clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: a rządową nie chciał:crazyeye:...no tak .....podrapana ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]on chciał... ale mi sie nie chciało.... on by se darł ryjoka na próbie a ja bym sie nudziła tam... a tak... nudziłam sie w domu- zawsze to u siebie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]on chciał... ale mi sie nie chciało.... on by se darł ryjoka na próbie a ja bym sie nudziła tam... a tak... nudziłam sie w domu- zawsze to u siebie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I] :hmmmm: abyło pomyśleć o zakupach dla kozelanki ;)....[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I] :hmmmm: abyło pomyśleć o zakupach dla kozelanki ;)....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jechałabym z psem.. a wiesz że zakupy u mnie trwaja 6 godzin... pies by mi padł na siedzeniu :oops:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jechałabym z psem.. a wiesz że zakupy u mnie trwaja 6 godzin... pies by mi padł na siedzeniu :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...:hmmmm: a nie chciał Klocuś też na próbę ......szkoda....:cool1: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Nasza TY 1/3:loveu:........gdzie TY :cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...:hmmmm: a nie chciał Klocuś też na próbę ......szkoda....:cool1: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a chciał... ale nie mieli w planach chórków :diabloti: dilerowa... żyjesz??? [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a chciał... ale nie mieli w planach chórków :diabloti: dilerowa... żyjesz??? [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:...no masz .....to niech plany zmieniają.............. :hand: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]hey Nasza 1/3 :loveu: :loveu: .......gdzie Ty się ukrywasz....:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] we ogrodecku sie chowalam , potem nad woda sie chowalam a potem grilowalam:diabloti: [quote name='madzia i medor']Ukrywasz się:diabloti:[/quote] tiaaa...przed toba:cool1: [quote name='evaxon']Dijejkaaaa gdzies tyyyy????[/quote] tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:...no cho ....cho do NAS....:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] przylajzlam:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja mam flanelowe pantalony... ale już nie miękkie :roll: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]1/3 powitania!!!!! :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] witom cie ty pantalonie:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:to szykuj się ....bo wsio już zapakowane :razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko 1/3 :loveu:kaj żeś wczoraj się smykała :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] no przeca pisalam..we ogrodecku, nad woda we ogrodecku i tak w kolko:evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]przyszłam powitac Dilerównę.....ale jej chyba nie ma..................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]ale jak przyjdzie to se poczyta[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]WITAJ!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n028.GIF[/IMG][/COLOR][/B] [/quote] poczytalam se...witaj:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:Nasza TY 1/3:loveu:........gdzie TY :cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] we pracy bylam...raz na jakis czas sie trza pokazac...:cool3: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a chciał... ale nie mieli w planach chórków :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerowa... żyjesz??? [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] zyje ...spac mi sie chce, jesc mi sie chce a w lodowce ino swiatlo i...MLEKO:shake: [quote name='Gonitwa']Wróciłam! Jestem! Witam się ;)[/quote] i ja ciebie tez
agnes1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kaj sie smykosz dilerowa!!!!! to ja... TWOJA szara rzeczywistość:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)oć do mla :loveu:.....zrobię Ci kanapeczkę :p[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Kate I Luka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 DealerÓWNA nawiedziłam Twój fotoblożek swoją obecnością , cieszysz się :loveu: :loveu: [RIGHT]:diabloti: [/RIGHT]
Medorowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kuku ... :diabloti: Mam Cię:loveu::loveu::diabloti:
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]te zatrzasłaś się w lodówce?????? [/B][/COLOR]
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [COLOR=Red][I][FONT=Arial][B]dilerowa... każesz mi CHOO TU a zaś sie smykosz bóg wie kaj..... [/B][/FONT][/I][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wracaj do nas- ja dziś mam rozdwojenie jaźni- bede pisać w dwóch osobach[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:
agbar Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]kaj sie smykosz dilerowa!!!!![/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja... TWOJA szara rzeczywistość:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] niebieska rzeczywistosc raczej....:cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B];)oć do mla :loveu:.....zrobię Ci kanapeczkę :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] juz sie najadlam...mlekiem:diabloti: [quote name='Kate I Luka']DealerÓWNA nawiedziłam Twój fotoblożek swoją obecnością , cieszysz się :loveu: :loveu: [RIGHT]:diabloti: [/RIGHT] [/quote] jak diobli:multi: [quote name='madzia i medor']Kuku ... :diabloti: Mam Cię:loveu::loveu::diabloti:[/quote] czesc kukulka:loveu: [quote name='paula_z']Witaj chowająca się ogrodniczko ;)[/quote] juz sie odkrylam...a raczej moj mily kolega maz mnie cala noc koldre kradl:diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]te[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]zatrzasłaś się w lodówce??????[/COLOR][/B] [/quote] nooo...ale juz mnie wypuscili:diabloti: [quote name='bonita']Cześć :) Przyszłam się przywitać po kawowo :)[/quote] nooo to gdzie ta kawa??:cool3: [quote name='clockwork'][COLOR=red][I][FONT=Arial][B]dilerowa... każesz mi CHOO TU a zaś sie smykosz bóg wie kaj..... [/B][/FONT][/I][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]wracaj do nas- ja dziś mam rozdwojenie jaźni- bede pisać w dwóch osobach[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote] boshe...potrzebujesz lekarza?:diabloti:
e.v.a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 byłam , nic nie widziałam , nic nie czytalam ale i tak bylo zajebiscie:cool1: :evil_lol: hejjj:multi:
Agunia-Pańciunia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [B]byłam ...jestem i bede poźniej.....[/B] [B]buziaki...:loveu: [/B]
agbar Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='evaxon']byłam , nic nie widziałam , nic nie czytalam ale i tak bylo zajebiscie:cool1: :evil_lol: hejjj:multi:[/quote] zupelnie nie rozumiem o co ci chodzi....:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]byłam ...jestem i bede poźniej.....[/B] [B]buziaki...:loveu: [/B][/quote] ciebie tez nie rozumiem:diabloti: [quote name='Cimi']Jestem. ALe tu jakieś same pogaduchy :lol:.[/quote] a ciebie wcale:diabloti: wrocilam.....gorrraco.....mam dwie tony papierow do wypisania ...na wczoraj....:angryy:
agbar Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 zeby nie bylo ze nie ma fotek...:cool1: kwa kwa [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/58/61e300cba13a5ee2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/58/f6256abdbdeff515.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 takie byle co... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/58/2303355c45446a62.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 panowie na lodce...bols:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/58/79e707834c47f9b4.jpg[/IMG][/URL]
Recommended Posts