Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]som ...som ...padnięte ale już NASZE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....śląskie :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [COLOR=DarkRed][B]jeszcze leży??????:shake::shake::shake: [/B][/COLOR]
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jeszcze leży??????:shake::shake::shake: [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:musi będzie ze leży.....bo nadal cisza [/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ooo co ja widzę - Dilerka przyjechała podilować na ślunsk???? :evil_lol:
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='malawaszka']ooo co ja widzę - Dilerka przyjechała podilować na ślunsk???? :evil_lol:[/quote] :razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]po towar moja droga ...po towar:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]po towar moja droga ...po towar:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a no w sumie racja bo u nas tanij :evil_lol:
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pMelduję posłusznie ze Nasza 1/3 nadal zmęczona ....padnieta na ryjok ...ale szczęśliwa i Dili tysz :loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko u NAS..... melduj sie dilerowa... kiedy przybywasz... cobyś mnie nie zaskoczyła bo.... ja taka nie uczesana :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [B]czesc ...przyszlam sie przywitac....po urlopiku.....o dzien dobry bardzo.....:lol: :loveu: [/B]
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...............nadal padnięta:cool3: [/B][/COLOR]
e.v.a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [B]:grin: Dilerowa sobie chyba zapiła:evil_lol::evil_lol:[/B]
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a ja niedoinformowana jak zwykle - czy Dijejka to już tak na zawsze wróciła??? :razz:
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='malawaszka']a ja niedoinformowana jak zwykle - czy Dijejka to już tak na zawsze wróciła??? :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie na forever :shake::shake: ino na chwileczke :razz: po cholere ona ma tu wracac?? żeby ją zamknęli?? dilerowa?? czy ty masz jakąś strone www??? :hmmmm: ciekawe czy za macie własnego osobistego bloga tez będą zamykać[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:
agbar Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 halo gupie:loveu: padlam ale powstalam .....aby pasc.....poszlismy wczora do znajomych...alem namieszala uuuuu masakra:diabloti: ale zyje choc nie ukrywam ze dzisiejsze bieganie po urzedach ,niekompetencja ludzi pracujacych w nich zepsuly mi humor:angryy: ale juz mi sie poprawia..powoli:cool1:
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Gonitwa']Klockowa teoretycznie blog to też strona www;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SUPER!!!! całe dogo bedzie siedziało !!!!! :B-fly::B-fly::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='dealer']halo gupie:loveu: padlam ale powstalam .....aby pasc.....poszlismy wczora do znajomych...alem namieszala uuuuu masakra:diabloti: ale zyje choc nie ukrywam ze dzisiejsze bieganie po urzedach ,niekompetencja ludzi pracujacych w nich zepsuly mi humor:angryy: ale juz mi sie poprawia..powoli:cool1:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:wow ....to musiało być nieźle...... oj obiegnij już te urzędy i daj na luz ;)[/I][/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='dealer']halo gupie:loveu: padlam ale powstalam .....aby pasc.....poszlismy wczora do znajomych...alem namieszala uuuuu masakra:diabloti: ale zyje choc nie ukrywam ze dzisiejsze bieganie po urzedach ,niekompetencja ludzi pracujacych w nich zepsuly mi humor:angryy: ale juz mi sie poprawia..powoli:cool1:[/quote] [CENTER]:multi:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi: didżejka!!!! :multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a cos Ty myślała.. że se pójdziesz do urzędu i już??? i tak od reki załatwisz??? :nono::nono::nono: wróciłaś do KACZOGRODU :cool1: przypomnij se jakie są realia :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cześc Aga :multi: [quote name='dealer']ale zyje choc nie ukrywam ze dzisiejsze bieganie po urzedach ,niekompetencja ludzi pracujacych w nich zepsuly mi humor:angryy: ale juz mi sie poprawia..powoli:cool1:[/quote] Wiem coś o tym :angryy: ostatnio składałam wniosek o dowód :mdleje:
agbar Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:razz:wow ....to musiało być nieźle......[/I][/B][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]oj obiegnij już te urzędy i daj na luz ;)[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote] [quote name='clockwork'] jutro wrzuce na luz...:diabloti: :loveu: [CENTER]:multi:[FONT=Arial][COLOR=blue][B]:multi::multi::multi: didżejka!!!! :multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]a cos Ty myślała.. że se pójdziesz do urzędu i już??? i tak od reki załatwisz??? [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:nono::nono::nono: wróciłaś do KACZOGRODU :cool1: przypomnij se jakie są realia :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Chlorkowa:loveu: :multi: czy Ala ci przekazala co i jak?:eviltong:
agbar Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='paula_z']Cześc Aga :multi: Wiem coś o tym :angryy: ostatnio składałam wniosek o dowód :mdleje:[/quote] lacze sie z toba w bolu i szczerze wspolczuje:cool1:
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='dealer']Chlorkowa:loveu: :multi: czy Ala ci przekazala co i jak?:eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pprzekazała ..i chyba nic nie namieszała ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie na forever :shake::shake: ino na chwileczke :razz: po cholere ona ma tu wracac?? żeby ją zamknęli?? dilerowa?? czy ty masz jakąś strone www??? :hmmmm: ciekawe czy za macie własnego osobistego bloga tez będą zamykać[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote] racja - Dilerk0 - NIE WRACAJ TU!!! OCZYWIśCIE, ZE BLOG TO TEż STRONA - I TO DZIENNIK BO AKTUALIZOWANY CODZIENNIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A MY JESTEśMY REDAKTORAMI NACZELNYMI BUUUAHAHAHAHAHHA
Recommended Posts