Medorowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']czyli norma :diabloti: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli dalej jestem sobą:evil_lol:
Maga100 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst'] ciekawe jak to jest jak się jest już po :diabloti:[/quote] [B]Po? Tak samo jak przed :diabloti: [/B] [B]ale nie piszmy tego w galerii niewinnego dziewczątka, bo jeszcze się popsuje :diabloti: [/B]
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli dalej jestem sobą:evil_lol:[/quote] i tak trzymaj :diabloti: Dilerowa ,dziecko na prundzie oszczędzasz czy jak :razz: :diabloti: ho no tu migiem :razz:
Maga100 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra'] Dilerowa ,dziecko na prundzie oszczędzasz czy jak :razz: :diabloti: [/quote] [B]nie ma na prąd :diabloti: nie dali jej :diabloti: [/B]
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]nie ma na prąd :diabloti: nie dali jej :diabloti: [/B][/quote] to co składka z nadwyżek ? :diabloti:
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dobrywieczór [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/img].
Maga100 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']to co składka z nadwyżek ? :diabloti:[/quote] [B]jakich nadwyżek? :crazyeye: ty już oszalałaś do końca :shake: [/B] [B]przecież wiesz, że ostatnie nadwyżki wydałam na aukcji dzieł sztuki :shake: [/B] [B]Nie ma NIC :placz: :placz: [/B]
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]jakich nadwyżek? :crazyeye: ty już oszalałaś do końca :shake: [/B] [B]przecież wiesz, że ostatnie nadwyżki wydałam na aukcji dzieł sztuki :shake: [/B] [B]Nie ma NIC :placz: :placz: [/B][/quote] jak rozmienie to dam ci troche drobnych , co by ci na jakie śniadanie starczyło :diabloti: trzeba się z bliźnim dzielić :diabloti:
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jusz????? :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]no własnie ... :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dzieńdoberek didżejowa :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] dzien dobry wieczorek Klocuszkowa :multi: [quote name='Cimi']Jestem tu :loveu: [/quote] ja tez jestem tuuuuuuu:multi: [quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]cze dilerówna;)[/COLOR][/quote] cze werkowna:cool3: [quote name='dbsst']kolejne podejcie....................jestem w pieczarze zła.................jest cicho...................pewnie Dilerowa juz jakaś złą rzecz przygotowywuje................narazie uciekam bo sie boje tych złych rzeczy........ [/quote] BU!!!!:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Siemanko zazmijowana kolezanko. [RIGHT]Polskie literki mi wcielo nie wiedziec czemu [/RIGHT] [/quote] ja tez nie mam polskich literek...i musze z tym zyc:diabloti: [quote name='Kate I Luka']iorun wie co ja tam mam ustawione ;) a ja musze kompa resetowac by mi poslkie literki wrocily, a nie chce mi sie wszystkiego wylanczac tak mi sie czasem w operze robi Dijejka gdzies jest ol dej????[/quote] tu jestem...jezdzilam sobie:cool1: [quote name='madzia i medor']Nadrobiłam i co z tego:niewiem::evil_lol:I tak nie kamam o co chosi:diabloti:[/quote] dlaczego mnie to nie dziwi:diabloti: [quote name='Vectra']czyli norma :diabloti: Dilerka nooo :mad: [/quote] co mamcia:diabloti: z kijem do mnie?:placz: [quote name='Maga100'][B]Po? Tak samo jak przed :diabloti: [/B] [B]ale nie piszmy tego w galerii niewinnego dziewczątka, bo jeszcze się popsuje :diabloti: [/B][/quote] :oops: o czym rozmawiacie jak mnie nie ma:cool1: [quote name='Vectra']i tak trzymaj :diabloti: Dilerowa ,dziecko na prundzie oszczędzasz czy jak :diabloti: ho no tu migiem [/quote] musze..musze oszczedzac.....siedze przy swieczce...:diabloti: [quote name='Maga100'][B]nie ma na prąd nie dali jej :diabloti: [/B][/quote] nie dali.....pewnie byli w galerii sztuki i zapomnieli o moich podstawowach potrzebach:cool3: [quote name='bonita']Dobrywieczór .[/quote] wieczor a jakze dobry:diabloti: emoty ciachhhhhhhhhhhhhhhhh
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Jeztem z powrotem;)[/quote] i ja tez:multi: [quote name='paula_z']Cze Aga :multi:[/quote] cze Paulowata:multi: [quote name='Vectra']jak rozmienie to dam ci troche drobnych , co by ci na jakie śniadanie starczyło :diabloti: trzeba się z bliźnim dzielić :diabloti:[/quote] ze mna sie podzielllllllllll mamuniu:loveu:
Maga100 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']jak rozmienie to dam ci troche drobnych , co by ci na jakie śniadanie starczyło :diabloti: trzeba się z bliźnim dzielić :diabloti:[/quote] [B]DROBNE?! DLA MNIE?! :angryy: [/B] [B]jestem oburzona :angryy: [/B]
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dilerowa dawaj to zielone :diabloti: wytargaj to to z krzaków :diabloti:
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]DROBNE?! DLA MNIE?! :angryy: [/B] [B]jestem oburzona :angryy: [/B][/quote] nie zadawaj sie sie z wiesniakiem:diabloti:
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']Dilerowa dawaj to zielone :diabloti: wytargaj to to z krzaków :diabloti:[/quote] legwan spi....nie moge go budzic bo bedzie zly....
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]DROBNE?! DLA MNIE?! :angryy: [/B] [B]jestem oburzona :angryy: [/B][/quote] ale te szeleszczące , zółte :loveu: :diabloti: ile chcesz walizeczek ? :cool3: [quote name='dealer']nie zadawaj sie sie z wiesniakiem:diabloti:[/quote] milcz :mad: :diabloti: [quote name='dealer']legwan spi....nie moge go budzic bo bedzie zly....[/quote] budź go , jutro odeśpi :diabloti:
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']ale te szeleszczące , zółte :loveu: :diabloti: ile chcesz walizeczek ? :cool3: milcz :mad: :diabloti: budź go , jutro odeśpi :diabloti:[/quote] jutro na pewno nie odespi:diabloti: nie dam mu zasnac..niech mruczy dla mnie koteczek moj zielony......:diabloti:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']jutro na pewno nie odespi:diabloti: nie dam mu zasnac..niech mruczy dla mnie koteczek moj zielony......:diabloti:[/quote] dawaj kiciusia , pogłaskamy :diabloti:
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']dawaj kiciusia , pogłaskamy :diabloti:[/quote] normalnie az drze ze wzruszenia...co widac na fotach...rece mi lataly.... ale oto jest..moj wysniony, wymarzony,mruczy dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: moj zielony kotecek..... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/52/8c7c9e30bf1b1a2f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/51/ccc5e6383095c5b2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/52/11726ad027cfa46d.jpg[/IMG][/URL] :loveu: :loveu:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:wpadłam powiedzieć Dobry wieczor.... :multi::multi::multi::multi::multi:o mamy nowe autko;) [/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:wpadłam powiedzieć Dobry wieczor....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] szybko odpowiadam: dobry wieczor Aluniu:loveu: jak tam wizyta przedadopcyjna???? kurde..edytowalas jak pisalam...:) ano mamy....
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 jaki okularowaty ten kotecek :diabloti: ale piętny i już Cię nie lubie :diabloti: :loveu:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']szybko odpowiadam: dobry wieczor Aluniu:loveu: jak tam wizyta przedadopcyjna???? kurde..edytowalas jak pisalam...:) ano mamy....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...cieszymy się ......;) Wizyta super ....pani bardzo bardzo...jutro opiekun psinki zaczyna szukać transportu na Śląsk:multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts