Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Patrze na te fotki i jakoś nie moge dostrzec tego agresywnego boksera :evil_lol: Widze tylko przyjaznie nastawione do siebie psiaki.:loveu: :loveu:
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100'] ALE pańcia wyciągnęła łańcuszek, ryknęła "fe!", rzuciła łańcuszkiem i Leon wrócił potulnie do pańci :p nono Pancia się nauczyla ryczeć jak lew :evil_lol:
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA']nono Pancia się nauczyla ryczeć jak lew :evil_lol: chyba przesadziłam, bo przeraziły sie wszystkie psy w okolicy :evil_lol: :evil_lol:
sisay Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Cimi napisał(a):Dodam jeszcze, że oprócz Dealera były jeszcze 3 samce i nic złego się nie dzieła. Od razu wszystkie samce byłu ustawione przez Bu :lol:. Heh, szczescie ze wszystkie mialy wiecej rozumu niz Bu i zrezygnowaly z rywalizacji z tym balwanem :roll: Dealerek jak widac jest zupelnie normalnym, kochanym psiejskiem i to jest jeszcze jedno potwierdzenie mojej teorii, ze czasem szkolenie moze narobic wiecej szkody niz pozytku :angryy: Fachowcy! :mad: Fajnie ze jest Dogomania, nie? :p :multi:
Medorowa Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ma-ja napisał(a):Heh, szczescie ze wszystkie mialy wiecej rozumu niz Bu i zrezygnowaly z rywalizacji z tym balwanem :roll: Dealerek jak widac jest zupelnie normalnym, kochanym psiejskiem i to jest jeszcze jedno potwierdzenie mojej teorii, ze czasem szkolenie moze narobic wiecej szkody niz pozytku :angryy: Fachowcy! :mad: Fajnie ze jest Dogomania, nie? :p :multi: PeWnie, ze fajnie:multi: :multi: A ja mam pytanie, o co chodzi z tymi "szkodami" na szkoleniu <sorrki, ale nie jestem wstanie czytać wszystkich postów, a pewnie, gdzieś tam jest wyjaśnione>, bo przyznam, że moje mysli coraz bardziej krążą wokół szkolenia:roll: , głównie, to z nudów;) :p
agbar Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 pewnie ze fajnie ze jest dogo i sa dogomaniacy:) a szkolenie w moim przypadku zrobiło tyle ze zepsułam mojemu psu opinie bo jakos poza placem szkoleniowym mój pies okazal sie normalny , czyli np. na wczorajszym spotkaniu , tylko tam z niego diabeł wyłaził. chciał mi moze pokazac ze cos mu nie pasi a ja głupia nie widziałam i szukałam czegos czego chyba nie ma..... dlatego rezygnuje i nie dokoncze tam szkolenia. a w niemczech trafiłam na podobny styl szkolenia i dziekuję , a niestety w mojej okolicy jest tylko jedna szkółka. wolę sama go uczyc - moze dłuzej , moze nie profesjonalnie ale bez stresów :) zaraz opisze wam dzien dzisiejszy tylko ochłone:)
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja chodze na indywidualne lekcje i póki co efekty są super
agbar Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 tak więc zaczynam kolejna długa historie:) pojechalismy dzis do znajomych, którzy maja dwa psy -kundelka i rotke. Dili spotkał sie z nimi kiedys dawno jak był malutki i głupiutki.:) rotka -Luna , 3 tygodnie temu została mamusia slicznych 6 szczeniaczków. za wyraźnym pozoleniem kolegi Dili poszedł z nami. wpadł jak szalony, zaczął zaczepiać Lunisko, ktore szczekało jak oszalałe ale on nic sobie z tego nie robił tylko chciał sie bawić:) kundelek jest dziki wiec był zamkniety w pokoju ale na dzien dobry chciał dilika zjesc a ten odwrócił sie i poszedł. nastepnie zajrzał do kojca maluszków - dupka mu latała jak szalona:)maluszek jeden lizał go po paszczy a dilski mu sie odwzajemnił. potem jeden mały uciekł z kojca i dili go noskiem tracał, i próbował sie bawić :) a jak który zapiszczał w kojcu to Dili był pierwszy i sprawdzał co sie dzieje:) maluchy sa cudowne i mój piesek tez:) miłego wieczoru kochani. musze sie wyspać bo przede mna jutro 1000 km. ponad buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No proszę i wreszcie wyszła prawdziwa natura bąkersika :multi:kochany pies :loveu: Współczuję tego jeżdżenia w te i we wte :shake:
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 to chyba Ty sama mu tą agresje wmawiałaś :mad: :mad: :cool1: wracaj szybko :placz: :placz: :placz: wygłaskaj Dilusia
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :D i kto mowil ze Dili to agresorek :mad: Aguś trzymaj sie :razz: i wracaj szybko :multi:
agbar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 nie bijcie mnie on sie naprawde tak zachowywał :( bede was odwiedzac od czasu do czasu i dzielic sie przezyciami z bąkersem i prosic nie raz o pomoc i wsparcie duchowe:)
agbar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 jeszcze pare zdjęć ze spacerku ( dziekujemy Aneek:) )
agbar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 uszaty i zebaty potwór w biegu:) potwór grzecznie siedzi przy pańci
agbar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Dilski wykonuje siad przed Jackiem nauka warowania ze stania
Medorowa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Najpiękniejszy widok na świecie, dwa boksie razem :loveu: :loveu: no piekniejszy może być tylko widok 3, 4, 5 ,6,... boksiów:evil_lol: :loveu:
Vectra Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 rozczulający widok :loveu: :loveu: sama słodycz :loveu: :loveu:
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='dealer'] :loveu: o boziu Dili killer:loveu: jak slodko :loveu:
Recommended Posts