Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpadłam z rewizytą :diabloti:

a Cia chiba ni ma.... u mnie gości przyjmujesz?? :cool3::cool3: to ja zaopiekuje sie TWOIM blogaskiem, ino poskanuja foty :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]wpadłam z rewizytą :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a Cia chiba ni ma.... u mnie gości przyjmujesz?? :cool3::cool3: to ja zaopiekuje sie TWOIM blogaskiem, ino poskanuja foty :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

bylam se na kawie u sasiadki mej....dziekuje za opieke...a z tym skanowaniem..kochana czy ty sie nie przemeczasz:cool3: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc...[/B]

[B]co Ty tak te[COLOR=navy] fachy[/COLOR] strzelasz po galeriach???:diabloti: [/B][/quote]

bom fachowiec:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]bardzo smieszne...bardzo:angryy:[/B][/quote]

strasznie sie ciesze ze cie rozbawilam:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']bylam se na kawie u sasiadki mej....dziekuje za opieke...a z tym skanowaniem..kochana czy ty sie nie przemeczasz:cool3: :loveu: :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
nawet nie wiesz jak bardzo- wczoraj zeskanowałam 30 sztuk, dzis JUŻ 5 :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rybka_39']No to jeszcze wymiziajxD[/quote]

mizniety:p

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nawet nie wiesz jak bardzo- wczoraj zeskanowałam 30 sztuk, dzis JUŻ 5 :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

biedna ty moja...nie pracuj tyle bo sie przyzwyczaisz:evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:
jestem ....zaczynam bieganie po FB.....może się czegoś ciekawego o sobie dowiem:p
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem ....zaczynam bieganie po FB.....może się czegoś ciekawego o sobie dowiem:p[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

buhahaha.. wrozka prawde ci powie:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']znowu mi te czarne chmury przysłałaś :mad: :diabloti: a już takie śliczne słoneczko świeciło :placz: :placz:[/quote]

ktos musi ze mna cierpiec..padlo na ciebie:loveu:

Posted

[quote name='dealer']ktos musi ze mna cierpiec..padlo na ciebie:loveu:[/quote]
poczekaj no :diabloti: już ja ci burze z piorunami na ten zachód wyśle :diabloti: taką prawdziwą wiejską burze , zawziętą i zaciętą :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']poczekaj no :diabloti: już ja ci burze z piorunami na ten zachód wyśle :diabloti: taką prawdziwą wiejską burze , zawziętą i zaciętą :loveu: :diabloti:[/quote]
taka twoja siostre blizniacza?:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']buhahaha.. wrozka prawde ci powie:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...o qr..... coś już w tym temacie słyszałam :hmmmm: ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...o qr..... coś już w tym temacie słyszałam :hmmmm: ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

a co??? a co??? poooowiedzzzz:diabloti:

[quote name='Vectra']moje gorsze ja :diabloti:[/quote]

ze jak gorsze:crazyeye: to moze byc jeszcze gorsze:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='dealer']a co??? a co??? poooowiedzzzz:diabloti:
[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].......:roll:....powiem .....na uszko ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Aga:p

tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll:[/quote]:p[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]doradzić ??
mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I].......:roll:....powiem .....na uszko ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ok..wysylam uszko poczta:diabloti:

[quote name='Kate I Luka']Hej Aga:p

tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll:[/quote]

czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]doradzić ??[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

a ta sie zas chwali:shake: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...