czy nie zacząć zwracać się do was "wasza wysokość"
;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to tylko ja mowie ze Tigra jest moja ksieżniczka(niestety nikt tego nie zauwaza:lol: ) biega chrumka slini sie i tarza w piachu:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to tylko ja mowie ze Tigra jest moja ksieżniczka(niestety nikt tego nie zauwaza:lol: ) biega chrumka slini sie i tarza w piachu:lol:

Bo to jest, Ewa, księżniczka XXI wieku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

majoka napisał(a):
Popatrzcie ile futra ma mój kocur, jak linieje, to całymi kłębami. Kanie sierśc nie leci (odpukac).

majoka- ja mam kota syberyjskiego...Masakra :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Bo to jest, Ewa, księżniczka XXI wieku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

aaa no chyba ze tak :evil_lol:

Posted

ja tez mam kota :) na punkcie psa hihi
powaznie to mam ale w Polsce i tez linieje jak dzika:) zowie sie Mafia:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
ja tez mam kota :) na punkcie psa hihi
powaznie to mam ale w Polsce i tez linieje jak dzika:) zowie sie Mafia:evil_lol:

No to ta Twoja Mafia pasuje do moich Zmoroszelm bo mówią na nie "Czarna mafia" :evil_lol:

Posted

witamy cieplutko ale nie za bardzo bo chlodny wieje wiatr:)
wczoraj mialam dziwna przygode z Dilim.
Poszlismy na wieczorny spacer, poszalelismy troszke gdy nagle zauwazylam znjoma pania z zaprzyjaznionym psem. dilski od szczeniaczka sie z nim bawil.
na jego widok dili polozyl sie na ziemi , skulil sie - nie wygladalo to na zwyczajowe zaproszenie...Remus jakby zdziwiony obszedl nas wieeeeelkim lukiem a Dilsi schowal sie za mna, platal miedzy moimi nogami i nagle zwial:-o . dal sie przywolac bez problemu , obwachal sie z kumplem i poooooszedl w dluga...cala droge do domu biegl przede mna , wystraszony. bylam w szoku....zdarzylo sie wam cos takiego kiedys? z czego to moglo wynikac? w domu zachowywal sie przed i po tym normalnie.....bawil sie, jadl...czy to mozliwe ze zaczal sie nagle bac innych psow??? o co chodzi.....

Posted

dziendoberek :D u nas tez chlodniejszy dzionek :loveu:
co do Dilusia to :razz: dosc dziwne ni emam pojecia co moze byc przyczyna moze bylokiedys mniedzy nimi jakies spiecie?? :razz:

Posted

cześć Aguś :multi: :multi:
Nie mam pojęcia czemu Dilski się tak zachował ...
A może to normalne ? :hmmmm:
może się dogadali że nie będą sobie w droge wchodzić :evil_lol:

Posted

hehe a moze Dili chcial zeby go kolega gonil??:evil_lol: Tigra czasami ma tak ze ucieka (mysla ze piesek goni) odwraca sie a po piesku alni sladu :lol: a jaka ma zdziwiona mine wtedy :evil_lol:

Posted

a teraz siedze w pracy i z nami jest 8 tygodniowy bokser, wlasnie kolezanka kupila w sobote:) i Dilski zachowuje sie jak tatus:) myje malego, pozwala sobie lazic po glowie i obgryzac lapy i szyje:) bawia sie troszke i jestem taka dumna ze hoho:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...