agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjestem już , jestem ...wróciłam z pracy;) Dili podróznik;) Kurcze ale z tym okiem to nieciekawie :shake:przejdzie napewno ale jak tu wytrzymać tyle bez kompa;) halooo witam cieplutko:) nooo ciezko bedzie , TZ mnie sledzi i jak przylapie na kompie to jakos taki zly sie robi czy cos:):evil_lol:
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='mrowka'] Dealerek moj kochany :loveu: buziolki w fafolkii dla Ciebie ale superanckie foty zabawowe z tym malym :multi: widze, ze Dealer uwaza jak sie bawi z malym:loveu: , nie to co Mejk... :shake: Agnieszkoa co lekarze mowia?? mam nadzieje, ze szybko powrocisz do zdrowia.. Trzymam kciuki A co to za koniki? :iloveyou: prosze o wiecej :oops: Czesc Mrowencja :) kope lat:evil_lol: lekarze na razie wykluczyli wszelkie guzy , itp. podejrzewaja zapalenie albo uszkodzenie nerwu.....na razie czekam a koniki sie pasa na moich terenach spacerkowych:) masz wiecej;)
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 dla wielbicieli slimaczkow tez cos mam:evil_lol: smacznego:diabloti:
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ulalaaaa ślimaczki grzybki :Da gdzie Dili :mad: :evil_lol:
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 a to duza bestia...odgryza niegrzecznym dzieciom glowy:evil_lol:
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='dealer']a to duza bestia...odgryza niegrzecznym dzieciom glowy:evil_lol: haha chyba malec sie pod fafla dostal :evil_lol: :lol: :evil_lol:
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 o bidulek Bedzie dobrze . Mój siostrzeniec na odżywianie nerwu wzrok . je pyłek pszczeli . Bardzo fajnie mu pomaga , nerw jest różowy i cokolwiek widzi a groziła mu slepota:shake:
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 wiem ze jakosc zdjec pozostawia wiele do zyczenia ale bez oka jakos tak dziwnie:(
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='dealer']a to prawie swit ( 8:36) w Rossdorfie :) to jakaś góra??
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 to jest pagorek:) pelno ich tam dokola....jest slicznie naprawde...
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='dealer']to jest pagorek:) pelno ich tam dokola....jest slicznie naprawde...fajnie ...zrób fotkę jak będzie pogoda ;)
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 poranek :crazyeye: tosz to srodek nocy :evil_lol:
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 evaxon napisał(a):poranek :crazyeye: tosz to srodek nocy :evil_lol: no dla niektorych tak...my co niedziele o tej porze a nawet wczesniej idziemy na dluuuuuuuuuuuuuuuuugi spacerek:)
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 nie dosc ze mam zajaca.... ..to jeszcze latarnie:evil_lol:
agbar Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 na dzis wystarczy siedzenia przy kompie bo mnie TZ zaraz wzrokiem zabije jak cienko zapiszcze ` jeszcze minutkaaaa´ :evil_lol: ja wiem on sie martwi..... ja w zasadzie tez tak sobie niby zartuje ale jestem nieco przerazona... do jutra mam nadzieje hihi:evil_lol:
Recommended Posts