Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']Chlorkowa:loveu: :multi:
czy Ala ci przekazala co i jak?:eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znaczy tak pi razy drzwi... nadal nic nie wiem....:oops::oops::oops:
[U]kiedy[/U] co [U]gdzie[/U] jak i [U]o której [/U]
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znaczy tak pi razy drzwi... nadal nic nie wiem....:oops::oops::oops:
[U]kiedy[/U] co [U]gdzie[/U] jak i [U]o której [/U]
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:roll:bo tego to i ja nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]znaczy tak pi razy drzwi... nadal nic nie wiem....:oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][U]kiedy[/U] co [U]gdzie[/U] jak i [U]o której [/U][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

eeee poprosze inny zestaw pytan:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:roll:bo tego to i ja nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

hmm..to zupelnie jak jak ja....:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Cze biegająca po urzędach, gdzie klient jest zawsze traktowany należycie, z pełnym szacunkiem etc:diabloti::loveu:[/quote]

tiaaaa......witam:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']
Wiem coś o tym :angryy: ostatnio składałam wniosek o dowód :mdleje:[/quote]
o w morde... miałam nieletnia matke:mdleje:

Posted

Wrocilismy niedawno od weta.................................................................................Dili ma najprawdopodobniej zerwane wiezadlo krzyzowe:-(

Posted

[quote name='dealer']Wrocilismy niedawno od weta.................................................................................Dili ma najprawdopodobniej zerwane wiezadlo krzyzowe:-([/quote]:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Aguś ....dacie rade [/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']eeee poprosze inny zestaw pytan:diabloti:

hmm..to zupelnie jak jak ja....:evil_lol:

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]teraz już wiem troszkę więcej ;)[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']Wrocilismy niedawno od weta.................................................................................Dili ma najprawdopodobniej zerwane wiezadlo krzyzowe:-([/quote]
Ojojj... trzymam kciuki i moc pozytywnych wibracji Do was ślę:p:p:p:loveu:

Posted

[quote name='dealer']halo gupie:loveu: padlam ale powstalam .....aby pasc.....poszlismy wczora do znajomych...alem namieszala uuuuu masakra:diabloti: ale zyje choc nie ukrywam ze dzisiejsze bieganie po urzedach ,niekompetencja ludzi pracujacych w nich zepsuly mi humor:angryy: ale juz mi sie poprawia..powoli:cool1:[/quote]
dzięki temu nie miałaś wątpliwości do jakiego kraju przyjechałaś :multi: :diabloti:

[quote name='dealer']Wrocilismy niedawno od weta.................................................................................Dili ma najprawdopodobniej zerwane wiezadlo krzyzowe:-([/quote]

o kurde :shake:

Posted

[quote name='evaxon']o w morde... miałam nieletnia matke:mdleje:[/quote]
Goopiaś :eviltong:

O w mordę :shake: Współczuwam :glaszcze: To chyba długie leczenie Was czeka :-( Podpytaj Patkę, ona w tych chorobach ortopedycznych jest obeznana. Na forum astowym też powinno być dużo info na ten temat.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
o shit... no to nie dziw że ma problemy z chodzeniem....
nie mogę zrobic nic poza zaciśnięciem kciuków i wyślimtaniem Dilskiego:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..........miznij Dilera łode mnie................[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/animals/bl_paw.gif[/IMG][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/animals/bl_paw.gif[/IMG][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/animals/bl_paw.gif[/IMG]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to ja Dilerowa......siedzem u Ali i zara dostane kaw...chyba:cool3:dzieki za kciukasy, potem napisze wiecej[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i ciągle liczysz na tą kaff :shake::shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to ja Dilerowa......siedzem u Ali i zara dostane kaw...chyba:cool3:dzieki za kciukasy, potem napisze wiecej[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dała już Ci tą kawę czy jeszcze nie:mad::mad:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]dała już Ci tą kawę czy jeszcze nie:mad::mad:[/B][/COLOR][/quote]
dostalam nawet dwie...co za rozpusta:diabloti:

[quote name='malawaszka']i co i co??? była kawa??? :evil_lol:

jak Dilus?????[/quote]byly kawffyyyy....Dilus z panciem w domku, wieczorkiem jada na zastrzyk o ile dobrze pamietam dostaje Metacam.....:cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i ciągle liczysz na tą kaff :shake::shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]dała już Ci tą kawę czy jeszcze nie:mad::mad:[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='malawaszka']i co i co??? była kawa??? :evil_lol:

jak Dilus?????[/quote]:mad::mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:mad:no co jest......która to kawy u mła nie dostała .......nooooo ...no taaa Waszka bo nie była :diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:mad:no co jest......która to kawy u mła nie dostała .......nooooo ...no taaa Waszka bo nie była :diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:eviltong::eviltong::eviltong:a jak stałam w korku koło Cie to nie przyniesłaś :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i ciągle liczysz na tą kaff :shake::shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Buhahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:

I co z Dilim ...?

Posted

[quote name='malawaszka']:eviltong::eviltong::eviltong:a jak stałam w korku koło Cie to nie przyniesłaś :shake::evil_lol:[/quote][B][I][FONT=Arial][COLOR=Red]A było zadzwonić ze stoisz w korku to nieeeeee bo się bojałaś Ozzulka:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

[quote name='madzia i medor']Buhahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]z czego rży....:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

I co z Dilim ...?[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Aga za chwilkę napisze ;)

Witam Was w Naszym Blogasku :grins:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...