agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']jaki okularowaty ten kotecek :diabloti: ale piętny i już Cię nie lubie :diabloti: :loveu:[/quote] ja ciebie tez nie lubie.....ani troche...z cwokami ze wsi to ja nie bardzo:diabloti: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:...cieszymy się ......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Wizyta super ....pani bardzo bardzo...jutro opiekun psinki zaczyna szukać transportu na Śląsk:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] no to super:multi: misja udana:evil_lol:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']ja ciebie tez nie lubie.....ani troche...z cwokami ze wsi to ja nie bardzo:diabloti: :loveu: [/quote] w dupie się już przewraca :diabloti:
Maga100 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']ale te szeleszczące , zółte :loveu: :diabloti: ile chcesz walizeczek ? :cool3: [/quote] [B]no zaczynasz gadać tak, że w końcu rozumiem :p [/B] [B]MOIM językiem walizeczkowym :loveu: [/B] [quote name='dealer']ale oto jest..moj wysniony, wymarzony,mruczy dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: moj zielony kotecek..... [/quote] [B]phi :cool1: [/B] [B]że niby twój? Otóż na pewno nie! Ja wiem lepiej! DALI CI, DALI :cool1: [/B]
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']w dupie się już przewraca :diabloti:[/quote] ha ale za to jak wygodnie ma ta doopa....:diabloti: [quote name='Maga100'] [B]phi :cool1: [/B] [B]że niby twój? Otóż na pewno nie! Ja wiem lepiej! DALI CI, DALI :cool1: [/B][/quote] on nie jest moj...on jest TYLKO moj:diabloti:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer'] no to super:multi: misja udana:evil_lol:[/quote]:p[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]zresztą cała rodzinka super...ludzie i dorośli i dojrzali ....w lipcu stracili 14 letnia sunię i to naprawdę szczery wybor...ciesze się ...że jest szansa dla Gamy:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 kotek na dobranoc....:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/52/4f1104dab069af03.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']tylko se słome z butów wyjmij :diabloti:[/quote] wiem mamusiu..przeciez se dywanikow nie pobrudze....papcie na zmiane bede zakladac....:diabloti:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']wiem mamusiu..przeciez se dywanikow nie pobrudze....papcie na zmiane bede zakladac....:diabloti:[/quote] i rękawiczki białe i folie na siedzenia załóż :diabloti: a serio to autko bajeczka :loveu: i kolorek też mnie się widzi :loveu: TZ nie pokaże :shake: ;) :evil_lol:
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']i rękawiczki białe i folie na siedzenia załóż :diabloti: a serio to autko bajeczka :loveu: i kolorek też mnie się widzi :loveu: TZ nie pokaże :shake: ;) :evil_lol:[/quote] buhahaha...teraz nie..bo sie pobudzi znowu,bedzie robil kanapki i nabrudzi ci w kuchni:diabloti: ide spac ...dobranoc moje kochane odwiedzaczki:loveu:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']buhahaha...teraz nie..bo sie pobudzi znowu,bedzie robil kanapki i nabrudzi ci w kuchni:diabloti: ide spac ...dobranoc moje kochane odwiedzaczki:loveu:[/quote] dobranoc :diabloti:
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kotecek śliczniasty :loveu: Na dodatek w automacie- lubię takie automatyczne kotecki:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [B]czesc Kochana....[/B] [B]dzis jest ciezki dzien...i chyba potrzebuje wsparaci kjakejsa:cool3: [/B] [B]chce mi sie spac, chce mi sie jesc- a tu stołówka jeszcze zamknieta..i nie chce mi sie dzis siedziec przed kompem......:diabloti: [/B] [B]poratujesz???[/B]
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']normalnie az drze ze wzruszenia...co widac na fotach...rece mi lataly.... ale oto jest..moj wysniony, wymarzony,mruczy dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: moj zielony kotecek..... :loveu: :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]mmmmmmmmmmmm byłam widziałam[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG]żmijowatego....łokularnika[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]witaj................:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='paula_z']Mmrrrrr, wypasiony kotecek :lol:[/quote] bryyyy Paula..miauuuuuuuuuu:evil_lol: [quote name='bonita']Kotecek śliczniasty :loveu: Na dodatek w automacie- lubię takie automatyczne kotecki:diabloti:[/quote] czesc Kasienko:multi: chyba se bede musiala noge urwac lewa..bo juz dawno automatem nie jezdzilam:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Kochana....[/B] [B]dzis jest ciezki dzien...i chyba potrzebuje wsparaci kjakejsa:cool3: [/B] [B]chce mi sie spac, chce mi sie jesc- a tu stołówka jeszcze zamknieta..i nie chce mi sie dzis siedziec przed kompem......:diabloti: [/B] [B]poratujesz???[/B][/quote] czesc.....lenistwo cie ogarnia?:cool3: prosze kjakejsy razzzzzzzzzz:diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]mmmmmmmmmmmm byłam widziałam[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif[/IMG]żmijowatego....łokularnika[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]witaj................:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote] Witaj Beo od kretow:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [B]nio owszem lenistwo.........[/B] [B]a juz zrobilam kupe roboty.....i zjadlam sniadanko.......i pije juz druga herbatke.........i nadal mam lenia......[/B]:loveu:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nio owszem lenistwo.........[/B] [B]a juz zrobilam kupe roboty.....i zjadlam sniadanko.......i pije juz druga herbatke.........i nadal mam lenia......[/B]:loveu:[/quote] to fajnie ze zrobilas kupe...:diabloti:
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A ja jeszcze nic nie zrobiłam:shake: taki upał że nic mi się nie chcę:shake:, chyba nad wodę pojedziem:diabloti:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='bonita']A ja jeszcze nic nie zrobiłam:shake: taki upał że nic mi się nie chcę:shake:, chyba nad wodę pojedziem:diabloti:[/quote] alez ty jestes zlosliwa:diabloti:
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='bonita']A ja jeszcze nic nie zrobiłam:shake: taki upał że nic mi się nie chcę:shake:, chyba nad wodę pojedziem:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie denerwuj tych, co nie mogą:placz::placz::placz:[/B][/COLOR]
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam, poczytałam poogladałam... miaaaau :cool3::cool3::cool3: no i widze że w końcu padła decyzja- wypatrzono=zakupiono!!! gratulki :multi::multi::multi: buuuhahahha... próbuję sobie Ciebie wyobrazić bez tej lewej nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie pasi Ci... zostaw- nie ciachaj ;);) [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dotarłam, poczytałam poogladałam... miaaaau :cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no i widze że w końcu padła decyzja- wypatrzono=zakupiono!!! gratulki :multi::multi::multi: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuuhahahha... próbuję sobie Ciebie wyobrazić bez tej lewej nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie pasi Ci... zostaw- nie ciachaj ;);) [/COLOR][/FONT][/B][/quote] prawa mam i tak ladniejsza:diabloti: witam cie moja najmilejsza:loveu: :multi:
Kate I Luka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hejo Aga :) Oooo, jakie autko :loveu: Kolor macie identyczny jak nasz kombik, nawet też mamy takie wstawki z czegoś tam brązowego w środku, nie wiem jak się to zwie :cool3:
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem z raneczka:loveu::loveu::loveu: Aguś ....:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts