Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']:-o:-o:-o [code]A kto Ci takich goopot naopowiadał? :mad: Ja? NIGDY :diabloti: :evil_lol:[/code][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja tam twierdze żeś wesoła, zabawna i dowcipna... na tyle zdążyłam Cie poznać :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pssttt... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj ,też się nieźle przy Pysiulcu ubawiłam ;)...i dowcip tysz wporzo i gada jak ja ...prosto z mostu ..bez owijania:p... Klocusiowa... nie psstttaj ...bo za chole....re nam nie uwierzą w nasze smutkowanie razem:razz: Dilerka:loveu: ...zakopałas już mamusię:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj ,też się nieźle przy Pysiulcu ubawiłam ;)...i dowcip tysz wporzo i gada jak ja ...prosto z mostu ..bez owijania:p... Klocusiowa... nie psstttaj ...bo za chole....re nam nie uwierzą w nasze smutkowanie razem:razz: Dilerka:loveu: ...zakopałas już mamusię:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]daj jej szanse- ubija ziemie i sieje trawke :evil_lol::evil_lol: niebawem do nas wróci ;) [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]daj jej szanse- ubija ziemie i sieje trawke :evil_lol::evil_lol: niebawem do nas wróci ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:mamusia :diabloti:czy Dilerka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:mamusia :diabloti:czy Dilerka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no przeca oczywizde że jak sieje trawe to dilerka... no chyba że mamusia sie naumiała :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no przeca oczywizde że jak sieje trawe to dilerka... no chyba że mamusia sie naumiała :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:....razem bendom ....dilować...psio krwio ale sie porobiło....[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [B]czesc DIlerkowa...[/B] [B]a Ty gdzie zniknełas???[/B] [B]troche narodu sie o Ciebie tutaj dopytuje.....[/B] [B]zapraszam Cie na forum....:diabloti: [/B]
Paula Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Super :multi: [url]http://images25.fotosik.pl/15/9ec0250ff7310c51.jpg[/url] Bosh, to jeszcze z tydzień mamusia szanowna będzie u Ciebie :shake:
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:może mamusia potrzebuje aby pomóc się spakować:p...ja pomogę ....:diabloti: cze NASZA 1/3:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przywitam sie ino, bo NASZA dilerowa i tak nie ma czasu odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanka... poczekam aż pozbędzie sie nadbagażu z blokadą na komputra :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dijejowa, no ile się można goscić:diabloti::diabloti:
agbar Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 przylazlam se zobaczyc co sie tu dzieje:diabloti: ....bylam se wczoraj i przedwczoraj w pracy hihi...w poniedzialek tez ide..a w srode o 20:15 robie mamusi Pa Pa:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='dealer']przylazlam se zobaczyc co sie tu dzieje:diabloti: ....bylam se wczoraj i przedwczoraj w pracy hihi...w poniedzialek tez ide..a w srode o 20:15 robie mamusi Pa Pa:diabloti:[/quote] [B]zajrzałas i ???[/B] [B]i juz zniknełas???[/B] [B]tak szybko? ani buziaka nie przesles ani niczym nie poczestujesz???[/B]
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='dealer']przylazlam se zobaczyc co sie tu dzieje:diabloti: ....bylam se wczoraj i przedwczoraj w pracy hihi...w poniedzialek tez ide..a w srode o 20:15 robie mamusi Pa Pa:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i wrócisz???? :multi::multi::multi: od czwartku!!!!! [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='dealer']przylazlam se zobaczyc co sie tu dzieje:diabloti: ....bylam se wczoraj i przedwczoraj w pracy hihi...w poniedzialek tez ide..a w srode o 20:15 robie mamusi Pa Pa:diabloti:[/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][B][FONT=Arial][I]HURRRAAAAAAAAAAAAAAA[/I][/FONT][/B][/COLOR]
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i wrócisz???? :multi::multi::multi: od czwartku!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote]:loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]w środę 21 ...już bedzie :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witaj 1/3 teamu :) Pakuj mamusie, ile się można wakacjować???
agnes1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [B]HEY:multi: Agusia:loveu: [/B] [B]Czy ty oszalała tyle czasa bez muska:shake: Wracaj bo będą nieodwracalne skutki niedotlenienia:evil_lol:[/B]
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='agnes1'][B]HEY:multi: Agusia:loveu: [/B] [B]Czy ty oszalała tyle czasa bez muska:shake: Wracaj bo będą nieodwracalne skutki niedotlenienia:evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:Aguś .....czy ty czegoś nie insynułujesz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agnes1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:Aguś .....czy ty czegoś nie insynułujesz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Ależ skąd nigdy w życiu:diabloti: [/B] [B]Aga wracaj kjakejsy sie kończą a tu wielu chętnych:diabloti: [/B]
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='agnes1'][B]Ależ skąd nigdy w życiu:diabloti: [/B] [B]Aga wracaj kjakejsy sie kończą a tu wielu chętnych:diabloti: [/B][/quote][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][I]wiedziałam :eviltong:...[/I][/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]tak tak ...ciężko tak funkcjonować na 2/3:cool1:[/B][/I][/COLOR][/FONT]
agnes1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][I]wiedziałam :eviltong:...[/I][/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][I][B]tak tak ...ciężko tak funkcjonować na 2/3:cool1:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] [B]powiedziałabym nawet na 1/3 a to już niebezpieczne;) 2/3 wzięło urlop :diabloti: [/B]
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='agnes1'][B]powiedziałabym nawet na 1/3 a to już niebezpieczne;) 2/3 wzięło urlop :diabloti: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)2/3 funkcjonuje ...w miarę sprawnie ...ale brak nam tej 3 czasteczki :razz:...czasem 3/3 byłoby wskazane:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts