agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witaj siostro Canonierko:p jeszcze nie ale juz juz prawie........:evil_lol:
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 witaj Aga :lol: :lol: jeszcze nie dojechał aparacik :razz: :razz: :razz: bo ja czekam i czekam na foteczki Dilskiego :cool3:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 jesce nieeeee....podobno jest ci on wyslan albowiem ludzie wiedza ze zejde z tego padolu lez jak go nie otrzymam tak szybko jak sie da:)
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Hehe, domyslilam sie, ze nie TZ :cool3: Moj zwierz dopiero sie wynurzyl z sypialni :diabloti: w tajemnicy ci powiem ze TZ czasem tez dyszy albo raczej warczy jak mi sie nie chce wstac a juz tak jakos pozno:evil_lol:
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dealer napisał(a):w tajemnicy ci powiem ze TZ czasem tez dyszy albo raczej warczy jak mi sie nie chce wstac a juz tak jakos pozno:evil_lol: Nagraj TZta koniecznie!! My też chcemy usłyszeć jak warczy i....dyszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Nagraj TZta koniecznie!! My też chcemy usłyszeć jak warczy i....dyszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj to wtedy by sie dopiero nawarczal:diabloti: jakis taki nadpobudliwy ostatnio sie zrobil......chyba za duzo pracuje:)
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Aga meliske TZ dawaj do picia :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dealer napisał(a):oj to wtedy by sie dopiero nawarczal:diabloti: jakis taki nadpobudliwy ostatnio sie zrobil......chyba za duzo pracuje:) Czyżby ADHD ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo jest frustrowany? Bo wiesz....Frustracja prowadzi do agresji :cool3: A wszysto to ma podło9że....seksualne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Czyżby ADHD ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo jest frustrowany? Bo wiesz....Frustracja prowadzi do agresji :cool3: A wszysto to ma podło9że....seksualne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hmmm..jakby to tak tego powiedziec:evil_lol: u mojego malzowinka wszystko ma podloze seksualne:diabloti: glowa go boli za malo, nic mu sie nie chce- za duzo, glodny , zly, wesoly wszystko przez ten zex:):diabloti:
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dealer napisał(a):hmmm..jakby to tak tego powiedziec:evil_lol: u mojego malzowinka wszystko ma podloze seksualne:diabloti: glowa go boli za malo, nic mu sie nie chce- za duzo, glodny , zly, wesoly wszystko przez ten zex:):diabloti: Patrz jaki ze mnie psycholog :diabloti: Nawet nie wiedziałam ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):Aga meliske TZ dawaj do picia :evil_lol: :evil_lol: nie lubieje on tego:evil_lol: chyba ze mu do zupy doleje:) ja wiem czemu on tak warczacy ostatnio..nie dosc ze musial kase wybulic na aparacik to mu autko sie buntuje nieco:lol:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Patrz jaki ze mnie psycholog :diabloti: Nawet nie wiedziałam ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jak mój TZ zaczyna być nerwowy , i warczy burka i ma jakies ale to ja się do niego nie odzywam :diabloti: :diabloti: czasem słóżbowo :evil_lol: :evil_lol: noi mu rura mięknie i zaczyna się przymilać :evil_lol: :evil_lol: wtedy mu grzecznie mówie że z chamami nie gadam ;) no to zaczyna mi tłumaczyć że to przez prace i takie tam :evil_lol: :evil_lol: i potem do rany przyłóż facet :loveu: :loveu: Ja jestem większy nerus niż on :eviltong: :eviltong:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 ja stosuje te sama metode.....tez tylko sluzbowo bo co mi tu bedzie burczal nad uchem jakis nerwus...:) moj kofany :evil_lol:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 cholercia ja tu dzis przyszlam do biura popracowac zdaje sie:razz: tylko co to ja mialam zrobic......
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:och psychologi :evil_lol: Aga , to ty w pracy jesteś :cool3:
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):Jak mój TZ zaczyna być nerwowy , i warczy burka i ma jakies ale to ja się do niego nie odzywam :diabloti: :diabloti: czasem słóżbowo :evil_lol: :evil_lol: noi mu rura mięknie i zaczyna się przymilać :evil_lol: :evil_lol: wtedy mu grzecznie mówie że z chamami nie gadam ;) no to zaczyna mi tłumaczyć że to przez prace i takie tam :evil_lol: :evil_lol: i potem do rany przyłóż facet :loveu: :loveu: Ja jestem większy nerus niż on :eviltong: :eviltong: :crazyeye: :roll: :siara:
agbar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:och psychologi :evil_lol: Aga , to ty w pracy jesteś :cool3: noooo podobno:) na razie tylko w pracy mam neta dlatego tak tylko doskakuje czasem:) ale moze potruje TZ i komp z netem tez wyjecze:):evil_lol:
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć imienniczko :multi: Vectra napisał(a): noi mu rura mięknie i no to co z niego za pozytek? :roll: Vectra napisał(a): Ja jestem większy nerus niż on :eviltong: :eviltong: Kim jesteś? :crazyeye: To zawód taki? :crazyeye:
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Nerus to od Nerona? Czy nygusa? Bo nie kumam ;) A na miekkie rury ponoć mleko z betonem dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :mad: :mad: :mad: a wy tylko o jednym :evil_lol: :evil_lol: nie o takiej rurze pisałam :eviltong: :eviltong: ta o której wy myślicie jest :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a)::mad: :mad: :mad: a wy tylko o jednym :evil_lol: :evil_lol: nie o takiej rurze pisałam :eviltong: :eviltong: ta o której wy myślicie jest :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Jest znaczy nie odpadła ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts