Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na razie :cool1:
a oki swoją drogą :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:a którną drogą oki poszły :razz:.......bo może jak pojadę to je spotkam :roll::razz:...nie martwij siem :glaszcze: ...poznam je ...jak spotkam przyprowadze ...:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

polowanie na oki się szykuje????? to ja siępiszę bo potrzeba mi trochę ekhem ruchu :cool1:

co to jest Przesasndik Kynologiczny - :hmmmm: mam wrażenie, że późna pora nie pozwala mi tego ogarnąć :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']polowanie na oki się szykuje????? to ja siępiszę bo potrzeba mi trochę ekhem ruchu :cool1:

co to jest Przesasndik Kynologiczny - :hmmmm: mam wrażenie, że późna pora nie pozwala mi tego ogarnąć :placz:[/quote]
:crazyeye:Wasia pozna pora??? o 5 rano to jest raczej wczesnie niz poznie:diabloti:
przesadnik kynologiczny to taka ksiazka jest wesola:)mozesz sobie zobaczyc na [url]www.mampsa.pl[/url]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Cześć Wam :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
dzien dobry:p

nie spie od 5 rano:roll:...jakiemus brazowemu kundlowi sie przypomnialo ze dawno z pilka nie szalal i zaczal skakac, szczekac, warczec bo to grozna pilka jest a potem dostalam nia w leb:roll:....wypcham.....:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']
nie spie od 5 rano:roll:...jakiemus brazowemu kundlowi sie przypomnialo ze dawno z pilka nie szalal i zaczal skakac, szczekac, warczec bo to grozna pilka jest a potem dostalam nia w leb:roll:....wypcham.....:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:Diluś :crazyeye:......to niemożliwe......przecież on by tak nie zrobił :roll:...

Witam się z Tobą :loveu:o Gwiazdo Poranna :grins: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']dzien dobry:p

nie spie od 5 rano:roll:...jakiemus brazowemu kundlowi sie przypomnialo ze dawno z pilka nie szalal i zaczal skakac, szczekac, warczec bo to grozna pilka jest a potem dostalam nia w leb:roll:....wypcham.....:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem za... wypchaną piłką tak nie boli :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem za... wypchaną piłką tak nie boli :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: zależy czym wypchasz ....:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye:Diluś :crazyeye:......to niemożliwe......przecież on by tak nie zrobił :roll:...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witam się z Tobą :loveu:o Gwiazdo Poranna :grins: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dilus Dilus to byl...poznalam drania:grins:
Witam cie o Gwiazdo Zaspana:diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jestem za... wypchaną piłką tak nie boli :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

pilke spale, psa wypcham....kawe pije i zostane pania swiata:grins:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: zależy czym wypchasz ....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

pewnie by mi ja kamieniami wypchala:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Cześć dealerki jakieś nowe foty może co???[/quote]

nie mam nowych:grins: mam stare....ale jare:diabloti:
i nie atakuj mnie od samego rana bo wpadne w depresje:cool1:

Posted

[quote name='agbar']nie mam nowych:grins: mam stare....ale jare:diabloti:
i nie atakuj mnie od samego rana bo wpadne w depresje:cool1:[/quote] Że ja cię atakuje- no wiesz jak możesz ranić moje uczucia. Już drugi raz dzisiaj!:evil_lol: To ja chyba wpadne w depresje:-(:-(:-(

Posted

[quote name='apple']Że ja cię atakuje- no wiesz jak możesz ranić moje uczucia. Już drugi raz dzisiaj!:evil_lol: To ja chyba wpadne w depresje:-(:-(:-([/quote]ooo prosze jak mnie rozlicza z ranienia:diabloti:w notesie se piszesz albo co:hmmmm::grins:

Posted

[quote name='agbar']ooo prosze jak mnie rozlicza z ranienia:diabloti:w notesie se piszesz albo co:hmmmm::grins:[/quote] Jak mi podarujesz pod choinkę to bedę spisywać - WSZYSTKO!:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Dilus Dilus to byl...poznalam drania:grins:
Witam cie o Gwiazdo Zaspana:diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong:

pilke spale, psa wypcham....kawe pije i zostane pania swiata:grins:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie pij więcej kawy :grins: to Ci szkodzi :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']pewnie by mi ja kamieniami wypchala:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]betonem zalejemy....piłkę oczywiście :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']Jak mi podarujesz pod choinkę to bedę spisywać - WSZYSTKO!:evil_lol:[/quote]

to ci nie kupie:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie pij więcej kawy :grins: to Ci szkodzi :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

oooo dobry pomysl...czegos mi tu wlasnie brakowalo...jeszcze jednej kawy:multi::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']
oooo dobry pomysl...czegos mi tu wlasnie brakowalo...jeszcze jednej kawy:multi::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja też poprosze :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja też poprosze :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kurde...kawiarnie otworze chyba....:diabloti:

Posted

[quote name='apple']sknera:cool1:[/quote]

nie mow tak zle o sobie:grins:....na pewno nie jest tak zle jak myslisz:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']kurde...kawiarnie otworze chyba....:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:....otwórz ...:grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']nie mow tak zle o sobie:grins:....na pewno nie jest tak zle jak myslisz:diabloti:[/quote]a jednak stać cie na miłe słowo:evil_lol::razz:

Posted

[quote name='apple']a jednak stać cie na miłe słowo:evil_lol::razz:[/quote]

stac mnie na wiele dobrych slow...ale po co sobie jezyk strzepic:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']stac mnie na wiele dobrych slow...ale po co sobie jezyk strzepic:diabloti:[/quote] złośliwa ty dzisiaj - czyżby ktoś ci zalazł z rana za skóre?:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...