Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 o kocie i jego kudłach to nie wspominam :angryy: :angryy: :angryy: moi rodzice mają dwa foksy i praktycznie zero sierściucha walającego się wszędzie gdzie popadnie.To tak ponoć jest że psy długowłaose gubia żadziej pióra niż psy o krótkiej sierści.I podziwiam ludzi za stwierdzenie "nie wezme długowłosego bo będzie sierści wszędzie pełno :evil_lol: " moje psy lnieją dwa razy do roku :p od stycznia do czerwaca i od lipca do grudnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak naprawde to łatwiej się nawet zbiera te długie kłaki bo małe włoski się wbijają wszędzie i ciężko wyrwać je z dywanu :angryy:
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a): Tak naprawde to łatwiej się nawet zbiera te długie kłaki bo małe włoski się wbijają wszędzie i ciężko wyrwać je z dywanu :angryy: No wiem...Po wizycie u moich rodziców i przytulankach krótkowłosej Perełki zbieram sierść z ubrania i czuję jak w trakcie tej czynności starzeję się :evil_lol:
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dealer napisał(a):kolega malzowinek moj osobisty ostatnio otwrl sobie piwo w ogrodku i stwierdzil ze nawet w piwie byly wlosy Dilskiego:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie sam sobie wsypnął ;) Ale z kudliskami to fakt , jak Kama spanielka liniała to wzięłam gąbkę mokrą i z wszystkad pozgarniałam kudły a jak Harley lub traz Ozzy to horror , wbite wszędzie , a zagłówki w samochodzie mam specjalnie ocieplane futrem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to taka wersja zimowa:p
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hehe a wy nadal o siersci :evil_lol: moja tez linieje ale prawde mowiac nie mam futerka wszedzie:roll: nie wiem jak ona to robi bo wystarczy przejechac dlonia po grzbiecie i juz wlosy sie sypia a na ciuchach nie mam wogole :cool3:
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a):hehe a wy nadal o siersci :evil_lol: moja tez linieje ale prawde mowiac nie mam futerka wszedzie:roll: nie wiem jak ona to robi bo wystarczy przejechac dlonia po grzbiecie i juz wlosy sie sypia a na ciuchach nie mam wogole :cool3: no to ci zazdrosze normalnie, że możesz wyjść z domu nie oblepiona tumanem kudłów :evil_lol: :evil_lol: jak się głaszcze moje psy to oprócz oblepionej kudlami ręki ma się czarne paznokcie i czarne plamy :evil_lol: :evil_lol: te ostatnie atrakcje wynikają z trybu życia moich maleństw - najlepsze zabawy odbywają się w największym piachu :mad: :mad:
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):no to ci zazdrosze normalnie, że możesz wyjść z domu nie oblepiona tumanem kudłów :evil_lol: :evil_lol: jak się głaszcze moje psy to oprócz oblepionej kudlami ręki ma się czarne paznokcie i czarne plamy :evil_lol: :evil_lol: te ostatnie atrakcje wynikają z trybu życia moich maleństw - najlepsze zabawy odbywają się w największym piachu :mad: :mad: bo moja Tigra to ksieżniczka a ksiezniczką nie wypada brudzic sowja pancie:evil_lol: ;) :lol:
agbar Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 ze tez ten moj potfoor nie jest krolewiczem:evil_lol:
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 moje raczej są chamskimi wiejskimi burkami bez ogłady :evil_lol: :evil_lol: do tytułów królewskich im daaaaaaaaaaleeeeko :diabloti:
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 haha no dobra przyznam sie:lol: moja Tigra tez jest flejtuchem kocha błoto i wogole :evil_lol:
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a):haha no dobra przyznam sie:lol: moja Tigra tez jest flejtuchem kocha błoto i wogole :evil_lol: hahahaha no prosze od razu jak swojsko brzmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie na słowo flejtuchy wszystkie przylatują :evil_lol: :evil_lol: bo już się zastanawiałam czy nie zacząć zwracać się do was "wasza wysokość" ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):hahahaha no prosze od razu jak swojsko brzmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie na słowo flejtuchy wszystkie przylatują :evil_lol: :evil_lol: bo już się zastanawiałam czy nie zacząć zwracać się do was "wasza wysokość" ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to tylko ja mowie ze Tigra jest moja ksieżniczka(niestety nikt tego nie zauwaza:lol: ) biega chrumka slini sie i tarza w piachu:lol:
Medorowa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to tylko ja mowie ze Tigra jest moja ksieżniczka(niestety nikt tego nie zauwaza:lol: ) biega chrumka slini sie i tarza w piachu:lol: Bo to jest, Ewa, księżniczka XXI wieku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mar....ka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Popatrzcie ile futra ma mój kocur, jak linieje, to całymi kłębami. Kanie sierśc nie leci (odpukac).
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 majoka napisał(a):Popatrzcie ile futra ma mój kocur, jak linieje, to całymi kłębami. Kanie sierśc nie leci (odpukac). majoka- ja mam kota syberyjskiego...Masakra :evil_lol:
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 madzia i medor napisał(a):Bo to jest, Ewa, księżniczka XXI wieku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaa no chyba ze tak :evil_lol:
agbar Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 ja tez mam kota :) na punkcie psa hihi powaznie to mam ale w Polsce i tez linieje jak dzika:) zowie sie Mafia:evil_lol:
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 dealer napisał(a):ja tez mam kota :) na punkcie psa hihi powaznie to mam ale w Polsce i tez linieje jak dzika:) zowie sie Mafia:evil_lol: No to ta Twoja Mafia pasuje do moich Zmoroszelm bo mówią na nie "Czarna mafia" :evil_lol:
agbar Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 witamy cieplutko ale nie za bardzo bo chlodny wieje wiatr:) wczoraj mialam dziwna przygode z Dilim. Poszlismy na wieczorny spacer, poszalelismy troszke gdy nagle zauwazylam znjoma pania z zaprzyjaznionym psem. dilski od szczeniaczka sie z nim bawil. na jego widok dili polozyl sie na ziemi , skulil sie - nie wygladalo to na zwyczajowe zaproszenie...Remus jakby zdziwiony obszedl nas wieeeeelkim lukiem a Dilsi schowal sie za mna, platal miedzy moimi nogami i nagle zwial:-o . dal sie przywolac bez problemu , obwachal sie z kumplem i poooooszedl w dluga...cala droge do domu biegl przede mna , wystraszony. bylam w szoku....zdarzylo sie wam cos takiego kiedys? z czego to moglo wynikac? w domu zachowywal sie przed i po tym normalnie.....bawil sie, jadl...czy to mozliwe ze zaczal sie nagle bac innych psow??? o co chodzi.....
e.v.a Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 dziendoberek :D u nas tez chlodniejszy dzionek :loveu: co do Dilusia to :razz: dosc dziwne ni emam pojecia co moze byc przyczyna moze bylokiedys mniedzy nimi jakies spiecie?? :razz:
Vectra Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 cześć Aguś :multi: :multi: Nie mam pojęcia czemu Dilski się tak zachował ... A może to normalne ? :hmmmm: może się dogadali że nie będą sobie w droge wchodzić :evil_lol:
e.v.a Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 hehe a moze Dili chcial zeby go kolega gonil??:evil_lol: Tigra czasami ma tak ze ucieka (mysla ze piesek goni) odwraca sie a po piesku alni sladu :lol: a jaka ma zdziwiona mine wtedy :evil_lol:
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :razz:a może Diliego dopadła skleroza i nie poznał kumpla ;) Cześć kochani:p
Cimi Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Moja sucz tak reagowała, nadchodzący pies w naszą stronę to w tył zwrot i w nogi tak szybko jak się da.
agbar Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 a teraz siedze w pracy i z nami jest 8 tygodniowy bokser, wlasnie kolezanka kupila w sobote:) i Dilski zachowuje sie jak tatus:) myje malego, pozwala sobie lazic po glowie i obgryzac lapy i szyje:) bawia sie troszke i jestem taka dumna ze hoho:)
Recommended Posts