clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpadłam z rewizytą :diabloti: a Cia chiba ni ma.... u mnie gości przyjmujesz?? :cool3::cool3: to ja zaopiekuje sie TWOIM blogaskiem, ino poskanuja foty :placz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]wpadłam z rewizytą :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a Cia chiba ni ma.... u mnie gości przyjmujesz?? :cool3::cool3: to ja zaopiekuje sie TWOIM blogaskiem, ino poskanuja foty :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bylam se na kawie u sasiadki mej....dziekuje za opieke...a z tym skanowaniem..kochana czy ty sie nie przemeczasz:cool3: :loveu: :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [B]czesc...[/B] [B]co Ty tak te fachy strzelasz po galeriach???:diabloti: [/B]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc...[/B] [B]co Ty tak te[COLOR=navy] fachy[/COLOR] strzelasz po galeriach???:diabloti: [/B][/quote] bom fachowiec:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']bom fachowiec:diabloti:[/quote] [B]bardzo smieszne...bardzo:angryy:[/B]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]bardzo smieszne...bardzo:angryy:[/B][/quote] strasznie sie ciesze ze cie rozbawilam:diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam slicznego bokserka:loveu:[/quote] pytalam go i on mowi ze cie tez wita:diabloti:
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']bylam se na kawie u sasiadki mej....dziekuje za opieke...a z tym skanowaniem..kochana czy ty sie nie przemeczasz:cool3: :loveu: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nawet nie wiesz jak bardzo- wczoraj zeskanowałam 30 sztuk, dzis JUŻ 5 :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Rybka_39']No to jeszcze wymiziajxD[/quote] mizniety:p [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nawet nie wiesz jak bardzo- wczoraj zeskanowałam 30 sztuk, dzis JUŻ 5 :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] biedna ty moja...nie pracuj tyle bo sie przyzwyczaisz:evil_lol:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: jestem ....zaczynam bieganie po FB.....może się czegoś ciekawego o sobie dowiem:p [/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem ....zaczynam bieganie po FB.....może się czegoś ciekawego o sobie dowiem:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] buhahaha.. wrozka prawde ci powie:evil_lol:
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 znowu mi te czarne chmury przysłałaś :mad: :diabloti: a już takie śliczne słoneczko świeciło :placz: :placz:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Vectra']znowu mi te czarne chmury przysłałaś :mad: :diabloti: a już takie śliczne słoneczko świeciło :placz: :placz:[/quote] ktos musi ze mna cierpiec..padlo na ciebie:loveu:
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']ktos musi ze mna cierpiec..padlo na ciebie:loveu:[/quote] poczekaj no :diabloti: już ja ci burze z piorunami na ten zachód wyśle :diabloti: taką prawdziwą wiejską burze , zawziętą i zaciętą :loveu: :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Vectra']poczekaj no :diabloti: już ja ci burze z piorunami na ten zachód wyśle :diabloti: taką prawdziwą wiejską burze , zawziętą i zaciętą :loveu: :diabloti:[/quote] taka twoja siostre blizniacza?:diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']buhahaha.. wrozka prawde ci powie:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...o qr..... coś już w tym temacie słyszałam :hmmmm: ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']taka twoja siostre blizniacza?:diabloti:[/quote] moje gorsze ja :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...o qr..... coś już w tym temacie słyszałam :hmmmm: ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a co??? a co??? poooowiedzzzz:diabloti: [quote name='Vectra']moje gorsze ja :diabloti:[/quote] ze jak gorsze:crazyeye: to moze byc jeszcze gorsze:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']a co??? a co??? poooowiedzzzz:diabloti: [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].......:roll:....powiem .....na uszko ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hej Aga:p tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hej Aga:p tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll:[/quote]:p[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]doradzić ?? mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I].......:roll:....powiem .....na uszko ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ok..wysylam uszko poczta:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Hej Aga:p tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll:[/quote] czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]doradzić ??[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] a ta sie zas chwali:shake: :evil_lol:
Recommended Posts