Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']no własnie jestem w grupie podwyzszonego ryzyka wchodze na forum i zarażaja jade do pracy i zarażaja spotykam sie ze znajomymi i zarażaja gadam z kolega a w tle zarażaczka krzyczy :evil_lol: :evil_lol:

boje się boje ;)[/quote]

buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a leciały w kierunku Londka :cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']:hmmmm: ale co kupa ma do tego?:niewiem:[/quote]

no nie wiem ale w opisach medycznych jest ten temat poruszany :diabloti:

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]

to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
Pewnie Cię szukały :diabloti:

Posted

A ja se przyszłam przypomnieć kto mnie w towar zaopatruje bo jutro pewnie się zdziwię jak to wszystko o napisałam przeczytam :evil_lol:

Posted

[CENTER][I][B][COLOR=Red][SIZE=2][FONT=Arial]:multi::multi::loveu::multi::multi:
Witam się z Tobą , Nami , Wami ;)
w Naszym Blogasku :p
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='dbsst']
to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie multi lotek ino weszka miała SZCZĘŚLIWY NUMEREK :diabloti::diabloti:

cześć kochana mła....
nie przerywaj se- pracuj pracuj... musisz nadrobić długą nieobecność :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

gupie babony zarazone i zarazajace WON!!!:diabloti:
czy jest kto chetny do posprzatania mi po remoncie i poskrecania mebli ktore mi przywiezli i stoja juz tydzien na korytarzu?:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']gupie babony zarazone i zarazajace WON!!!:diabloti:
czy jest kto chetny do posprzatania mi po remoncie i poskrecania mebli ktore mi przywiezli i stoja juz tydzien na korytarzu?:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:...e no to co siem bedziesz męczyć ...dawa z meblami do mła... ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool1:...e no to co siem bedziesz męczyć ...dawa z meblami do mła... ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

prosze zapraszam serdecznie- odbior osobisty mile widziany:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...