malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']no własnie jestem w grupie podwyzszonego ryzyka wchodze na forum i zarażaja jade do pracy i zarażaja spotykam sie ze znajomymi i zarażaja gadam z kolega a w tle zarażaczka krzyczy :evil_lol: :evil_lol: boje się boje ;)[/quote] buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Gonitwa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Stado? To ja Ci Waszeczko współczuję... Się witam!
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a leciały w kierunku Londka :cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: ale co kupa ma do tego?:niewiem:[/quote] no nie wiem ale w opisach medycznych jest ten temat poruszany :diabloti: [quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3:
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst'] to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3:[/quote] lotek jak lotek ale multi kupek napewno bedzie:evil_lol:
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Przyszłam, bo tu jakieś światełko świci:hmmmm: Idem, nie nadrobię, bo to na dzień dzisiejszy nierealne;)
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Pewnie Cię szukały :diabloti:
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja se przyszłam przypomnieć kto mnie w towar zaopatruje bo jutro pewnie się zdziwię jak to wszystko o napisałam przeczytam :evil_lol:
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [CENTER][I][B][COLOR=Red][SIZE=2][FONT=Arial]:multi::multi::loveu::multi::multi: Witam się z Tobą , Nami , Wami ;) w Naszym Blogasku :p [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I][/CENTER]
BeaC Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam............... jesteś tu ???? [/B][/COLOR]
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pewnie jest TAM bo TU jej nie ma :shake: :evil_lol:
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='dbsst'] to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie multi lotek ino weszka miała SZCZĘŚLIWY NUMEREK :diabloti::diabloti: cześć kochana mła.... nie przerywaj se- pracuj pracuj... musisz nadrobić długą nieobecność :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 czy dostane tu jeszcze kjakejsa na spanie???? bo czas by było a mnie się nie fce :placz:
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand: Aguniu :loveu: :loveu: :loveu: .....tady my som tukej :razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Agus wiem że mnie kochasz nieustająco i wciąż...:loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 gupie babony zarazone i zarazajace WON!!!:diabloti: czy jest kto chetny do posprzatania mi po remoncie i poskrecania mebli ktore mi przywiezli i stoja juz tydzien na korytarzu?:diabloti:
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='dealer']gupie babony zarazone i zarazajace WON!!!:diabloti: czy jest kto chetny do posprzatania mi po remoncie i poskrecania mebli ktore mi przywiezli i stoja juz tydzien na korytarzu?:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:...e no to co siem bedziesz męczyć ...dawa z meblami do mła... ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool1:...e no to co siem bedziesz męczyć ...dawa z meblami do mła... ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] prosze zapraszam serdecznie- odbior osobisty mile widziany:diabloti:
Recommended Posts