Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']jaki okularowaty ten kotecek :diabloti:
ale piętny i już Cię nie lubie :diabloti:
:loveu:[/quote]

ja ciebie tez nie lubie.....ani troche...z cwokami ze wsi to ja nie bardzo:diabloti: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:...cieszymy się ......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Wizyta super ....pani bardzo bardzo...jutro opiekun psinki zaczyna szukać transportu na Śląsk:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

no to super:multi: misja udana:evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']ja ciebie tez nie lubie.....ani troche...z cwokami ze wsi to ja nie bardzo:diabloti: :loveu:

[/quote]
w dupie się już przewraca :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ale te szeleszczące , zółte :loveu: :diabloti: ile chcesz walizeczek ? :cool3:

[/quote]

[B]no zaczynasz gadać tak, że w końcu rozumiem :p [/B]
[B]MOIM językiem walizeczkowym :loveu: [/B]

[quote name='dealer']ale oto jest..moj wysniony, wymarzony,mruczy dla mnie :loveu: :loveu: :loveu:
moj zielony kotecek.....

[/quote]

[B]phi :cool1: [/B]
[B]że niby twój? Otóż na pewno nie! Ja wiem lepiej! DALI CI, DALI :cool1: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']w dupie się już przewraca :diabloti:[/quote]

ha ale za to jak wygodnie ma ta doopa....:diabloti:

[quote name='Maga100']

[B]phi :cool1: [/B]
[B]że niby twój? Otóż na pewno nie! Ja wiem lepiej! DALI CI, DALI :cool1: [/B][/quote]

on nie jest moj...on jest TYLKO moj:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']

no to super:multi: misja udana:evil_lol:[/quote]:p[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]zresztą cała rodzinka super...ludzie i dorośli i dojrzali ....w lipcu stracili 14 letnia sunię i to naprawdę szczery wybor...ciesze się ...że jest szansa dla Gamy:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

kotek na dobranoc....:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/52/4f1104dab069af03.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']tylko se słome z butów wyjmij :diabloti:[/quote]
wiem mamusiu..przeciez se dywanikow nie pobrudze....papcie na zmiane bede zakladac....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wiem mamusiu..przeciez se dywanikow nie pobrudze....papcie na zmiane bede zakladac....:diabloti:[/quote]
i rękawiczki białe i folie na siedzenia załóż :diabloti:

a serio to autko bajeczka :loveu: i kolorek też mnie się widzi :loveu: TZ nie pokaże :shake: ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']i rękawiczki białe i folie na siedzenia załóż :diabloti:

a serio to autko bajeczka :loveu: i kolorek też mnie się widzi :loveu: TZ nie pokaże :shake: ;) :evil_lol:[/quote]
buhahaha...teraz nie..bo sie pobudzi znowu,bedzie robil kanapki i nabrudzi ci w kuchni:diabloti:

ide spac ...dobranoc moje kochane odwiedzaczki:loveu:

Posted

[quote name='dealer']buhahaha...teraz nie..bo sie pobudzi znowu,bedzie robil kanapki i nabrudzi ci w kuchni:diabloti:

ide spac ...dobranoc moje kochane odwiedzaczki:loveu:[/quote]

dobranoc :diabloti:

Posted

[B]czesc Kochana....[/B]
[B]dzis jest ciezki dzien...i chyba potrzebuje wsparaci kjakejsa:cool3: [/B]

[B]chce mi sie spac, chce mi sie jesc- a tu stołówka jeszcze zamknieta..i nie chce mi sie dzis siedziec przed kompem......:diabloti: [/B]
[B]poratujesz???[/B]

Posted

[quote name='dealer']normalnie az drze ze wzruszenia...co widac na fotach...rece mi lataly....
ale oto jest..moj wysniony, wymarzony,mruczy dla mnie :loveu: :loveu: :loveu:
moj zielony kotecek.....

:loveu: :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]mmmmmmmmmmmm byłam widziałam[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG]żmijowatego....łokularnika[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]witaj................:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Mmrrrrr, wypasiony kotecek :lol:[/quote]

bryyyy Paula..miauuuuuuuuuu:evil_lol:
[quote name='bonita']Kotecek śliczniasty :loveu:
Na dodatek w automacie- lubię takie automatyczne kotecki:diabloti:[/quote]

czesc Kasienko:multi: chyba se bede musiala noge urwac lewa..bo juz dawno automatem nie jezdzilam:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Kochana....[/B]
[B]dzis jest ciezki dzien...i chyba potrzebuje wsparaci kjakejsa:cool3: [/B]

[B]chce mi sie spac, chce mi sie jesc- a tu stołówka jeszcze zamknieta..i nie chce mi sie dzis siedziec przed kompem......:diabloti: [/B]
[B]poratujesz???[/B][/quote]
czesc.....lenistwo cie ogarnia?:cool3: prosze kjakejsy razzzzzzzzzz:diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]mmmmmmmmmmmm byłam widziałam[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG]żmijowatego....łokularnika[/B][/COLOR]

[COLOR=darkred][B]witaj................:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote]

Witaj Beo od kretow:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nio owszem lenistwo.........[/B]

[B]a juz zrobilam kupe roboty.....i zjadlam sniadanko.......i pije juz druga herbatke.........i nadal mam lenia......[/B]:loveu:[/quote]

to fajnie ze zrobilas kupe...:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']A ja jeszcze nic nie zrobiłam:shake: taki upał że nic mi się nie chcę:shake:, chyba nad wodę pojedziem:diabloti:[/quote]

alez ty jestes zlosliwa:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']A ja jeszcze nic nie zrobiłam:shake: taki upał że nic mi się nie chcę:shake:, chyba nad wodę pojedziem:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]nie denerwuj tych, co nie mogą:placz::placz::placz:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam, poczytałam poogladałam... miaaaau :cool3::cool3::cool3:
no i widze że w końcu padła decyzja- wypatrzono=zakupiono!!! gratulki :multi::multi::multi:

buuuhahahha... próbuję sobie Ciebie wyobrazić bez tej lewej nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie pasi Ci... zostaw- nie ciachaj ;);) [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dotarłam, poczytałam poogladałam... miaaaau :cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no i widze że w końcu padła decyzja- wypatrzono=zakupiono!!! gratulki :multi::multi::multi: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuuhahahha... próbuję sobie Ciebie wyobrazić bez tej lewej nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie pasi Ci... zostaw- nie ciachaj ;);) [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

prawa mam i tak ladniejsza:diabloti: witam cie moja najmilejsza:loveu: :multi:

Posted

Hejo Aga :)

Oooo, jakie autko :loveu: Kolor macie identyczny jak nasz kombik, nawet też mamy takie wstawki z czegoś tam brązowego w środku, nie wiem jak się to zwie :cool3:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem z raneczka:loveu::loveu::loveu:

Aguś ....:loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...